Dotyková obrazovka mixpultu - ochranná fólie?
-
- Reklama
Dotyková obrazovka mixpultu - ochranná fólie?
Zdar přátelé,
řešíte ochranu dotykové obrazovky digitálního mixu? Mobily či tablety jsou díky přenosnosti náchylné na pády a šrámy, proto se na ně aplikují ochranná skla. Dává instalace nějaké ochranné fólie na mix smysl nebo je to něco, co je spíše na obtíž (zhoršení citlivosti displeje atd.)? Uvažuji, že bych nějakou univerzální fólii, která se dá stříhat, nalepil.
Děkuji za názory.
řešíte ochranu dotykové obrazovky digitálního mixu? Mobily či tablety jsou díky přenosnosti náchylné na pády a šrámy, proto se na ně aplikují ochranná skla. Dává instalace nějaké ochranné fólie na mix smysl nebo je to něco, co je spíše na obtíž (zhoršení citlivosti displeje atd.)? Uvažuji, že bych nějakou univerzální fólii, která se dá stříhat, nalepil.
Děkuji za názory.
Re: Dotyková obrazovka mixpultu - ochranná fólie?
Nevím jak jiní, ale za mě je to zbytečné. Snad kdyby byla nějaká fólie, která by zlepšila viditelnost na displeje na slunci 

Zvukař bez www stránek
No, zde nejrozšířenější x32 zrovna dotyk nemá
Na soundcraft řady SI to smysl nedává, když má pár cm.

SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Když už připustím, že by se měl mix ovládat dotykovou obrazovkou, řešil bych jen viditelnost v podmínkách které potřebuju, takže občas přímé slunce, a pohodlnost ovládání, takže citlivost a taky schopnost jezdit prstem po displayi hladce. Na toto všechno si myslím že bude fólie spíš ke škodě, pokud se nedělá něco úžasně matného co se neleskne a s vhodným povrchem, aby prst neváznul při pohybu. Jo a taky se to asi musí dobře omývat, protože zpocený, nebo mastný prst tam jinak bude vidět ještě za měsíc.
Takže za mě asi víc rizik že to bude zhoršení, než přínosu. Fólii bych neřešil.
Takže za mě asi víc rizik že to bude zhoršení, než přínosu. Fólii bych neřešil.