Digitalní párák
-
- Reklama
Digitalní párák
Ahoj lidi,
přemýšlím nad koupí Yamaha 01V96VCM (digi mix) a tady na foru jsem i zjistil ze by na to mohl jit pripojit digi. párák. Tím myslím jedním kabelem na podium a tam je kabice do ktere se mi vsichni zapojí.Bohužel to je asi vše co o tom vím.
Na kolik to příjde peněz? Vše stále ovládám pres mix nebo neco musím poštolovat na podiu např. gain jednotlivých kanálů? a nejaké odkazy kde se to dá koupit....
přemýšlím nad koupí Yamaha 01V96VCM (digi mix) a tady na foru jsem i zjistil ze by na to mohl jit pripojit digi. párák. Tím myslím jedním kabelem na podium a tam je kabice do ktere se mi vsichni zapojí.Bohužel to je asi vše co o tom vím.
Na kolik to příjde peněz? Vše stále ovládám pres mix nebo neco musím poštolovat na podiu např. gain jednotlivých kanálů? a nejaké odkazy kde se to dá koupit....
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Digitalní párák
psal jsem o tom neco vedle:
... ale IMHO jsou to k ty Yamaze penize navic kdz ma mikrofonni vstupy primo na sobe ktery tim padem prijdou vnivec. Kdyz takhle tak bych spis koupil ROLANDA V-mix M400 kterej je uz rovnou s remote stageboxem.
tuz jsem to nasel:
ADAT Multicore Extender
http://appsys.ch/products/adatmulticoreextender
Jinak samostatnejch digitalnich paraku je vic, jen co vim z hlavy Rolandi RRS, Whirlwind E-snake, Aphex Anaconda... . Ale jak pravi uzivatele SACu, nejlepsi je zadnej parak nepouziva
... ale IMHO jsou to k ty Yamaze penize navic kdz ma mikrofonni vstupy primo na sobe ktery tim padem prijdou vnivec. Kdyz takhle tak bych spis koupil ROLANDA V-mix M400 kterej je uz rovnou s remote stageboxem.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Pokud jeste nekdo hledate digitalni parak ted jsem nasel tohle:
http://www.brikworm.co.uk/
Prijde mi to jako naprosto uzasny reseni (jedina mala skoda ze to bezi jen na 48K ... ale to leckerej vehlasnej digital).
Jeste kdyby to slo ovladat z GAINu v SAC a bylo by to dokonaly.
http://www.brikworm.co.uk/
Prijde mi to jako naprosto uzasny reseni (jedina mala skoda ze to bezi jen na 48K ... ale to leckerej vehlasnej digital).
Jeste kdyby to slo ovladat z GAINu v SAC a bylo by to dokonaly.
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Hezké, ani ta cena není závratná. Ale furt si říkám jestli není ten klasickej párák spolehlivější
A nebo když by někdo měl silný výstup z basov linky, jak se to pak chová?Normální kabel to veme vklidu a na PADu mixu to shodím,ale tady? Nemám stim zkušenosti..Bavím se o provozu s analogovým mixem.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ty abys to neshodil...Fila píše:Maj "dobry" reference
... nevim, nemam to, jen jsem to nasel na webu a prislo mi to zajimavy jak co se tyce reseni tak co se tyce ceny. Osobne si myslim, ze je to otazkou rozsahu citlivosti vstupu. Jsou tam ke stazeni PDF s technickejma parametrama tak se podivej, pripadne napis vyrobci.A nebo když by někdo měl silný výstup z basov linky, jak se to pak chová?
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,