SM58 výměna kapsle
-
- Reklama
SM58 výměna kapsle
Zdravím Vás, chtěl jsem se Vás dotázat na mikrofon Shure SM58.
Mám poškozenou pěnovou ochranu na snímači - viz foto. Viděl jsem, že se dá pořídit tzv. capsle (viz foto) - nicméně jedná se o produkt z aliexpesu
. A proto jsem se Vás chtěl dotázat:
a) zdali máte s touto výměnou zkušenosti, případně
b) zdali se mikrofon dá používat i s touto poničenou pěnovou ochranou. Pěna co je v té šroubovací drátěné hlavě je v pořádku.
Ještě mě napadla možnost koupit tu molitanovou ochranu (proti větru) , čímž bych chránil jakoby celý mikrofon, byť bych s ním hrál i vevnitř.
Děkuji
Romec
Mám poškozenou pěnovou ochranu na snímači - viz foto. Viděl jsem, že se dá pořídit tzv. capsle (viz foto) - nicméně jedná se o produkt z aliexpesu

a) zdali máte s touto výměnou zkušenosti, případně
b) zdali se mikrofon dá používat i s touto poničenou pěnovou ochranou. Pěna co je v té šroubovací drátěné hlavě je v pořádku.
Ještě mě napadla možnost koupit tu molitanovou ochranu (proti větru) , čímž bych chránil jakoby celý mikrofon, byť bych s ním hrál i vevnitř.
Děkuji
Romec
Re: SM58 výměna kapsle
Z Aliexpresu určitě ne, kup přímo u distributora (PMC). Nebo rovnou celý mikrofon, není drahý...
Ano. Z Alíku NE. Koupil jsem tam před časem grily Pro SM58 a e845 a měl radost, jak jsem s tím vy.ebal a ušetřil (bral jsem je rovnou po pěti)...
Ho.no! Mají větší závity a na těle nedrží. Takže vyhozené peníze 

Co nejde silou, jde ještě větší silou...
Anebo tě život vyzývá vyzkoušet lepší mikrofon. I v mikrofonech se za 50 let udál nějaký vývoj.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.