vylepšení zvuku bezdrát Rh sound pgx4
-
- Reklama
-
Alik
Re: vylepšení zvuku bezdrát Rh sound pgx4
Ono dávát 13000 za bezdrát sm58ku je skutečně hodně mě na moderování právě stačí ta sm58 drátová ,ale pro karaoke spěváky dali byste ožralým do ruky sm58 bezdráty,vyplatí semi to.Pro to ty kopie shure sm58. 
Je fakt, že takové ožralecké karaoke bude asi jedna z mála aplikací, kde může být mikrofon této kvalitativní třídy adekvátní. Reklamovat to samozřejmě zkus, ale vzhledem k tomu, že to nějak funguje, bude spíš záležet jen na libovůli prodejce, jestli ji uzná. Možná se podaří ta výměna za povedenější kus. Za ty prachy je každopádně nutné nečekat zázraky a raději vůbec nepočítat s tím mikrofonem na jakoukoliv serióznější práci. Zkoušet úpravy zapojení má asi smysl jen v případě, že jsi schopen se s tím pohrát sám, platit za úpravy odbornému servisu jsou vzhledem k užitné hodnotě a předpokládané aplikaci vyhozené prachy...
blaha: lidová tvořivost určitě není špatná a měla značné opodstatnění v dobách, kdy tyhle věci dostupné nebyly. Ale dnes v případě úprav a dodělávání těchto ultralevných věcí tím také podporujeme šmejdové výrobce a dovozce v tom, aby prodávali další sajrajt a měli se líp. Ale to už je jiné téma
PM: tak nakonec se to naštěstí vyjasnilo
blaha: lidová tvořivost určitě není špatná a měla značné opodstatnění v dobách, kdy tyhle věci dostupné nebyly. Ale dnes v případě úprav a dodělávání těchto ultralevných věcí tím také podporujeme šmejdové výrobce a dovozce v tom, aby prodávali další sajrajt a měli se líp. Ale to už je jiné téma
PM: tak nakonec se to naštěstí vyjasnilo
-
Alik
No kdyby mi někdo hodil s akg nebo shurou bezdrátem tak bude spívat bez mikrofonu.Skutečně na karaoke a pro lidi a jaky někteří mají přístup k věcem se nevyplatí velká investice, kolikrát jim to spadne na zem a musí člověk vybírat s té nejlevnější kategorie to nejlepší.pro to rh sound pgx4 nebo sekaku.
http://www.pasound.cz/cz/wr-202rhh_bezd ... hd.116.htm
http://www.pasound.cz/cz/pgx4hand_bezdr ... hd.479.htm.

http://www.pasound.cz/cz/wr-202rhh_bezd ... hd.116.htm
http://www.pasound.cz/cz/pgx4hand_bezdr ... hd.479.htm.
-
Katakomby
Zdarec.
Proč kupovat levný mikrofon Pasound za 3000kč a dělat tam nějaké vylepšení:např.dávat tam vložku z Sm 58,která
stojí 2000kč,když se dá z druhé ruky koupit AKG wms 40 za 2000kč,nebo nová stojí pouze 4000kč.
Nedávno jsem na jedné oslavě zpíval na Pasound a byla to tragedie!
Zatímco AKG WMS 40 máme a na okresní ligu dostačuje uplně bez problémů.
s pozdravem z UH
Radek
Proč kupovat levný mikrofon Pasound za 3000kč a dělat tam nějaké vylepšení:např.dávat tam vložku z Sm 58,která
stojí 2000kč,když se dá z druhé ruky koupit AKG wms 40 za 2000kč,nebo nová stojí pouze 4000kč.
Nedávno jsem na jedné oslavě zpíval na Pasound a byla to tragedie!
Zatímco AKG WMS 40 máme a na okresní ligu dostačuje uplně bez problémů.
s pozdravem z UH
Radek
-
Alik
No já mám singl vocal wr40 pro od akg a zas tak o moc lepší se mi nezdál.nehledě na to že ta konstrukce se mi zdá při pádu přece jen vic nachylná k poškození.
-
Návštěvník
Pokud nejde při zpívání poznat rozdíl mezi mikrofony Akg a Rh soundem,tak doporučuji nakoupit mikrofony Hama za 50kč
a ještě na tom ušetříš.
a ještě na tom ušetříš.
-
Alik
Ten zvuk při srovnaní rh a akg opravdu žádný exstremní rozdíl.Jedíný rozdíl byl s drátovou sm58.Tak to de hoooooodně poznat ve prospěch sm58 tak zas tak hluchý nebudu. 
Hama dělá mikroporty za 50,-Kč ?Návštěvník píše:Pokud nejde při zpívání poznat rozdíl mezi mikrofony Akg a Rh soundem,tak doporučuji nakoupit mikrofony Hama za 50kč
a ještě na tom ušetříš.
-
E-Mi
No tak ja teda odpoviem k veci. Ten PGX4 od RHsoundu je zda sa rovnakeho povodu ako Shure PGX24E a oba su velmi, velmi blbe a lahko prebuditelne aj pri prepnuti na -10dB, neberuc do uvahy MIC kapslu. Len blb si kupi na tejto elektronike Betu, a aj to PG je elektronikou uplne degradovane. Prehadzoval som dokonca aj vlozku SM58 a vo zvuku elektroniky neni - respektive je stale rovnaky problem ci ide o tuto lacnu Shurku PGX24 alebo RH PGX4...
Mikrofony na spev zacinaju od ceny 600eur vyssie. Musi to mat skutocny kompander (HDX alebo nieco podobne co zvlada aspon 140dB) a musi to byt klucovane a zisk prijimaca ovladany tonom... Audix W3, Sennheiser G2,G3, AKG W450, Shure ULX a vyssie...
Mikrofony na spev zacinaju od ceny 600eur vyssie. Musi to mat skutocny kompander (HDX alebo nieco podobne co zvlada aspon 140dB) a musi to byt klucovane a zisk prijimaca ovladany tonom... Audix W3, Sennheiser G2,G3, AKG W450, Shure ULX a vyssie...