Mackie 1402 VlZ3

Odpovědět
  • Reklama
  • Powersoft skoleni 2019
Uživatelský avatar
Preamp
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 27
Registrován: pát 01. srp 2008 9:07:59

Mackie 1402 VlZ3

Příspěvek od Preamp » čtv 07. srp 2008 16:17:26

Zdravim ,zajimal by jen vas nazor na tento mix Mackie 1402 VlZ3.dik

Uživatelský avatar
Preamp
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 27
Registrován: pát 01. srp 2008 9:07:59

Příspěvek od Preamp » ned 17. srp 2008 10:28:58

Zdravim mam dotaza .Jak by ste propojily mackie 1402 vlz3 a zvukovku tapco USB link insertnim kabelem a z jakeho vystupu ?? nebo jak ? dik za radu
Obrazky pultu:

http://www.utopiah.be/drupal/files/Mack ... (back).jpg

http://www.sinemedia.com/upload/_up_img ... 073236.jpg

Z.Karta : http://sklep.all4m.com/catalog/images/T_LinkUSB.jpg

Diky

Uživatelský avatar
Hugo
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 69
Registrován: pát 08. srp 2008 20:38:56
Bydliště: Na břehu řeky Sázavy

Příspěvek od Hugo » ned 17. srp 2008 14:51:39

Proč insertním kabelem?! Na zadní straně mixu máš "MAIN LEFT + RIGHT BALANCED", tzn. hlavní levý a pravý symetrický výstup a ten propojíš na input 1 a 2 na zvukovce. Zvukovka má "Neutrik Combo" vstupy takže na ní můžeš zapojit jak XLR (CANON) tak JACK (TRS). Když budeš požívat pro vstup JACK, tak na předním panelu zvukovky použij tlačítko se symbolem kytary.

Kuba
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 201
Registrován: úte 03. dub 2007 8:21:23
Bydliště: Ústí nad Labem

Příspěvek od Kuba » ned 17. srp 2008 14:57:55

Hugo píše:Když budeš požívat pro vstup JACK, tak na předním panelu zvukovky použij tlačítko se symbolem kytary.
Boha - nééé. Ten přepínač přepíná vstupní impedanci na nástrojovou. Musíš ho nechat samozřejmě na linkové (tedy vypnutý).

Uživatelský avatar
Preamp
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 27
Registrován: pát 01. srp 2008 9:07:59

Příspěvek od Preamp » ned 17. srp 2008 16:57:47

Jj dik o to my slo jestli to mam dat levej poravej do zvukovky nebo to dat do jednoho insertniho kabelu tak dik to tlacitko vim na co je tak dik :wink:

Uživatelský avatar
Preamp
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 27
Registrován: pát 01. srp 2008 9:07:59

Příspěvek od Preamp » úte 19. srp 2008 10:54:33

Jeste se chci zeptat melo byto jit propojit i jinak ne ?? Tady je hookup diagram

http://www.mackie.com/products/1402vlz3 ... LZ3_HU.pdf

A tady to propojujou vzadu tim alt output demi jen oto abych to propojil tam kde to ma bejt a tou nejlepsi cestou dik

http://images.google.cz/imgres?imgurl=h ... D%26sa%3DG

Uživatelský avatar
Hugo
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 69
Registrován: pát 08. srp 2008 20:38:56
Bydliště: Na břehu řeky Sázavy

Příspěvek od Hugo » úte 19. srp 2008 16:11:08

Připojit to můžeš všude tam kde je napsáno "OUT" nebo "OUTPUT". Hlavní
výstup je trojitý: 1. MAIN L+R (XLR) na zadním panelu, 2. MAIN OUT L+R
(TRS) nahoře vpravo, 3. TAPE OUT (Cinch) v pravo nahoře. Dále CONTROL
ROOM (TRS) na zadním panelu nebo třeba sluchátkový výstup. A konečně
ALT OUTPUT, na který si posíláš jednotlivé kanály po zapnutí tlačítka
MUTE/ALT 3-4, což se využívá i jako podskupina, anebo na znásobení
odělených výstupů, např. pro 4 kanálové nahrávání. Jinak vše je dobře
popsáno v manuálu:

http://eshop.prodance.cz/Files/Mackie%20VLZ3_CZ.pdf

Pro snažší pochopení přepínání cest (routování) pomůže blokové schéma
pultu:

http://www.mackie.com/pdf/1402vlzpro_om.pdf

Uživatelský avatar
Preamp
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 27
Registrován: pát 01. srp 2008 9:07:59

Příspěvek od Preamp » stř 20. srp 2008 15:06:43

Jo diky ten manual sem nemoh nikde najit v cestine supr tak dik.Du koumat

Odpovědět

Zpět na „Mackie“