Tranzimix TM140 Studio - schema
-
- Reklama
Tranzimix TM140 Studio - schema
Znate nekdo tenhle mix, pls nemamte nekdo schemu z tohoto mixu? robila to Eletronika Praha, v roce 1986 sme byli osobne pren na objednavku v Prahe. chystam sa na dukladny repas, eventualne shanim vrchnu dosku s popisem
Sry ak som to napisal do zleho vlakna, ale nenapada ma, kam by som to mal zaradit
nejedna sa zesilovac TW140 STudio
Sry ak som to napisal do zleho vlakna, ale nenapada ma, kam by som to mal zaradit
nejedna sa zesilovac TW140 STudio
Re: Tranzimix TM140 Studio - schema
Mám doma celý doprovodný text + schéma TM120 Junior, se kterým jsem začínal já. Přibližně se podobají (pokud se nemýlím, na šavlích jsou navíc 2 potenciometry v místech, kde má Junior jen trimr 3,5 kHz a 300 Hz a je tam více šavlí). A někde mám dokonce i barevné knoflíky i jiné vykuchané věci .
Použitý korektor 50 - 300 - 3500 - 12000 Hz je nejpraktičtější jednoduchý korektor se kterým jsem se setkal, kopíruji ho do všeho, co jsem v tomto směru postavil.S OZ OPA 2134 nemá chybu, produkuje krásný čistý (trochu lampový) zvuk.
Použitý korektor 50 - 300 - 3500 - 12000 Hz je nejpraktičtější jednoduchý korektor se kterým jsem se setkal, kopíruji ho do všeho, co jsem v tomto směru postavil.S OZ OPA 2134 nemá chybu, produkuje krásný čistý (trochu lampový) zvuk.
mohol by som poprosit o schemu?
Ano, samozřejmě, jen to narazí na mou nechuť a neschopnost někde něco na netu ukládat. Takže asi mailem.
dam do PM
Návod se schématy odeslán.
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že mám kompletní soubor schémat přímo k TM140. Je tam ale o dost víc odlišností proti TM120, než píše Ota, i hodnoty součástek v korekcích ne s trimry, ale regulérními poty jsou zčásti jiné. A má o jednu sběrnici navíc, přepínatelnou i mírně jiné zapojení sběrnicových modulů a masterů. Poučení z nešikovnosti TM120...