Zesilovač QSA řada NX

  • Reklama
  • RCF ART 9
Uživatelský avatar
safa
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 2609
Registrován: pon 26. pro 2005 1:28:29
Bydliště: Praha, matka měst a vesnic
Kontaktovat uživatele:

Re: Zesilovač QSA řada NX

Příspěvek od safa » ned 01. bře 2009 21:52:55

frantik píše:Když dáš rack na kolečka, tak to stěhování sám lépe zvládneš. Vetšinu stěhování se rack veze bez námahy sám a ještě na něj můžeš nahoru položit další věci, třeba kufry s cédéčky a už se jede.
... na tohle mame skvelou vychytavku:

ObrázekObrázek

http://www.audiopro.cz/en/products/tran ... l-x-racks/

Funguje to bezvadne po rovine i do kopce, nicmene do schodu to stejne musis "v teplejch" ;-] .

maly_medved
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 716
Registrován: úte 03. črc 2007 9:27:11
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Zesilovač QSA řada NX

Příspěvek od maly_medved » ned 01. bře 2009 22:20:45

Klasickej RUDLÍK je nej nej nej. A aby člověk neumřel hlady, tak na něm můžeš na přilepšenou v týdnu tahat zeleninu na trh :wink:

Uživatelský avatar
frantik
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 821
Registrován: pon 29. srp 2005 23:28:41
Bydliště: Vracov

Re: Zesilovač QSA řada NX

Příspěvek od frantik » ned 01. bře 2009 22:58:07

Safo, kolik to uveze? Na efekťák dobré, ale co zesilovače? Vydrží to ucho, nerupne to?
Jsem zmatkař, někdy. No a?

blefa
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte 31. bře 2009 19:50:03
Bydliště: Pardubický kraj

Re: Zesilovač QSA řada NX

Příspěvek od blefa » úte 28. dub 2009 19:52:52

Aleš píše:Mám matný pocit, že někdo někde psal i o pokusech s měřením těch Digamů (Sendy?), že deklarovaný výkon to dává jen velmi krátkou dobu, je to měřeno sinusovým burstem, nikoli trvalým buzením.
Souhlas! Sám vlastním C MAX Čínské provinience. Má dávat 1000W do osmi, naměřil jsem sinus RMS 390W. Někdo tvrdí,že je to oprocesorované, nevím,..jen vím to,že na suby nejsou vhodné. To mám vyzkoušeno. Evidentně to dýchá, prostě špička je, ale krátká.Já na ně hraji na dvoupásmo v sálech, venku je honím od 120 Hz nahoru.Jedno co mohu říci, že to páru má, ale ne trvale.

ondrej
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 1
Registrován: úte 25. kvě 2010 17:47:47

Re: Zesilovač QSA řada NX

Příspěvek od ondrej » úte 25. kvě 2010 18:04:08

zhorel mi QSA NX 5, bol pripojeny na elektrocentralu...dal som ho do najblizsieho servisu, kde tvrdili, ze to bolo urcite kôli tomu, ze centrala nema stabilne napatie - ok, beriem, ale vsetko ostatne islo (HQ11 hral celu noc ).
Kazdopadne po dlhsom case vymenili suciastky v casti impulzneho zdroja a vzdali to... vraj vykonove tranzistori su drahe a nevedia odstranit zavadu, preco ich vypalilo a ze ked sa naletuju nove, môze ich zasa vypalit a oni si to na riziko nevezmu... takze teraz neviem, hadzat do kosa sa mi to nechce...

vie niekto poradit, kde sa to da opravit ?

1@numberone.sk

Uživatelský avatar
marboro

Re: Zesilovač QSA řada NX

Příspěvek od marboro » čtv 15. dub 2021 10:50:00

mrak píše:
čtv 29. led 2009 9:47:20
wannyka píše:Tieto vyrobky su kvalitne digitalne koncaky (konstrukcne zhodne s "POWERSOFT DIGAM" Talianskej vyroby). Inzerujem ich na mnohych strankach napiklad "midi.cz". Ak Vas zaujimaju podrobnosti,mozem poslat konkretne popisy jednotlivych koncakov.
No me by spis zajimalo nejake mereni u nekoho nezavisleho s prislusnym vybavenim, verim ze nejaky fachman z oboru by se toho rad ujal. Samozrejme s tim ze by se krom trvale zateze do 2ohm (pokud specifikace dovoluje) testovali i nestandartni situace jako treba zkrat na vystupu a pod.
Zajímalo by mě, jestli qsa nx3.0 lze zapojit do 2 ohmů. Nebo jestli by mi mohl někdo zaslat na mail marboro@centrum.cz popis tohoto zesilovače. Děkuji Borovka.

Uživatelský avatar
marboro

Re: Zesilovač QSA řada NX

Příspěvek od marboro » čtv 15. dub 2021 15:28:31

mrak píše:
čtv 29. led 2009 9:47:20
wannyka píše:Tieto vyrobky su kvalitne digitalne koncaky (konstrukcne zhodne s "POWERSOFT DIGAM" Talianskej vyroby). Inzerujem ich na mnohych strankach napiklad "midi.cz". Ak Vas zaujimaju podrobnosti,mozem poslat konkretne popisy jednotlivych koncakov.
No me by spis zajimalo nejake mereni u nekoho nezavisleho s prislusnym vybavenim, verim ze nejaky fachman z oboru by se toho rad ujal. Samozrejme s tim ze by se krom trvale zateze do 2ohm (pokud specifikace dovoluje) testovali i nestandartni situace jako treba zkrat na vystupu a pod.
Zajímalo by mě, jestli qsa nx3.0 lze zapojit do 2 ohmů. Díky Borovka

Uživatelský avatar
nikdo

Re: Zesilovač QSA řada NX

Příspěvek od nikdo » čtv 15. dub 2021 17:15:07

Co řešíš? Se podívej co píše výrobce v manuálu ne? Pokud tam není do 2Ohm tak ne :lol: :lol: :lol:

banach
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 142
Registrován: stř 30. črc 2008 16:20:46
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Zesilovač QSA řada NX

Příspěvek od banach » sob 17. dub 2021 22:59:59

Tady máš test výkonnějšího modelu:

https://www.tools4music.de/index.php?eI ... 29617d2719

Odpovědět

Zpět na „QSA“