Mixážní pult na doma
-
- Reklama
Mixážní pult na doma
Dobrý den. Poprosím o radu.
Dcera si už druhým rokem přeje mixážní pult.
Je ji 20. Hrála by maximálně pro 10 kamarádů. Resp asi míchala dubstep a d&b. Já tomu vůbec nerozumím. Da se sehnat nějaký vůbec do 8tis? Nebo je to nereálné?
Rada bych to na Vánoce. Jako překvapení. Děkuji.
Dcera si už druhým rokem přeje mixážní pult.
Je ji 20. Hrála by maximálně pro 10 kamarádů. Resp asi míchala dubstep a d&b. Já tomu vůbec nerozumím. Da se sehnat nějaký vůbec do 8tis? Nebo je to nereálné?
Rada bych to na Vánoce. Jako překvapení. Děkuji.
Re: Mixážní pult na doma
Zdravím, možná bych vybíral něco zde: https://www.profi-dj.cz/dj-technika/dj- ... _source=//
Nebo bych tam osobně zašel a nechal si poradit. Jsou tam v pohodě kluci.
Nebo bych tam osobně zašel a nechal si poradit. Jsou tam v pohodě kluci.
Nemá náhodou na mysli DJ konzolu k PC? Pre začiatočníka myslím Numark v pohode.
Děkuji všem. Aha asi ano. Něco k notebooku. Kouknu na vše uvedené.
Takže třeba toto stačí? A jen se to připojí k notebooku?
Děkuji za rady.
https://shop.disk.cz/numark-mixtrack-pr ... rZEALw_wcB
Děkuji za rady.
https://shop.disk.cz/numark-mixtrack-pr ... rZEALw_wcB
Myslím, že nejlepší by bylo nenápadně z dcery dostat, co konkrétně by chtěla. Zapojit do "akce" tu nejméně ukecanou kamarádku, nebo jejího přítele. Není většího zklamání pro dárce, když se ve svatém nadšení, nestrefí přesně do toho, co má udělat radost... Zažil jsem to párkrát u svých dětí a abych tomu do budoucna předcházel, zavedl jsem v jejich poněkud pozdějším věku atribut psaní Ježíškovi a jedeme v tom dodnes a to jim je již 33 a 35 let. A funguje to Jen dvanáctiletá vnučka kroutí očima a s výrazem otráveného zrní na potkany se ptá: "PROČ?!"
Co nejde silou, jde ještě větší silou...
Děkuji. Nenapadne jsem se ptala. Ale přesnou odpověd nedostala.
No ale to je dost podstatné, protože mixpult pro DJ je absolutně odlišný od mixu pro zvukaře.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Mixpultů pro DJ je mnoho různých kategorií, od samostatných půltů, ke kterým připojujete přehrávače a další zdroje, přes kombinované, kdy přehrávače jsou součástí pultu, po konzole, které samy nic nemíchají, ale pouze ovládají nějaký DJ software na počítači.
Pokud se dcera už k nějakému takovému zařízení dostala a vyzkoušela si ho, případně jej někde má možnost používat (jinak si neumím představit, že by věděla že něco takového chce) tak je asi potřeba vysondovat jakýmkoli způsobem, co by si přála. S tím už se pak dá jít za lidmi co mají v oboru přehled a umí doporučit konkrétní výrobek.
Já jsem se vždycky tak od září bál doma o čemkoli jen trochu nadšeně mluvit, abych nezpůsobil nákup vánočního dárku, který mohl být i docela drahý a přitom nebyl podle mých představ.
No prostě jak píše PeBe.
Sám jsem teď v roli rodiče v nenápadném sondování ještě málo zkušený, protože mám děti malé a nemají tak konkrétní představy, co nezbytně potřebují. A krom toho, Ježíškovi se píše docela s nadšením a bez otrávených grimas
Pokud se dcera už k nějakému takovému zařízení dostala a vyzkoušela si ho, případně jej někde má možnost používat (jinak si neumím představit, že by věděla že něco takového chce) tak je asi potřeba vysondovat jakýmkoli způsobem, co by si přála. S tím už se pak dá jít za lidmi co mají v oboru přehled a umí doporučit konkrétní výrobek.
Já jsem se vždycky tak od září bál doma o čemkoli jen trochu nadšeně mluvit, abych nezpůsobil nákup vánočního dárku, který mohl být i docela drahý a přitom nebyl podle mých představ.
No prostě jak píše PeBe.
Sám jsem teď v roli rodiče v nenápadném sondování ještě málo zkušený, protože mám děti malé a nemají tak konkrétní představy, co nezbytně potřebují. A krom toho, Ježíškovi se píše docela s nadšením a bez otrávených grimas