Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Odpovědět
  • Reklama
  • Nové pulty řady CQ
Damton
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Příspěvek od Damton » pon 20. lis 2023 18:48:53

Tady je popsáno přepastování a problém toho 5V napájení.

Hairman
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od Hairman » pát 24. lis 2023 6:13:49

Hm, tak to vypadá, že mám smůlu asi jen já. Vstupy v klipu samozřejmě neprovozuju, obě flashky jsem preventivně vyhodil úplně a včera se mi to stalo na zkoušce znovu, ale zrovna ve chvíli, kdy jsme vůbec nehráli. Takže souvislost s přebuzeným vstupem/vstupy bych vyloučil. Pult mám v racku s odkrytými zády, takže o přehřívání také nemůže být řeč.
Vůbec to není o tom, že bych chtěl na Ui24 házet špínu, spíš naopak, je to skvělý pult. Jen se snažím nalézt řešení.
@Damton To přemostění nulového rezistoru ve funkci pojistky se mi moc nezdá. Myslíš, že by na něm mohl vznikat takový úbytek, aby to způsobovalo restart pultu? Ale každopádně díky za tip. Přepastovat procesor zkusím určitě.

Robert
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Robert » pát 24. lis 2023 6:59:07

Osobně jsem problém se samovolným restartem pultu nikdy neměl, ostatně s Ui24 jsem žádný problém neměl, ale zpětně si uvědomuji, že jsem hned po koupi doplnil Ui24 malým ventilátorkem, kam jsem jej napojil se už nepamatuji, jenom se mi tenkrát zdála povrchová teplota zařízení zbytečně vysoká. Dost možná jsem tímto krokem předešel všem problémům.

Odpovědět

Zpět na „Soundcraft“