MIDAS PRO 1 - zkušenosti?

Odpovědět
  • Reklama
  • EAW RS series
mazi
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 202
Registrován: stř 12. lis 2008 2:52:31
Kontaktovat uživatele:

MIDAS PRO 1 - zkušenosti?

Příspěvek od mazi » čtv 25. říj 2012 21:06:28

Dobrý den, kolega právě koupil MIDAS PRO1, nemáte s ní někdo zkusešnosti?? Pak na jejich stránkách jsem našel OFFLINE EDITOR ale ten je pro Ipad. Neznáte někdo fintu FN abych si to mohl vyzkoušet na PC?? Nemáte někdo tento pult v okolí Brna?? Kopřivnice??

Předem děkuji a těším se na vaše zkušenosti.
S pozdravem

mazi
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 202
Registrován: stř 12. lis 2008 2:52:31
Kontaktovat uživatele:

MIDAS PRO 1 - zkušenosti?

Příspěvek od mazi » úte 30. říj 2012 8:17:08

A ani nevíte o nikom, kdo by tenhle pult v republice vlastnil??

Uživatelský avatar
Zbynoor
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 61
Registrován: stř 03. srp 2011 16:26:05
Bydliště: CR
Kontaktovat uživatele:

MIDAS PRO 1 - zkušenosti?

Příspěvek od Zbynoor » úte 30. říj 2012 9:28:33

Polansky ma PRO3 a na tom se mi delalo krasne...
www.silentsound.cz www.silentsound.cz/tour - VW Crafter Tourbus
L-Acoustics, Yamaha CL3, Neumann, BSS, Shure, Sennheiser, Lake, XTA, LabGruppen, DBX, AKG, AlurSystem, Nivtec ...

Aleš
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 275
Registrován: úte 25. bře 2008 13:32:52

MIDAS PRO 1 - zkušenosti?

Příspěvek od Aleš » úte 30. říj 2012 11:22:53

Na Trnkobraní ve Vizovicích byl Midas PRO2, jméno firmy mi bohužel vypadlo.
Povětšinou jsem na něm dokázal udělat co potřebuju, ale ovládání mě neuchvátilo, je to ale o zvyku.

mazi
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 202
Registrován: stř 12. lis 2008 2:52:31
Kontaktovat uživatele:

MIDAS PRO 1 - zkušenosti?

Příspěvek od mazi » úte 30. říj 2012 11:31:55

Věřím tomu, že to ovládání bude nic moc, oproti jiným řešením. No prej to bude vykoupené kvalitou zvuku. Tak jsem zvědavej..Díky za tipy

Uživatelský avatar
knobtweaker
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 367
Registrován: pon 09. bře 2009 12:43:06
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

MIDAS PRO 1 - zkušenosti?

Příspěvek od knobtweaker » úte 30. říj 2012 13:43:39

Editor mam nainstalovanej, ale je pro Mac OS , možná je i pro linux (neboť midasy choděj pod linuxem). Pokud bys chtěl otevřít na pc musel bys to asi otevřít v nějakym virtualizačnim softu.
Na Pro 1 jsem nedělal zatim jen na Pro 3 , ale s tim maximální spokojenost - super pult.

Odpovědět

Zpět na „Midas“