Soundcraft Ui16/12

Odpovědět
  • Reklama
  • AH QU za legendárně nízké ceny
Johny58
Nováček fóra
Nováček fóra

Re: Soundcraft Ui16/12

Příspěvek od Johny58 » pon 16. zář 2024 10:43:53

Mám Ui24. Nejde mi spárovať s Ipad gen 8. Ipad piše, že potrebuje ochranu wap3. Ui má wap2. Nahral som 2024, ale tam je stále iba wap2. Zisťujem či nejde na Ipade znížiť zabezpečenie, ale myslím,že nie. Asi to bude fungovať len cez router.... Všetkých zdravím a ďakujem za prípadné odpovede. Vlado

mkarr
Uživatel
Uživatel

Re: Soundcraft Ui16/12

Příspěvek od mkarr » čtv 24. říj 2024 1:17:54

Johny58 píše:
pon 16. zář 2024 10:43:53
Mám Ui24. Nejde mi spárovať s Ipad gen 8. Ipad piše, že potrebuje ochranu wap3. Ui má wap2.
Tohle bude nějaká blbost. Předpokládám že se jedná o WPA2 a WPA3 nikoli o WAP. A WPA3 je standard tak mladý, že jej většina sítí v ČR ještě nemá zapnutý, některé, a není jich málo, jej ani nepodporují. Pokud se vám tam jiná zařízení přes to vestavěné AP připojují a jabkoplacka ne, tak je možná použité nějaké nekompatibilní nastavení, ale on iPad8 taky není žádná novinka, abu ohrnoval nos nad standardem, co se rozhodně stále používá. Pokud v nastavení WiFi na mixu použijete WPA2 AES a preshared key alespo 8 znaků dlouhý, na DHCP serveru nastavíte stejný rozsah jako má mix, IP adresu default gateway nastavíte na nějakou existující adresu, klidně samotný mix, pokud tam běžně nemáte jiné zařízení, co by odpovídalo na ARP či ICMP, tak musí chodit cokoli co tam připojíte. Jo pokud jste měnil PSK, je potřeba na tabletu vymazat tu zapamatovanou známou síť a zadat ji znovu.

Odpovědět

Zpět na „Soundcraft“