Digitalni MIDAS Pro6

  • Reklama
  • ADAM Audio S Series
Uživatelský avatar
knobtweaker
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 367
Registrován: pon 09. bře 2009 12:43:06
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Digitalni MIDAS Pro6

Příspěvek od knobtweaker » čtv 30. črc 2009 15:40:34

Jinak ty VI6 jsou už v čechách 2ks, a jednu máme tendle týden na prodejně tak kdyby si s tim někdo chtěl pohrát, tak se stavte :-)

Uživatelský avatar
knobtweaker
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 367
Registrován: pon 09. bře 2009 12:43:06
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Digitalni MIDAS Pro6

Příspěvek od knobtweaker » čtv 30. črc 2009 15:52:42

Jinak Šáfo přivezte to někdy, já si na digi Midase ještě nešáhl, ani venku to nikdo moc nemá, plís :-)

Uživatelský avatar
safa
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2560
Registrován: pon 26. pro 2005 1:28:29
Bydliště: Praha, matka měst a vesnic
Kontaktovat uživatele:

Re: Digitalni MIDAS Pro6

Příspěvek od safa » čtv 30. črc 2009 18:06:03

MMno venku to jezdi na velkejch kseftech na ktery se pri vsi ucte asi nikdo z nas nepodiva.

Jojo, vis ze jsme se o tom bavili a ze je to v planu ... at ke tu konecne taky nejakej digital kterej "hraje" =D> :twisted:

Uživatelský avatar
knobtweaker
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 367
Registrován: pon 09. bře 2009 12:43:06
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Digitalni MIDAS Pro6

Příspěvek od knobtweaker » pát 31. črc 2009 10:41:53

Ale prosimtě :-)) Vi 6 i Si 3 hrajou , digico hraje (i když tom digicu nejsou moc dobrý efekty, tak dost lidí jedou na externí), venue je taky dobrý. Midas bude hrát určitě to se nebojim. Ale v dnešní době by se spíš špatně hledal velkej digitál , kterej nehraje...bohudík. Tam jde myslím spíš o jiné věci, jako je rychlost obsluhy , spolehlivost, rozšiřitelnost, cena atd.

Uživatelský avatar
safa
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2560
Registrován: pon 26. pro 2005 1:28:29
Bydliště: Praha, matka měst a vesnic
Kontaktovat uživatele:

Re: Digitalni MIDAS Pro6

Příspěvek od safa » pát 31. črc 2009 10:56:36

:mrgreen: :lol: :mrgreen: :P ... jen jsem vracel micek :-D .

Na druhou stranu vsichni kdo meli s tim pultem moznost se setkat tak se shodujou na tom, ze ackoliv kazdej pult samozrejme "hraje", tak MIDAS proste "HRAJE" 8) . Samozrejme ze ma taky svy mouchy, ovladani je oproti jinejm digitalu inovatorsky po svym s cimz ze zacatku leckdo muze mit problem (ackoliv opet uzivatele tvrdej ze staci 20 minut zaskoleni po kterym kdokoliv kdo delal i treba na analogu zvladne odzvucit koncert). Zalezi proste na uzivateli zda mu sedne ovladani pres dotykovky, nebo ma radsi ovladani pres konzoli atd ... ale ve finale je to prece vsechno hlavne o zvuku a to je MIDASi silna parketa :mrgreen: .

Uživatelský avatar
knobtweaker
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 367
Registrován: pon 09. bře 2009 12:43:06
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Digitalni MIDAS Pro6

Příspěvek od knobtweaker » pát 31. črc 2009 11:22:58

O tom žádná :-) , aspoň u analogu to tak je , na ten digitál jsem zvědavej, vypadá hezky :-)

Odpovědět

Zpět na „Midas“