Soundcraft Si Impact
-
- Reklama
Re: Soundcraft Si Impact
Děkuji za rady,pult je zavřený v case tak to radši nechám tak. Nevěděl jsem jestli by se to nemělo pravidelně servisovat.
Ohledně stagebox se mi dvakrát stalo že nenaběhly předzesilovače na vstupech a musel jsem resetovat tlačítkem na zadní straně. Sává se to někomu a je to třeba chyba nějakého přepěti sítě nebo tak něco nebo normální provozní závada? STalo se mi to vždy na stejném jevišti.
Ohledně stagebox se mi dvakrát stalo že nenaběhly předzesilovače na vstupech a musel jsem resetovat tlačítkem na zadní straně. Sává se to někomu a je to třeba chyba nějakého přepěti sítě nebo tak něco nebo normální provozní závada? STalo se mi to vždy na stejném jevišti.
Jednou se mi stalo, že nefungoval gain na vstupech (dohrála kapela a po přestavbě jsem nemohl zprovoznit další předtím nepoužívané vstupy, co hrálo předtím, např bicí, fungovalo dále), nežli jsem odhalil závadu ve SB, měnil jsem mikrofon a poté i kabel. Stagebox zamrzl z 99% díky přehřátí, byl horký letní den a na SB svítilo slunce. Od té doby dávám SB do stínu, případně jej zacloním a už se toto neopakovalo. Tenkrát jsem to vyřešil zamutováním koncových zesilovačů, odpojením SB na 15 sec od sítě a znovu zapnutím. Ale netuším, jestli neřešíš problém jiný.
Díky za reakci, toto se mi nestalo. Mě vypadly vyloženě předzesilovače a na všech vstupech. pult signalizoval normálmě spojení se stageboxem ale jinou barvou, hudba z notebooku hrála i když slaběji nástroje když jsem je přidal na snímačích taky, ale mikrofony šly hrozně slaboučce. Vůbec jsem nevěděl co s tím a tak jsem žhavil drát a kolega poradil ten reset tlačítkem vzadu. Vypnutí a za pět minut zapnutí totiž nepomohlo.
Funguje CAT5 MADI na SB s CAT7 - všude je definována CAT5? Díky
Ahoj, mám problém s připojováním stageboxu. Už několikrát (ne vždy) se mi stalo, že po zapnutí stageboxu a pultu se mi pult s boxem nepropojí. Ikona na LED display zůstane šedivá a gain nereaguje. Musím to pokaždé jednou dvakrát vypnout a zapnout, aby ikona stageboxu na pultu zezelenala. Kde může být chyba. Dík.