WING RACK/Compact
-
- Reklama
WING RACK/Compact
Tak už se někomu poštěstilo jej mít doma ? Otestovat ho v provozu ?
Vypadá to velice nadějně a pokud budou spolehlivé, dokáže toho Behringer opět prodat miliony kusů.
Protože poměr výkon/cena je těžce nedosažitelná pro ostatní výrobce.
Na poli malých digi mixů a rack mixů se vůbec nic neděje:
Soundcraft už 8 let nic nepředstavil. A&H udělali jenom hodně ořezanou řadu aby náhou si nepoškodily prodeje velkých pultů.
Mackie taky nic kromě ořezané verze DL ,YAMAHA a jejich totálně ořezaná DM3.... takže myslím že tady Wing vezme velkou část trhu pro sebe.
Mě by tak pasoval WING rack ale tan zatím nikde...
Vypadá to velice nadějně a pokud budou spolehlivé, dokáže toho Behringer opět prodat miliony kusů.
Protože poměr výkon/cena je těžce nedosažitelná pro ostatní výrobce.
Na poli malých digi mixů a rack mixů se vůbec nic neděje:
Soundcraft už 8 let nic nepředstavil. A&H udělali jenom hodně ořezanou řadu aby náhou si nepoškodily prodeje velkých pultů.
Mackie taky nic kromě ořezané verze DL ,YAMAHA a jejich totálně ořezaná DM3.... takže myslím že tady Wing vezme velkou část trhu pro sebe.
Mě by tak pasoval WING rack ale tan zatím nikde...
Re: WING RACK/Compact
Vidím to stejně. V kapele používané x32r jako monitorak a trochu mě limitovalo třeba jen 16 XLR in. Tak se pořád rozhlizim po modernějším rack řešení a sokoro noc není. Je to pro mě s podivem, protože myslím, že je tu obrovský trh samozvucich kapel, samo-inear-si-mixujicich kapel a zvukařů co jezdí malé akce a holirny (a v Americe church sound instalace). A rohy se o tenhle trh nikdo nic nepretahuje.
Obzvlášť za ty prachy bude rack wing velkej hit.
Obzvlášť za ty prachy bude rack wing velkej hit.
Re: WING RACK/Compact
Velký Wing tu používá už dost lidí, třeba Jarda Mikyska (na FB). Nové algoritmy a výpočetní výkon jsou prý dobře slyšet i s černými stageboxy.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.