deq2496

  • Reklama
  • sada T10S T7V
millhouse
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 4
Registrován: ned 27. led 2008 12:44:55
Bydliště: Sušice
Kontaktovat uživatele:

deq2496

Příspěvek od millhouse » ned 27. led 2008 13:17:35

Zdravím. Potřeboval bych poradit s Behringer DEQ2496. Po zapojení mezi pult a PA mi přes ni nejde žádný signál. Jako vstup mám samozřejmě zvolený XLR analog IN. Zkoušel jsem postupně bypasovat všechny moduly, ale bez výslednu. Hrát to začalo až po Bypass All, ale to způsobí přepnutí relé v přístroji, takže jde signál úplně mimo procesor. Zkoušel jsem se analyzérem podívat na L+R in, tam signál vidět je, na L+R out ale není vidět nic. Nepřišel jsem na to, jestli dělám něco blbě já (nastavení výstupu ???) a nebo je ten kousek vadný. Díky za případné rady.

Uživatelský avatar
adamis
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 37
Registrován: ned 27. led 2008 17:12:48

Příspěvek od adamis » ned 27. led 2008 17:19:06

Ahoj - měl jsem 2 kusy DEQ2496 a s oběma byly problémy - vypadávaly kanály vždy v nejnevhodnější okamžik (proslov německého ředitele k zaměstnancům vývoje Auto-Škoda...). Další problémy - potlačení zpětné vazby - zafunguje ve chvíli, kdy už odešly vejškáče... Teď používám dbx Driverack PRO a naprostá spokojenost. DEQ2496 - to víš, za málo peněz - málo muziky!!!

Uživatelský avatar
safa
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2496
Registrován: pon 26. pro 2005 1:28:29
Bydliště: Praha, matka měst a vesnic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » ned 27. led 2008 20:04:55

Adamis mel asi vyjimecnou smulu. Znam radu lidi co DEQ pouzivaji a vesmes si ho pochvalujou.

millhouse
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 4
Registrován: ned 27. led 2008 12:44:55
Bydliště: Sušice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od millhouse » ned 27. led 2008 20:33:17

Tak porad to ale neresi co s tim. Este jsem s tim ted experimentoval a kdyz si zapojim aux do beden, tak pokud aux jde z in a nebo po geq+peq, tak je to v pohode, pokud jde za deq, tak jde jenom jeden kanal a pokud za width, tak nejde ven nic. Kdyz jako vstup vyberu pink noise, tak v analog out signal neni, a v aux je zase v zavislosti na tom, odkud se ten aux bere. Jinak verze fw je 2.1, napadlo me to updatovat ??

Uživatelský avatar
adamis
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 37
Registrován: ned 27. led 2008 17:12:48

Příspěvek od adamis » ned 27. led 2008 22:21:39

Já si tedy myslím, že přístroj je tzv. "odkouřenej" - jako ty moje. Je tam tak jednoduchý zapojení, že pokud to zapojíš a nejde žádnej zvuk, tak je vymalováno. Teď nechci dělat moc chytrýho, ale takové nastavení, aby nic nešlo, tam snad ani není. A jestliže jde bypass (jak jsi správně napsal přes relé), tak zdroj zvuku, kabely a bedny jsou OK - zbývá tedy pouze jediná možnost... :roll:

millhouse
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 4
Registrován: ned 27. led 2008 12:44:55
Bydliště: Sušice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od millhouse » ned 27. led 2008 23:01:40

TAK VYŘEŠENO : Updatoval jsem v ní firmware z 2.1 na 2.3 (poslední na stránkách Behringera) .. Pravda sice napotřetí (musí být zapojenej jenom Midi IN na Ultrakur.vě)... Ale každopádně teď už funguje. Tak nevim, jestli v tom původním byla nějaká buga a nebo ho tam jenom blbě nahráli při výrobě. Jo a ještě jedna drobnost : v tom původním fw pořád svítily ty červený ledky (clip/limiter), v tom novým svítí jenom pokud tam je fakt clip a nebo pokud je aktivní ten limiter (to mi bylo taky od začátku mírně podezřelý).

Uživatelský avatar
adamis
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 37
Registrován: ned 27. led 2008 17:12:48

Příspěvek od adamis » ned 27. led 2008 23:07:50

Tak jsem zase jednou neměl pravdu - ale jsem rád, že ti to běží...

maly_medved
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 716
Registrován: úte 03. črc 2007 9:27:11
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maly_medved » pon 28. led 2008 10:30:48

noční můra počítačů dorazila už i k nám zvukařům ,upgrade upgrade :(

Uživatelský avatar
safa
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2496
Registrován: pon 26. pro 2005 1:28:29
Bydliště: Praha, matka měst a vesnic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » pon 28. led 2008 17:43:20

Tak hura, cest znacky zachranena ;-) . BTW maloktera znacka je pod takovym ostrym dozorem jako je Behringer.

Gustav
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 453
Registrován: ned 19. úno 2006 14:37:28
Bydliště: Praha

Příspěvek od Gustav » pon 28. led 2008 21:00:53

:-D Jo Uli BEHR. je asi "Tak DOBREJ" až je "LEVNEJ" :!: :-D
G.

Uživatelský avatar
adamis
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 37
Registrován: ned 27. led 2008 17:12:48

deq2496

Příspěvek od adamis » pát 02. zář 2011 2:11:01

Jak jsem psal kdysi, dva Behringery mi klekly - vyřešil jsem to koupí dbx Driverack Pro a je zatím klid!

Uživatelský avatar
safa
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2496
Registrován: pon 26. pro 2005 1:28:29
Bydliště: Praha, matka měst a vesnic
Kontaktovat uživatele:

deq2496

Příspěvek od safa » ned 04. zář 2011 21:33:29

Otazka je pri cem klekly a co jim bylo. DCXka ani DEQcka obvykle neklekaji pokud clovek nedela nejaky extraburty pri upgradu firmware.

Uživatelský avatar
adamis
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 37
Registrován: ned 27. led 2008 17:12:48

deq2496

Příspěvek od adamis » ned 04. zář 2011 22:58:13

čéče, opravdu jsem nic zvláštního nedělal - jeden jde, jde a pak zase nejde - možná nějakej studeňák nebo co a ten druhej už ani nevím. Dobrý je, že to vždy přijde po záruce.... :evil: :evil:

Uživatelský avatar
safa
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2496
Registrován: pon 26. pro 2005 1:28:29
Bydliště: Praha, matka měst a vesnic
Kontaktovat uživatele:

deq2496

Příspěvek od safa » pon 05. zář 2011 8:50:24

Spis bych si tipnul na vyvaklany plochy vodice. Kdyz to sem dovalis tak se na to mrknem...

Uživatelský avatar
adamis
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 37
Registrován: ned 27. led 2008 17:12:48

deq2496

Příspěvek od adamis » pon 05. zář 2011 8:59:37

a kde to je, to "sem"?? :-D :-D :-D

Odpovědět

Zpět na „Behringer“