Digitalni MIDAS Pro6

  • Reklama
  • ADAM Audio S Series
Uživatelský avatar
safa
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2560
Registrován: pon 26. pro 2005 1:28:29
Bydliště: Praha, matka měst a vesnic
Kontaktovat uživatele:

Digitalni MIDAS Pro6

Příspěvek od safa » čtv 04. zář 2008 16:14:24

Je legrace ze tahle tiskova zprava unikla jeste pred oficialnim odtajneni a uevedeni MIDAS PRO6 na trh (to se chysta na vystavu Plasa):

http://www.etnow.com/news/2008/9/midas- ... dio-system

Obrázek

Uživatelský avatar
Fyla
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 904
Registrován: stř 09. črc 2008 15:58:11
Bydliště: براغ

Příspěvek od Fyla » čtv 04. zář 2008 17:17:48

Juuuuuuu!

Uživatelský avatar
Pavel Sedlák
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 1281
Registrován: úte 24. črc 2007 12:44:06
Bydliště: Kralupy nad Vltavou

Příspěvek od Pavel Sedlák » čtv 04. zář 2008 19:52:59

Naposledy upravil(a) Pavel Sedlák dne čtv 30. črc 2009 12:42:34, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Fyla
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 904
Registrován: stř 09. črc 2008 15:58:11
Bydliště: براغ

Příspěvek od Fyla » pát 05. zář 2008 12:10:37

Trochu jina liga, ne? :D

Uživatelský avatar
Pavel Sedlák
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 1281
Registrován: úte 24. črc 2007 12:44:06
Bydliště: Kralupy nad Vltavou

Příspěvek od Pavel Sedlák » pon 08. zář 2008 11:22:40

Už jeden v ČR je a je to skutečně jiná liga :-)

Jenomže podtrženo a sečteno to zase tak velký finanční rozdíl proti klasice není, ale kvalita, operatívnost a možnosti jsou naprosto někde jinde.

Třeba použité převodníky - jsou úplná světová špička...

Uživatelský avatar
Fyla
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 904
Registrován: stř 09. črc 2008 15:58:11
Bydliště: براغ

Příspěvek od Fyla » pon 08. zář 2008 11:43:05

Kdo to ma? Je moznost si s tim nekde pohrat? :)

Uživatelský avatar
safa
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2560
Registrován: pon 26. pro 2005 1:28:29
Bydliště: Praha, matka měst a vesnic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » pon 08. zář 2008 12:00:21

Fyla píše:Kdo to ma? Je moznost si s tim nekde pohrat? :)
... myslim, ze v CR ani jinde zatim ne, zvhledem k tomu ze tahle zprava jeste neni oficielne zverejnena. Ke slavnostnimu odhaleni ma dojit na PLASA v Londyne. Pokud tam pojedete nekdo exkurzi samozrejme muzu zaridit.

Uživatelský avatar
Fyla
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 904
Registrován: stř 09. črc 2008 15:58:11
Bydliště: براغ

Příspěvek od Fyla » pon 08. zář 2008 13:06:32

Pokud se nepletu, PLASA 08 zacala fcera...

Uživatelský avatar
Pavel Sedlák
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 1281
Registrován: úte 24. črc 2007 12:44:06
Bydliště: Kralupy nad Vltavou

Příspěvek od Pavel Sedlák » pon 08. zář 2008 13:33:11

Pro upřesnění - já mluvím o tom Soundcraftu - asi jsem poznámku o jiné lize pochopil špatně... :oops:

Uživatelský avatar
Fyla
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 904
Registrován: stř 09. črc 2008 15:58:11
Bydliště: براغ

Příspěvek od Fyla » pon 08. zář 2008 13:35:39

Tak to po tem ja... :)

Uživatelský avatar
safa
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2560
Registrován: pon 26. pro 2005 1:28:29
Bydliště: Praha, matka měst a vesnic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » pon 08. zář 2008 19:28:35

Fyla píše:Pokud se nepletu, PLASA 08 zacala fcera...
... nepletes, taky uz to ma MIDAS na webu:

http://www.midasconsoles.com/pro6.php

Ovsem k videni je zatim prave jen na te zminene PLASA ... a nebo v Kiddeminsteru ;-)

Obrázek

Uživatelský avatar
safa
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2560
Registrován: pon 26. pro 2005 1:28:29
Bydliště: Praha, matka měst a vesnic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » úte 09. zář 2008 19:06:06

Takze nase novinka o MIDAS PRO6 zde:

http://www.audiopro.cz/novinky/9-2008/m ... -pro6.html

A tady jeste specifikace zakladni tovarni verze systemu:

The physical configurable audio connections for a PRO6 standard system

56 x XLR mic/line inputs via DL351 stagebox
16 x XLR analogue outputs (8 on Control Centre, 8 on the stagebox)
8 x Balanced ¼” trs line inputs on Control Centre
8 x Balanced ¼” trs line outputs on Control Centre
8 x Digital (4 x AES/EBU) inputs on Control Centre (XLR)
8 x Digital (4 x AES/EBU) outputs on Control Centre (XLR)
2 x Local monitor surround outputs on Control Centre (Centre and Sub) XLRM (assignable in non-surround modes)

Uživatelský avatar
Fyla
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 904
Registrován: stř 09. črc 2008 15:58:11
Bydliště: براغ

Příspěvek od Fyla » stř 10. zář 2008 0:34:27

Skoda, ze to bude stat deset dvacet milionu osmseti padesati triceti dvou dvaceti osmi tisicu stovek :(

Uživatelský avatar
safa
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2560
Registrován: pon 26. pro 2005 1:28:29
Bydliště: Praha, matka měst a vesnic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » stř 10. zář 2008 10:52:26

Fyla píše:Skoda, ze to bude stat deset dvacet milionu osmseti padesati triceti dvou dvaceti osmi tisicu stovek :(
... Filipe co to meles ? Tyhle penize nestoji ani MIDAS XL8 a to je nejakej pult. Cena zatim oficialne neni ale hrube odhady jsou velice priznive ... podle dohadu a fam by se cena mela pohybovat mirne nad cenou Vi6 (podle jednech) a nebo na urovni MIDAS Heritage 3000 (podle druhych) . Az bude cena znama tak se to samozrejme z mych ust (tedy prstu) dozvite :wink: .

Uživatelský avatar
safa
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2560
Registrován: pon 26. pro 2005 1:28:29
Bydliště: Praha, matka měst a vesnic
Kontaktovat uživatele:

Re: Digitalni MIDAS Pro6

Příspěvek od safa » čtv 30. črc 2009 11:44:35

Kdo se na ten pult chce podivat bliz va webu MIDASa se objevila serie nekolika videi (strasny slovo) kde Fez ukazuje jak se na tom pultu vlastne pracuje:

http://midasconsoles.com/video-guides.php

Odpovědět

Zpět na „Midas“