MIDI a jiné ovládání UI mixů
-
- Reklama
Re: MIDI a jiné ovládání UI mixů
Omluva a malá oprava... Mini PC není s WIN XP, ale Win 7. rtpMIDI s XP neumí pracovat.
Co nejde silou, jde ještě větší silou...
Zdarec pánové, poradí mi někdo? Mám mix allen & heath cq20b propojen přes Mixing Station s X-touch přes USB. Nemohu přijít na nastavení, aby se mi barvily displeje dle aplikace. Původně jsem měl X AIR propojen přes lan z mixu a vše bylo ok. Dík za radu.
Vyřešeno.... nutná aktualizace X-Touch verze 1.22
Já osobně jsem začínal, pokud tedy pominu různě experimenty mimo Mixing Station, s jablečnými staříky iPhone 6S a iPady 2, Air a Mini. Jelikož je X-Touch a MS něco, jako Merkur pro dospělé, zkusil jsem, v zatím finální verzi, do akce zapojiti Windows s počítadlem, které se mi válelo v šuplíku a trochu větším displejem. Pro "courání" používám 10' android tablet.zkopírováno z jiného vlákna píše:Ještě řeším, jestli pro spojení s X Touch použít All in One PC s Windows a nebo raději MAC. Nebo máš nějaký jiný tip, co by se k tomu hodilo? Chci maximálně vytěžit potenciál Mixing station
Dle mého soudu je jedno, co se použije. Windovs, jablko, android... je to jeden čert, respektive je to jen mezičlánek mezi aplikací a mixem Ber, co máš v šuplíku, nebo někdo dává (skoro) zadarmo. Maximální vytěžení MS je především o tom, jak to dokážeš "nakreslit", aby ti to vyhovovalo, nic důležité nechybělo a naopak nepodstatné nepřekáželo. Kolikrát, když vidím ve FB skupině Mixing Station, jak se někdo rozplývá blahem nad pidi displejem, kde je nacpaných 24 faderů, všechny možné efekty a milony blikátek, si říkám: "Tak tebe bych chtěl frajere vidět, jak s tím pracuješ po šesti pivech a se dvěma dioptriema na blízko..."
Co nejde silou, jde ještě větší silou...
BTW asi před měsícem jsem byl na jednom venkovním amatérském divadelním představení a zvukař tam měl asi 12 sad EW-500 a k tomu UI24 s cca 46 palcovým dotykovým displejem. Na tom se dá dělat v pohodě i bez fyzických faderů.
-
- Nováček fóra
Tak jsem dokončil svůj prototyp konzole, ještě dodělávám mini PC a nějaké příslušenství
Naposledy upravil(a) Cornellius dne pon 19. srp 2024 12:06:38, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček fóra