Problém s AKG D5

  • Reklama
  • ADAM Audio S Series
Uživatelský avatar
Pavel Sedlák
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 1300
Registrován: úte 24. črc 2007 12:44:06
Bydliště: Kralupy nad Vltavou

Problém s AKG D5

Příspěvek od Pavel Sedlák » pon 30. led 2012 14:10:53

No nevím, první D5 jsem kupoval hned, jak vylezly (tak pět, šest roků ?) a byly Poland.
Na krabicích ale mám Austria...

Já si ale myslím, že ve skutečnosti je vložka vyrobená v rakousku a assembling probíhá v "levnějších" zemích.
Všechno je jinak

Uživatelský avatar
jozef
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 95
Registrován: čtv 30. pro 2010 22:38:17
Bydliště: Kralovský Chlmec
Kontaktovat uživatele:

Problém s AKG D5

Příspěvek od jozef » pon 30. led 2012 14:38:39

Blaha má pravdu niekolko druhov AKG sa vyrába (skladajú)Polsku.China čo vyrába asi to bude falošné.
Ja som chcel kúpiť bezdraťak ShureLX88ll od ruky,nikdy som takom nepočul.Ale som zisti že je to China
a odstupil som od nej.Krásne nápisy aj na ručkách vraj SM58.Treba dávať bacha lebo je rozširené vela falošných veci.

Uživatelský avatar
blaha
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 3565
Registrován: úte 30. pro 2008 18:13:14
Bydliště: cca 10km od Jaroměře
Kontaktovat uživatele:

Problém s AKG D5

Příspěvek od blaha » pon 30. led 2012 14:55:45

Pozor, AKG vyrábí i v Číně (kdo dneska ne :) ), ale asi ne D5. Co vím tak by tam měla dělat tu nejlevnější řadu CCS:
http://www.music-store.cz/testy2.asp?ID=1074" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdeněk "Bláha" Blahovec, divadlo Jaroměř, občas zvučení na sebe mimo divadlo, občas nějaký ten prodej i instalace techniky

Uživatelský avatar
JNis

Re: Problém s AKG D5

Příspěvek od JNis » stř 09. led 2013 22:17:46

Pokud vim tak i SHURE se uz nejakou dobu vyrabi v Cine, alespon mi to uz kdysi tvrdil prodavac v Prodance, kdyz jsem si tam jel pro Betu. Nakonec me premluvil na Senheisera... =D>

Uživatelský avatar
kubin
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 53
Registrován: stř 23. lis 2011 13:40:45

Re: Problém s AKG D5

Příspěvek od kubin » pon 10. čer 2013 21:15:02

Přidám taky jeden dotaz..
asi tak před měsícem jsme hráli na jedný akci.. měl jsem své dvě D5 a pak ještě půjčené dvě starší ok kámoše.
z mixu puštěný phantom do všech vstupů ( jinak to nejde) kvůli Di a kondíkům.
A právě ty dvě půjčené starší D5 nějak probíjeli.. dvě zpěvčky co na ně zpívali.. když se více přiblížili tak si stěžovali na kopance do rtů... myslítě že za to může phantom ?
podotýkám, že má D5 to tedy nedělaly.
RCF, A&H, AKG, Radial, SommerCable, Neutrik, Amphenol, Hercules, Lexicon,...

Gustav
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 453
Registrován: ned 19. úno 2006 14:37:28
Bydliště: Praha

Re: Problém s AKG D5

Příspěvek od Gustav » pon 10. čer 2013 21:30:08

POCHOPITELNĚ , FANTOM , pokud byl pult zeměný !!!

Uživatelský avatar
KamilV
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 1439
Registrován: pon 30. lis 2009 13:10:24
Bydliště: Olomouc

Re: Problém s AKG D5

Příspěvek od KamilV » pon 10. čer 2013 22:35:13

Je ale, Gustave, zvláštní, že to dělaly jen některé...

Gustav
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 453
Registrován: ned 19. úno 2006 14:37:28
Bydliště: Praha

Re: Problém s AKG D5

Příspěvek od Gustav » čtv 13. čer 2013 16:35:16

Pak mohlo probíjet mezi mikrofonem a zemí na podlaze , jedno odizolovat např. kobercem a rukama se taky zároveň dotýkat-jen mikrofonu :) přeměř pin č.1 na kabelu jestli vodí s mikrofonem a kostrou mixu přes zesiky na zásuvku :!: všechno musí kostřit
Jinak přepojit vstupy a pak je to v pultu [-o<

Uživatelský avatar
mkarr
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 608
Registrován: pon 28. říj 2013 19:21:32
Bydliště: Dešov a Olomouc

Re: Problém s AKG D5

Příspěvek od mkarr » čtv 28. dub 2016 21:22:35

Ahoj,
Dostala se mi do ruk handka HT450 (WMS450) s hlavou D5. Bohužel hlava asi dostala někdy nějakou ránu. Zvuk má normální, ale guma, ve které je usazená, je na jedné straně natržená a spodní závěs kapsle který je v nějaké tuhé fóli je z této folie utržený. Měl jste to někdo rozebrané, že bych nemusel pokus/omyl zjišťovat jak do toho abych tomu víc neublížil, než neopravil?

rucchio
Nováček fóra
Nováček fóra
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 25. led 2018 15:58:18

Re: Problém s AKG D5

Příspěvek od rucchio » čtv 25. led 2018 16:00:46

Ne, AKG D5 a tuším i D40 se vyrábí v Polsku, je to správně (+)

Uživatelský avatar
Zvukařík

Re: Problém s AKG D5

Příspěvek od Zvukařík » čtv 25. led 2018 16:56:24

Hm, důležitá reakce na 6 let starý příspěvek...

Odpovědět

Zpět na „AKG“