Váš nazor na reprobednu The Box

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Dan

Příspěvek od Dan »

Tak se pustím do výroby té EM 215.
Chci se zeptat bude mi tam stačit výškový reproduktor z EM 151 Selestium D220Ti nebo nějaký jiný levnější s podobnými parametry s tím BC speakers DE610 bych se už nevešel do rozpočtu.

Mix už máme 8 vstupů 2x aux zesilovač budu kupovat od známého starší Teson A 2400 2x400 watt
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha »

No, asi bych nevymýšlel to co je již vymyšlené, na PD jsou už odladěné sestavy, a nic dalšího bych nekoumal. Jestli chceš ušetřit, dá se na výhybce, pokud si ji vyrobíš sám, pak vyjde míň než na polovinu (pochopitelně při dodržení schématu a kvalitních součástek).

Ale nějak nechápu proč napínáš rozpočet a chceš postavit velký, těžký bedny na 1200W (programm) pro zesilovač, kterej dává 400W a pro 50lidí. To ti uhrajou i ty EM151čky, při poloviční váze a ušetřený peníze pak můžeš vrazit do toho subu.

A ten bych vzal klidně v aktivu a klidně jeden a klidně i toho Behringera (B1500, B1800 D PRO), je v něm i výhybka, což jsou další ušetřené peníze a těch 50 lidí s tím zatlučeš do země.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Pavel Sedlák
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Pavel Sedlák »

Vtip je v tom, že box EM215 nezabasuje líp jak EM151 - je výkonější a citlivější, ale nebasuje víc.

Je v něm lepší driver, to určitě, nicméně poslední verze vyhýbky pro EM151 je dost dobře odladěná a nemyslím si, že by to bylo nějak špatné.

No a vzhledem k citlivosti EM215 budeš potřebovat velkou hromadu subů, aby se vůbec uplatnily...

Jestli můžu poradit, tak udělejte EM151Kit a dopřejte jim dobrý zesilovač z produkce Crown, QSC, Tapco, EAW, Crest, Peavey, Dynacord, Chevin... o výkonu alespoň 500W na kanál.

Když zbyde nějaká koruna na suby, tím líp, ale hrát se s tím dá dobře i takhle.

Konec konců, EM151 + GX5 jsem původně pořídil dětem do zkušebny a jednou jsem si to půjčil, když nedorazilo PA z jiné akce.
Docela jsem se divil, jak slušně a dobře (vzhledem ke koncepci) to odehrálo akcičku venku.

Jinak se skutečně drž toho, co je odladěné a odzkoušené...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Odpovědět

Zpět na „Repro“