Koupě 3660 v zahraničí
-
- Reklama
Koupě 3660 v zahraničí
Hell-ou!
Vzhledem k neschopnosti polského distributora (který má snad zásobovat celou střední Evropu) jsem začal uvažovat nad tím, že bych nechal koupit pár těchto kompresorů v zahraničí (kde mají 230V a kompatibilní zásuvky). Byl by tu o ně zájem?
Stay Heavy!
Vzhledem k neschopnosti polského distributora (který má snad zásobovat celou střední Evropu) jsem začal uvažovat nad tím, že bych nechal koupit pár těchto kompresorů v zahraničí (kde mají 230V a kompatibilní zásuvky). Byl by tu o ně zájem?
Stay Heavy!
Re: Koupě 3660 v zahraničí
ja o jedne uz dlouho uvazuju, takze pokud bude cena prijatelna jednu bych bral....
(a mozna i dalsi do racku jedne kapelky)
(a mozna i dalsi do racku jedne kapelky)
- Pavel Sedlák
- Uživatel
Znám 3630, 3660 je co ?
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Chátra samozřejmě myslí 3630 akorát se trochu uklepl, no. Mě by se taky nějaký zbacávač tento hodil, vše ale bude o penězích v kapelní kase. Nechám to náhodě, když nějaký zbude a budou love, jedním kouskem nepohrdnu. Jeden 3630 mám a po mírných úpravách mi šlape v racku už nějaký ten pátek. Chátra ho znájet, už přes něho s kapelou na vystoupení hulákali, že jo Chátra, šak víme, děckááááá...
Jsem zmatkař, někdy. No a?
- Pavel Sedlák
- Uživatel
Hm, tak to mi nedockvaklo... 

Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Hmhm, ono to umi i gejt, o neni blby. Kdysi sem o tom uvazoval, ale asi je to k prdu. Ted sem poridil celej komplet aparat a leda bych to vymenil za DBX kdyby to bylo lepsi, coz ale asi nebude. Ale cena pekna 

...není třeba hrát nahlas...
Samozřejmě že se jedná o 3630, jen jsem ve druhém dvojčíslí udělal trojchybu. Zatím to teda vypadá na cca pět kousků, no zjistím jaká je cena při takovém množství a pak se ozvu...
Pánové myslíte si, že dnes to má význam kupovat dvou kanál, pokud chcete ve své třídě kompresor v 1U tak to chce už 4 kanál....když tak Vám chlapy rozprodám .......viz sekce Prodám koupím kompresory limitery gate
Plně si uvědomuji že takto fundovaná odpověď patří do prodám, nakupuji, proto mě prosím administratore nekamenuj.. díky za pochopení...
----------
pozn. admin: už jsem napřahoval ruku s šutrem, ale když tak pěkně prosíš...
Proto předpokládám, že se debata bude nadále vinout okolo 3630 a v inzertní sekci se případně objeví nový inzerát
Plně si uvědomuji že takto fundovaná odpověď patří do prodám, nakupuji, proto mě prosím administratore nekamenuj.. díky za pochopení...
----------
pozn. admin: už jsem napřahoval ruku s šutrem, ale když tak pěkně prosíš...

- TomasVv
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jak se zapojuje inzerát do inzertů?
sorry, já musel...
--------
pozn. admin: ehm, ono je třeba nejprve správně rozlišit in>s<ert a in>z<erát
a teď už hybaj zpět k tématu
sorry, já musel...
--------
pozn. admin: ehm, ono je třeba nejprve správně rozlišit in>s<ert a in>z<erát
a teď už hybaj zpět k tématu

Dělám, co mě baví.
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jeli téma eště aktuálni, pokud investor schváli měl bych o jeden zájem, podle ceny...
Dík Mirek
Dík Mirek
Zatím to, bohužel, vypadá bledě, nic v lokalitách s napětím 230V a kompatibilní zásuvkouOK2MDK píše:jeli téma eště aktuálni, pokud investor schváli měl bych o jeden zájem, podle ceny...
Dík Mirek

- jerry.hadr
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
zkusenost: koupil jsem 2 kousky z USA (samozrejme ze maji jinou zasuvku, coz jsem vedel). na ebayi jsem se s prodavajicim domluvil, at si zdroje necha ( > levnejsi postovny), tady jsem koupil dva zdroje z GMka, prebastlil koncovku a kazdy kompresor se prodrazil asi o 70 Kc. Takze me vysel jeden na asi 1750.
Navic ty zdroje bych nemusel bastlit, kdybych pockal, az budou skladem ty se spravnym prumerem napajeciho konektoru
Toz tak.
Navic ty zdroje bych nemusel bastlit, kdybych pockal, az budou skladem ty se spravnym prumerem napajeciho konektoru

Toz tak.
Zastoupeni Coda Audio pro ČR, http://www.codaaudio.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Spojaři všech zemí proletujte se!
http://www.pro-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Spojaři všech zemí proletujte se!
http://www.pro-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;