Jak na kopák bez díry?
-
- Reklama
-
th)
Jak na kopák bez díry?
Čsato se teď setkávám s kopáky bez díry. Jaký je ideální postup při zvučení? Mic zepředu, zezadu? Díky!!!
Re: Jak na kopák bez díry?
Tam, kde hraje buben nejlepe - nejprrozeneji = podle ladeni. Vetsinou funguje 20cm pred rezonancni blanu, uprostred....
-
Návštěvník
Nemel jsem prilis casu, nejak laborovat, na sale jiz cekalo 400 lidi. Diky moc za radu a tip. th
Na to je, sice poměrně drahá, ale zaručená finta a to AUDIX D6, a nebo SHURE Beta 91. A nebude problém ani s tím, že ten kopák bude mít už nějakou dobu za sebou.
To sem bral tak nejak jako samozrejmost. Nicmene s Betou 91 a kopakem bez diry muze bejt pri instalaci docela "sranda" 
U té AUDIX D6 se mi lbí, že opravdu, i když se nedopatřením do ní kopne a ona se posune, že zvuk zůstává téměř nedotčený a že jí za provozu můžeš jenom na šavli zvednout a pak o přestavce přemístit tam kam chcem. Fakt výborný mikrofon.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Na kopak bez diry cvakam na korpus ze strany budenika (tam co mlati palice do blany) Opus 87 a pak uz se z toho dycky nejak vykroutim na korekcich
.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - gavo
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ja zasa naopak zvucim zasadne rezonancnu blanu a tzv klik dotahujem koreciami.
Nic lepsie ako sediet za mixom pocas koncertu a jest pizzu nepoznam
- vlastne ano - pocit ked vidim, ze kapela na tu pizzu slinta 
- Akrij Kenumis
- Uživatel

No přeci nožem, popelníkem a kouskem bužírky 
Mydlovary SOUND
I
I I
I III I
I I
I
I
I I
I III I
I I
I
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Jezdím teď s muzikou, kde je kopák bez díry, takže jsem vyzkoušel hodně variant, ale nakonec se jako dobrý kompromis jeví B52 cca 15 - 20 cm před blánu.
Místo si musíš najít, není to vždycky stejně.
D6 - je fajn, ale na dobrém aparátu a v dobrém prostoru a s dobře naladěným bubnem, jinak je s ním víc práce, než užitku.
Stejně se chová D112
Kondík u beateru je sice fajn, ale kluci hrají hardrock a tam ten attack až tak nutný není, je ale fakt, že střídající metalové smečce jsem tam ten kondík nechal a pomohl.
91 u bubnu bez díry - jak jej tam nainstaluješ
Místo si musíš najít, není to vždycky stejně.
D6 - je fajn, ale na dobrém aparátu a v dobrém prostoru a s dobře naladěným bubnem, jinak je s ním víc práce, než užitku.
Stejně se chová D112
Kondík u beateru je sice fajn, ale kluci hrají hardrock a tam ten attack až tak nutný není, je ale fakt, že střídající metalové smečce jsem tam ten kondík nechal a pomohl.
91 u bubnu bez díry - jak jej tam nainstaluješ
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Gafou nalepit na blánu91 u bubnu bez díry - jak jej tam nainstaluješ
Sry za OT, ale nedalo mi to.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř