Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Odpovědět
  • Reklama
  • Powersoft skoleni 2019
Riciii
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 9
Registrován: pát 06. zář 2019 12:09:18

Re: Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Příspěvek od Riciii » úte 17. pro 2019 14:57:44

Mape33 píše:
pon 16. pro 2019 23:06:10
Hod mail.... Český manuál pošlu..... Není to sice žádnej zázrak ale mnohé napoví
Ahoj, taky prosim o cesky manual. Jestli chces, hod ho na ulozto a dej sem odkaz, stahneme si ho, urcite se bude hodit vice zvukarum
richardbaranowski@seznam.cz

Mape33
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 14
Registrován: pát 02. lis 2018 7:30:31

Re: Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Příspěvek od Mape33 » čtv 19. bře 2020 11:09:32

Richii..... Poslal jsem ti mail..... Hod to kdyžtak někam na ulozto a pošli odkazy.....
Třeba se to bude hodit.... Ui24 cz návod.

Riciii
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 9
Registrován: pát 06. zář 2019 12:09:18

Re: Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Příspěvek od Riciii » čtv 19. bře 2020 12:13:57

Dik a hned odpovidam odkazem ke stazeni

https://uloz.to/file/MpRZDfj7Kr6a/sound ... ouziti-pdf

Tvark
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 5
Registrován: pát 05. led 2018 14:13:55

Re: Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Příspěvek od Tvark » ned 22. bře 2020 20:16:02

Tak se tady trápím s připojením Ui24 přes USB-B do PC a nedaří se mi to. Poradíte mi někdo kdo to používá jak to mám připojit ? Když ve zvukovém systému VST přepnu na Soundcraft USB audi ASIO tak mi to napíše No device is connected to the PC. Takže mi asi neleze signál z mixu do PC. Mám v Ui24 něco přepnout ? Mám podezření i na vadný USB kabel. Díky všem za názory.😀

fifac
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 57
Registrován: stř 24. led 2018 18:13:23
Bydliště: Litvínov
Kontaktovat uživatele:

Re: Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Příspěvek od fifac » ned 22. bře 2020 21:07:31

Tak především je nutné nainstalovat ASIO drivery... další věc je, jestli budou kompatibilní s tvoji zvukovkou... pokud ano ,tak po zapojení USB kabelu by se ti v ovládání hlasitosti zvuku měli objevit možnosti ovládání zvuku pro mix... pokud to tam máš, tak už je to jen v nastavení software...

Tvark
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 5
Registrován: pát 05. led 2018 14:13:55

Re: Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Příspěvek od Tvark » ned 22. bře 2020 22:18:26

Asio driver mám, to by mi nefungoval program domácího studia. Je možné, že mám starou verzi Asia. Jdu se na to podívat. Díky za radu.

fifac
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 57
Registrován: stř 24. led 2018 18:13:23
Bydliště: Litvínov
Kontaktovat uživatele:

Re: Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Příspěvek od fifac » pon 23. bře 2020 0:53:55

Pokud se nemýlím tak UI24 má vlastní drivery... stáhni je ze stranek souncraftu

Tvark
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 5
Registrován: pát 05. led 2018 14:13:55

Re: Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Příspěvek od Tvark » pon 23. bře 2020 20:30:41

Drivery mám, byl to kabel. Děkuji za rady.

svirest
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 42
Registrován: pát 27. črc 2012 15:09:41

Re: Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Příspěvek od svirest » pon 01. čer 2020 8:12:41

Ahoj páni zvukaři,
mám takový problém. Ui24 používáme v kapele jako monitoring a zjistili jsme, že jeden vstup je o 10dB vyšší. Vzhledem k záruce jsem ho dal na reklamaci, před tím jsem si exportoval (zálohoval) nastavení (Shows). V servise se závada neprojevila, dali Ui do továrního nastavení a vrátili ho. Nahrál jsem si postupně firmware 2 a 3 a na fungující flashce chtěl nahrát zpět původní nastavení. Bohužel Ui jen oznámí že flashka je vložena, ale když chci importovat původní Shows píše že není cesta - jako by Shows neviděl. Nemáte nějakou radu, jak tam Shows dostat nebo kde dělám chybu? Nebo není potřeba v nastavení něco "zatrhnout"? Moc díky za případnou pomoc...

fifac
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 57
Registrován: stř 24. led 2018 18:13:23
Bydliště: Litvínov
Kontaktovat uživatele:

Re: Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Příspěvek od fifac » pát 05. čer 2020 7:40:46

To je zajímavé chování. Ale s něčím podobným jsem se setkal už i na PC a dokonce snad i na mobilu... Napadá mě, vytvoř si nějaké nové SHOWS a ulož. Pak na PC do té nově vytvořené složky nakopíruj ty svoje staré zálohy. Cesta ke složce bude nově vytvořená, takže ji bude znát a pokud jsou ty tvoje staré zálohy ok tak by snad mohly fungovat... Nic jiného mě nenapadá...

atrakce
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 29
Registrován: pon 01. črc 2013 18:55:44

Re: Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Příspěvek od atrakce » pát 05. čer 2020 19:05:10

K dispozici nový FW 3.3. Ze stránek soundcraft.com :

Soundcraft Ui24R firmware update v3.3.8293

Changes the to firmware include:

- Performance improvements to web server stability
- Performance improvements to WiFi frequency accuracy
- Performance improvements to clocking stability, including clocking during Cascade operations

v3.3.8293 is approved for use on all Ui24R hardware.
GLD80+AR2412+2xAR84, DL1608 + Ipad Air 2, ENGL Fireball + E412SSB, G-major 2, Sennheiser EW 300 IEM

Uživatelský avatar
JánCX

Re: Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Příspěvek od JánCX » čtv 11. čer 2020 20:28:57

Zdravím rozmýšľam o kúpe Soundcrast Ui24r a chcem sa opýtať či má niekto skúsenosť s nahrávaním cez interface do Cubase. Či je to kompatibilne a ako to nahráva. Ďakujem

Riciii
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 9
Registrován: pát 06. zář 2019 12:09:18

Re: Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Příspěvek od Riciii » pát 12. čer 2020 16:45:51

Nahravam na pametovku vicestopy zaznam a potom muzu otevrit v pc. Primo do cubase behem ziveho nahravani jsem nezkousel. Nebyl duvod.
Pouzivam obe pametovky jak pro zaznam, tak pro prehravani hudby.

svirest
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 42
Registrován: pát 27. črc 2012 15:09:41

Re: Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Příspěvek od svirest » stř 17. čer 2020 16:17:10

To fifac:
Díky moc za pomoc! Vyzkouším, také nahraji nový firmware....

Jiras
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 5
Registrován: pon 29. čer 2020 10:19:56

Re: Soundcraft Ui24R - zkušenosti

Příspěvek od Jiras » pon 29. čer 2020 10:37:07

Ahoj, mám mix asi měsíc, zvučil jsem už 3 akce, první dvě super, ale při té poslední to bylo peklo. Během hraní se mi mix asi 6x na cca 7 vteřin vypnul, jako by se resetoval. Stalo se to někomu? Byl tam dost dlouhý přívod elektriky a možná kolísalo napětí, ale na přívodu mám hlídání podpětí a přepětí a to drželo.
Poprosil bych Mape 33 jestli by mi poslal návod, na ulož to už to není.

Odpovědět

Zpět na „Soundcraft“