Zkušenosti se zpěvovým efektem
-
- Reklama
-
Radek Katakomby
Zdarec.
Ať zatím zbytečně nezakládám nové téma,tak teď už bez Apríla s vážnou tváří
se chci zeptat.
Máte sami zkušenost s nějakým efektem,který jste sami zkoušeli,popřípadě jste to viděli
u nějakého zpěváka
Zajímají mě různé vokalizéry,zdvojovače hlasů,nebo by mě pasovalo,abych zpíval svojim
barytonovým hlasem a nějaká krabička by mě pro zpestření udělala o oktávu vějš nějaký
tenorový hlas,ale chtěl bych abych zněl přirozeně,takže žádní šmoulové
http://www.youtube.com/watch?v=2OOkit8q ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
V cca 3 minutě mu to zpívá o oktávu nad+oktávu pod,ale je to takové divné.
Existuje něco rozumného za rozumné peníze
Dík za info.
Radek
Ať zatím zbytečně nezakládám nové téma,tak teď už bez Apríla s vážnou tváří
se chci zeptat.
Máte sami zkušenost s nějakým efektem,který jste sami zkoušeli,popřípadě jste to viděli
u nějakého zpěváka
Zajímají mě různé vokalizéry,zdvojovače hlasů,nebo by mě pasovalo,abych zpíval svojim
barytonovým hlasem a nějaká krabička by mě pro zpestření udělala o oktávu vějš nějaký
tenorový hlas,ale chtěl bych abych zněl přirozeně,takže žádní šmoulové
http://www.youtube.com/watch?v=2OOkit8q ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
V cca 3 minutě mu to zpívá o oktávu nad+oktávu pod,ale je to takové divné.
Existuje něco rozumného za rozumné peníze
Dík za info.
Radek
zjevně jsi vůbec nepochopil rozdělení fóra 
Tvůj příspěvek rozhodně nepatří jako pokračování do aprílového tématu v Baru a jako takový je v něm off-topic.
Doporučuji Ti přečíst si pravidla a rady k užívání fóra, odkaz najdeš dole na každé stránce. A dále Ti doporučuji se zaregistrovat, ať s Tebou nemusím komunikovat přes příspěvky. Neregistrovaným návštěvníkům někdy nesmysly rovnou mažu, tak se pak nediv.
grrrrrr
Tvůj příspěvek rozhodně nepatří jako pokračování do aprílového tématu v Baru a jako takový je v něm off-topic.
Doporučuji Ti přečíst si pravidla a rady k užívání fóra, odkaz najdeš dole na každé stránce. A dále Ti doporučuji se zaregistrovat, ať s Tebou nemusím komunikovat přes příspěvky. Neregistrovaným návštěvníkům někdy nesmysly rovnou mažu, tak se pak nediv.
grrrrrr
- CzechJoker
- Uživatel

Rozumného za rozumné peníze je TC Helicon Harmony-G (nebo M pro klávesy), který používám. Jednoduché ovládání a pro live použití použitelný, ale je potřeba se s tím naučit pracovat. Já nakonec skončil u dvou nastavení, a to pouze double + deesser v jedné bance a v druhé to stejné + dva intervaly (tercie/kvarta). Není moc snadné zpívat, pokud nejsi dobrý zpěvák. Oktáva nahoru/dolů je imo nepřirozená.
Nová verze XT má navíc korekci ladění.
Nová verze XT má navíc korekci ladění.
-
Radek Katakomby
Sory Martine.
Psal jsem to narychlo,takže až,když jsem to odeslal jsem si uvědomil co jsem udělal
Ještě jednou se moc omlouvám a budu přemýšlet o registraci
Dík že semnou máš svatou trpělivost
Radek
Psal jsem to narychlo,takže až,když jsem to odeslal jsem si uvědomil co jsem udělal
Ještě jednou se moc omlouvám a budu přemýšlet o registraci
Dík že semnou máš svatou trpělivost
Radek
- gabluk
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ja pouzivam DIGITECH Live Pro. Zhodnotil bych to asi takto. Hally, delaye...bez pripominek, licencovane od Lexokonu, v celem rozsahu pouzitelne. Dale je pomerne pekna simulace lampoveho predzesilovace. Ostatni afekty, jako deesser, eq, apod. v zasade funguji. Co se tyce doplnovani harmonickych hlasu, je to podle mne o tom. pouzivat to s rozumem. Nektere pomale pasaze, s tissi hudnou, lze uspesne doplnit o 1-4 hlasy navic, zni to pekne prirozene, ale musi se to sprabne nastavit. Trocha zpozdeni na kazde jine na kazdy hlas (rytmicke unisono uplne presne to zni neprirozene). V rychlejsich pasazis sem tam hlas dolu, nahoru...dolu to zni vzdy lepe. Obcas pouzivat unisono hlasy, 2-4, pekne to vyplni treba takove ty "rvaci" refreny. Kazdopadne tam nebyl podle mne jediny pouzitelny tovarni present. Vsechny co pouzivam jsem si delal sam. A jak jsem psal...kdyz se to pouzije citlive, s rozumem, ma to sve kouzlo. Oktava dolu v pisnickach od kabatu zni perfektne.
Dalsi funkce, jako je oprava intonace a zmena barvy hlasu je posle mych zkusenosti nepouzitelne. Mozna, nekde, obcas, trochu... Tolik me postrehy.
Dalsi funkce, jako je oprava intonace a zmena barvy hlasu je posle mych zkusenosti nepouzitelne. Mozna, nekde, obcas, trochu... Tolik me postrehy.
Všechno dobrý, už jsem vypustil páruRadek Katakomby píše:Dík že semnou máš svatou trpělivost