sofware pro nahrávání + editaci hudby
-
- Reklama
-
Andre
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Dekuji za odpoved.jans píše:noo v prvom rade nahravej radsej tichsie - vytiahnut sa to da vzdy.
soundforge je velmi kvalitny program, je ale prevazne urceny na mastering cize pre teba vyhovujuci (aj ja ho rad pouziva,ale ho nemam zaplateny). cize skreslena stopa je problemom vysokej hlasitosti pri nahravani nie nahravacim programom.
Intenzitu signalu na vystupu z pultu bohuzel jednoduse kontrolovane snizit nedokazu, proto jsem prave u SoundForge ocenil to, ze je tam fader na vstupni signal a neco na zpusob "Led" co okamzite ukazuje intenzitu signalu ve spickach.
Muj problem je v tom, ze SoundForge je na me potreby zbytecne slozity (opravdu tak 99% moznosti nevyuziji) a s tim i ruku v ruce zbytecne drahy.
-
Andre
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jde opravdu o velkou amaterinu. Vystup "Rec Out" z mixu napojuji primo do mikrofonniho vstupu z laptopu... vim, ze je to prasarna, ale opakuji, ze jde o silne amaterskou zalezitost. Zadnou specialni zvukovku na to nemam.jardatop píše:A jakou pouzivas zvukovku? Snad by se ta uroven dala nastavit tam.
Jinak uspokojivej freeware je Audacity. Existuje i jako portable version pro flashdisk, nemusi se instalovat)
Audacity jsem zkousel take, ale vysledek byl, ze byla nahravka budto zkreslena ve soickach, nebo tak slaba, ze to skrz nizky odstup signalu od sumu nebylo k poslouchani.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... mmno tak si kup letni PIXEL kde je zadarmo prilozena Samplitude 9SE ... a mas to zadarmo jak Beda Travnicek (no dobre, za cenu casopisu)Andre píše: Muj problem je v tom, ze SoundForge je na me potreby zbytecne slozity (opravdu tak 99% moznosti nevyuziji) a s tim i ruku v ruce zbytecne drahy.
viz zde:
http://www.audiopro.cz/novinky/6-2008/p ... pixel.html
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, skus to dat normalne do linky nie do mic in alebo v mic vypni +20dbAndre píše:Jde opravdu o velkou amaterinu. Vystup "Rec Out" z mixu napojuji primo do mikrofonniho vstupu z laptopu... vim, ze je to prasarna, ale opakuji, ze jde o silne amaterskou zalezitost. Zadnou specialni zvukovku na to nemam.jardatop píše:A jakou pouzivas zvukovku? Snad by se ta uroven dala nastavit tam.
Jinak uspokojivej freeware je Audacity. Existuje i jako portable version pro flashdisk, nemusi se instalovat)
Audacity jsem zkousel take, ale vysledek byl, ze byla nahravka budto zkreslena ve soickach, nebo tak slaba, ze to skrz nizky odstup signalu od sumu nebylo k poslouchani.
- souchop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: sofware pro nahrávání + editaci hudby
Nahrávání: SonarSilbermann píše:Mohl by mi někdo poradit, jaký je nejlepší software pro nahrávání + editaci hudby?
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: sofware pro nahrávání + editaci hudby
... jezisi jak ja bych touzil po tom bejt si taky v necem takhle skalopevne jistej. Nemuset resit ty veci kolem, pro koho, pro co, jak kdo co pouziva ... proste jen prosta jednoducha odpoved. Ach jo ... ze ja jsem se taky nenarodil takovej...souchop píše:Nahrávání: SonarSilbermann píše:Mohl by mi někdo poradit, jaký je nejlepší software pro nahrávání + editaci hudby?
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Tohle není "prasárna", to je prostě tech. nonsense. Když opomenu to, že je to mono, že asi pouštíš +5V do mixu (pokud použiješ stereo šňůru), nemůže to být nezkreslený kvůli úpně jiným úrovňovým poměrům. V tomhle případě to prostě MUSÍ jít do "Line In" Asi by stálo za to, podívat se po nějaký zvukovce pro NB (třeba USB) s linkovým vstupem. Tuším, že existují takový malý pecky, vypadá to jako fleška (cca 250,-). Kvalita rozhodně Low-End, přecijen ale lepší, než mic vstup.Andre píše:Jde opravdu o velkou amaterinu. Vystup "Rec Out" z mixu napojuji primo do mikrofonniho vstupu z laptopu... vim, ze je to prasarna, ale opakuji, ze jde o silne amaterskou zalezitost. Zadnou specialni zvukovku na to nemam.jardatop píše:A jakou pouzivas zvukovku? Snad by se ta uroven dala nastavit tam.
BTW: Jestli to reguluješ až v rec softu, už je pozdě. přeřvaný to bude hned ve vstupním obvodu, tedy ještě před případným HW řízením zisku, o soft. nemluvě.
EDIT: tu levnou USB zvukovku nemůžu najít, někde jsem jí viděl.... takže možná SB Connect (700,-) nebo Behringer UCA202 (1000,-)