Soundcraft Ui16/12
-
- Reklama
-
jara
Re: Soundcraft Ui16/12
tak jsem to dnes zkoušél celé dopoledně střídavě jsem přehrávál midi a nebo mp3 a ani jednou mě mix nevypnul a to vněm mám flešku pořádně nabytou mp3 + i midi vni jsou a dokonce i nějaký soft, čili myslím že problem bude někde jinde.
Jestli jsem dobře rozumněl hlasu ze zahraničí, pak není problém při přehrávání hafa jednotlivých skladeb, ale jedné jediné, ovšem hodinové... Takovou bohužel nemám žádnou, abych vyzkoušel. Snad jedině někam upnout problematickou skladbu a pak bychom mohli na svých mixovadlech vyzkoušet.
Co nejde silou, jde ještě větší silou...
-
jara
to je vtip? hodinová skladba, a kdo by ji kde hrál to je trochu moc dlouhá přestávka, a taky pokud by mi někdo na zábavě přehrávál hodinovou skladu tak se seberu a jdu dom, tak že pokud tenhle problém dělá nějaká hodinová skladba tak ji vůbec nebudu spouštět a je po problemu.
-
gougou3
Ano, problem robi hodinova a dlhsia skladba. Ja mam mix od michala buble ale po 15-20 min. Si ju iba pauznem a v dalsej prestavke pokracujem...
Tento vikend vyskusam prehravanie jednotlivych skladieb a urcite mozte cakat recenziu ci mi trvaju vypadky.
Inak dakujem za test a odpovede.
Tento vikend vyskusam prehravanie jednotlivych skladieb a urcite mozte cakat recenziu ci mi trvaju vypadky.
Inak dakujem za test a odpovede.
-
gougou2
ako naschval neviem nájsť skladbu Michael Bublé mix vol 1, ktorá má viac ako hodinu, a vol. 2 má menej.
skús toto má 1 hod. 42 min.
Anita Baker:
https://www.youtube.com/watch?v=VcXHSbWbsHc
a stiahnuť sa to dá cez savetube.com- kde si nakopíruješ link a dáš si stiahnuť príslušný formát.
skús toto má 1 hod. 42 min.
Anita Baker:
https://www.youtube.com/watch?v=VcXHSbWbsHc
a stiahnuť sa to dá cez savetube.com- kde si nakopíruješ link a dáš si stiahnuť príslušný formát.
Tak o tom žádná...jara píše:... pokud tenhle problém dělá nějaká hodinová skladba tak ji vůbec nebudu spouštět a je po problemu.
Přestávky pojímám, jako opravdové přestávky, kdy si odpočinou nejen muzikanti, ale především ti, kdož si nás objednali. Žádné umění. Zlehýnka, potichoučku. Tak, aby pouštěná muzika jen překryla "manipulační hluk z pódia", tedy mlaskání, krkání, prdění, hodnocení návštěvnic a komentáře, co by se s mimi dalo dělat,...
Především však ctím to, že ti lidé se přišli bavit a my, jako jejich prostředek zábavy, jim nesmíme překážet. O přestávkách si chtějí u výčepu s panákem v ruce povídat a ne se překřikovat u "honění si mého ega", kdy do nich budu valit, co se MNĚ líbí. Stejné je to na začátku akce, kdy po zvukovce automaticky stáhnu mastery o 10-15dB. Ti lidé se dlouho neviděli a chtějí si povídat... až když začínají tancovat, začnu nepatrně přidávat. Poslední dvě série to pak již do nich kulím, jak nahluchlý stařec
-
jara
Já jsem to špatně pochopil stou hodinovou skladbou, ted mi je jasný že ji nehraješ hodinu ale jen tu 10 či 20 minutovou přestávku, ale i tak mohu si vybrat několik písní a dám automat a pojedou jedna za druhou čili splní mě to samé jak hodinová skladba.
-
gougou2
Takže k výpadkom SOUNDCRAFT ui16:
Tie výpadky spojenia mixu s pc a tabletom, čo som mal počas prehrávania dlhej skladby z USB kľuča cez vstup play na mixe, môžem potvrdiť, že sú pravdepodobne spôsobené dlhými skladbami. Keď si púšťam len normálne skladby a nie dlhé, tak výpadok nemám. A okrem iného som túto vec konzultoval s jedným odborníkom, ktorý už počul o problémoch prehrávania dlhých skladieb, ktoré môže spôsobovať aj výpadky spojenia.
Odporúčanie: nepúšťať dlhé (viac ako hodinové) zmixované skladby, môže to spôsobiť výpadok spojenia, ktoré sa dá obnoviť len vypnutím a zapnutím mixu.
Tie výpadky spojenia mixu s pc a tabletom, čo som mal počas prehrávania dlhej skladby z USB kľuča cez vstup play na mixe, môžem potvrdiť, že sú pravdepodobne spôsobené dlhými skladbami. Keď si púšťam len normálne skladby a nie dlhé, tak výpadok nemám. A okrem iného som túto vec konzultoval s jedným odborníkom, ktorý už počul o problémoch prehrávania dlhých skladieb, ktoré môže spôsobovať aj výpadky spojenia.
Odporúčanie: nepúšťať dlhé (viac ako hodinové) zmixované skladby, môže to spôsobiť výpadok spojenia, ktoré sa dá obnoviť len vypnutím a zapnutím mixu.
Skutečně nerad ti beru naději
Tuto sobotu i u mě došlo k totálnímu zamrznutí mixu, kdy pomohl jedině restart.
-FW 4246
-WiFi 11. kanál
-v dosahu žádná(!) cizí síť
-délka skladeb max 5 minut
-tablet Prestigio PMT5002
-Android 4.4
-prohlížeč Browser pro Android (od Easyelife)
-k zamrznutí došlo po cca 20 minutách spánku tabletu
Osobně sázím na poškozenou mp3 skladbu...
-FW 4246
-WiFi 11. kanál
-v dosahu žádná(!) cizí síť
-délka skladeb max 5 minut
-tablet Prestigio PMT5002
-Android 4.4
-prohlížeč Browser pro Android (od Easyelife)
-k zamrznutí došlo po cca 20 minutách spánku tabletu
Osobně sázím na poškozenou mp3 skladbu...
-
jara
je nějaký odborník který by dokázál jasně říci co spůsobuje zamrznutí mixu? a odstranit tyto potíže jednou pro vždy? na koho se obrátit?
Zkuste chlapi oslovit zástupce Audiomasteru Marek Barabáš...obávám se, že v republice už nikoho dalšího nebude.
Na jednom zahraničním fóru jsem si právě přečetl jednu možnou teorii, že by mohlo dělat problémy, pokud bude tablet od hotspotu méně, než 5 stop. Něco by na tom být mohlo. Po pauze jsem šel s tabletem za kapelníkem, když najednou mix vytuhl. Stál jsem v tu chvíli asi metr od Ui... Na druhou stranu, když dělám doma pokusy, tak je tablet i blíž...
-
gougou2
Ja mám tablet v jednom kuse nad mixpultom do 1m, ktorý je v racku pod synťákom, a nemyslím, že je to kvôli dialke a umiestnenia.
lenže ja mám napojený aj mac s mixom cez ethernet a neviem či to pomáha udržiavať spojenie ...
Mne už naozaj dochádzajú nervy ak budú pretrvávať výpadky... potom by sme sa mali asi všetci spojiť, a napísať list priamo k soundcraft-u, že sa chystáme na hromadné reklamácie kvôli výpadkom v tých a tých prípadoch a NECH UŽ tieto veci konečne vyriešia...
Mám rád, keď vychádza produkt ako novinka a je ktomu milión videíí .... až kým sa nerozbehne predaj a kým nenabehnú očakávané zisky. Potom zrazu videá prestávajú existovať a pribudajú videá a recenzie kde sú chyby a vtedy výrobca asi spííííí...
My všetci zas očakávame aby služby pre zákazníkov ostali naďalej.... je to digitálna vecička, ktorá sa môže upgrade-ovať aj viackrát a chyby ktoré sú, tak by sa už konečne mohli odstrániť. a môžu nabehnúť aj inovácie k produktu. tak ako to je v mobiloch, zopár nápadov aj mám na inovácie a určite by každý z nás niečo vylepšil a doplnil.
ak nebude iné riešenie požiadam o vrátenie peňazí ALEBO si nahrám video ako rozbíjam kladivom MIX a to preto, lebo sa na nás výrobca vykašlal....
Vážená firma SOUNDCRAFT- už je koniec dovoleniek - tak je čas aj robiť niečo....
lenže ja mám napojený aj mac s mixom cez ethernet a neviem či to pomáha udržiavať spojenie ...
Mne už naozaj dochádzajú nervy ak budú pretrvávať výpadky... potom by sme sa mali asi všetci spojiť, a napísať list priamo k soundcraft-u, že sa chystáme na hromadné reklamácie kvôli výpadkom v tých a tých prípadoch a NECH UŽ tieto veci konečne vyriešia...
Mám rád, keď vychádza produkt ako novinka a je ktomu milión videíí .... až kým sa nerozbehne predaj a kým nenabehnú očakávané zisky. Potom zrazu videá prestávajú existovať a pribudajú videá a recenzie kde sú chyby a vtedy výrobca asi spííííí...
My všetci zas očakávame aby služby pre zákazníkov ostali naďalej.... je to digitálna vecička, ktorá sa môže upgrade-ovať aj viackrát a chyby ktoré sú, tak by sa už konečne mohli odstrániť. a môžu nabehnúť aj inovácie k produktu. tak ako to je v mobiloch, zopár nápadov aj mám na inovácie a určite by každý z nás niečo vylepšil a doplnil.
ak nebude iné riešenie požiadam o vrátenie peňazí ALEBO si nahrám video ako rozbíjam kladivom MIX a to preto, lebo sa na nás výrobca vykašlal....
Vážená firma SOUNDCRAFT- už je koniec dovoleniek - tak je čas aj robiť niečo....
... a napsal jsi již do SC o svých problémech?