Jak se chová Sabine po výpadku napájení?

Odpovědět
  • Reklama
  • Registrace
Ryčrd
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 10. úno 2011 23:03:47

Jak se chová Sabine po výpadku napájení?

Příspěvek od Ryčrd » sob 26. úno 2011 20:31:54

Jak se prosím chová Sabine při výpadku proudu (spíš jak se chová po výpadku proudu)?
Dočetl jsem se v testu na DBX že pokud upravím parametry a hned je neuložím (např EQ) a dojde k výpadku proudu, tak ta mašina si nepamatuje ty moje poslední úpravy, ale najede "pouze" do nastavení posledního zvoleného presetu = to není moc dobré pořád si myslet na ukládání. :(

OK2MDK
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 502
Registrován: sob 31. led 2009 8:09:41
Bydliště: Valašské Meziříčí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OK2MDK » sob 26. úno 2011 21:31:20

já myslím že to ukládání je o zvyku, a u PC ZÁKLAD USPĚCHU

Ryčrd
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 10. úno 2011 23:03:47

Příspěvek od Ryčrd » ned 27. úno 2011 9:45:26

Takže se to chová jako DBX? :?:

Uživatelský avatar
einsteincz
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 79
Registrován: pát 23. led 2009 18:11:26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od einsteincz » ned 27. úno 2011 12:21:53

Moje NAV4800 si pamatuje předchozí nastavení i po vypnutí ;)

Uživatelský avatar
Pavel Sedlák
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 1213
Registrován: úte 24. črc 2007 12:44:06
Bydliště: Kralupy nad Vltavou

Příspěvek od Pavel Sedlák » ned 27. úno 2011 12:47:00

jj 3600 stejně tak po vypnutí a následném zapnutí je v posledním nastavení.

ALE - při editaci platí, že dokuď neuložím, platí to, co bylo.
Teď jsem to odzkoušel.
Všechno je jinak
Neprodávám, ani nedýluju

mirazvuk
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 86
Registrován: pon 23. úno 2009 19:25:35
Bydliště: poblíž BpH

Příspěvek od mirazvuk » ned 27. úno 2011 18:49:42

Mám Sabine NAV480 a po vypnutí a zapnutí si pamatuje všechno nastavení mimo HSHLF a LSHLF filtrů. Netuším proč tomu tak je, ale vždy po zapnutí na další akci tyto filtry se nastaví jako parametrické. Dělá to i kolegovi s NAV360. Vždy při zapnutí musím znovu načíst preset. Je to blbý, ale je to tak ... Zároveň je i chyba v komunikaci mezi softem když dám z PC recall preset, preset se mi v softu zobrazí bez zobrazení HSHLF a LSHLF filtrů které se zobrazí jako parametrické, ale aparát hraje tak jak má. Když soft restartuji, už se filtry zobrazí správně. Firmware mám 6.30, soft starší verzi, možná něco málo už řeší novější verze softu, ale ten jsem si zatím neinstaloval ...

Uživatelský avatar
kanjec
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 100
Registrován: ned 17. kvě 2009 18:11:59
Bydliště: Jilemnice
Kontaktovat uživatele:

Jak se chová Sabine po výpadku napájení?

Příspěvek od kanjec » pon 18. čer 2012 22:38:17

FBX 2020 i FBX 2400 si pamatuje i po výpadku i dynamicky načtené filtry antifeedbacku, což mě překvapilo, možná ale příjemně
Ondřej Hornig
home - http://www.ohornig.cz/

Odpovědět

Zpět na „Sabine“