Debata o kopiích zesilovačů Lab.gruppen
-
- Reklama
-
Karel
Zdravím všechny,
prosím o radu, chtěl bych investovat do zesilovačů velice mě zaujal FP1000Q vypadá na zdařilou kopii.
http://www.zvuk-osvetleni.cz/zvukova-technika/fp10000q" onclick="window.open(this.href);return false;
mate ho někdo, jak funguje a další poznatky Díky
prosím o radu, chtěl bych investovat do zesilovačů velice mě zaujal FP1000Q vypadá na zdařilou kopii.
http://www.zvuk-osvetleni.cz/zvukova-technika/fp10000q" onclick="window.open(this.href);return false;
mate ho někdo, jak funguje a další poznatky Díky
my jsme 3 kusy vraceli.
-
Karel
Díky, toto je nejlepší rada lepší jak poslouchat blbé keci obchodníka, já jsem je chtěl koupit co odešlo?
Tak se musim jeste opravit, dodal jsem spatne informace.
Vratili jsme jeden kus, od jisteho pana, kvuli tomu, ze mel ruzne vystupni napeti. (Rozdil 20V mezi kanel 1,3 a 2,4 bez zateze). Tento pan poterekl, ze kdyz to znovu premeril, bylo vse bez problemu a take dodal, ze jsme mohli 1 a 3 pouzit na basy a 2 a 4 na satelity, coz je rada opravdu nad zlato.
Po tomto zdeleni jsme rekli, ze pokud najde kus, ktery nebude mit tuto chybu, at nam jej posle. Neposlal.
On rozdil v cene od originalu se musi nekde projevit... Jak je mozne udelat stejny zesilovac s rozdilem ceny pres 80 000,- Kc? Druhy dotaz je, proc se premeruji nektere soucastky, i kdyz maji stanovenu jistou mez tolerance?
Vratili jsme jeden kus, od jisteho pana, kvuli tomu, ze mel ruzne vystupni napeti. (Rozdil 20V mezi kanel 1,3 a 2,4 bez zateze). Tento pan poterekl, ze kdyz to znovu premeril, bylo vse bez problemu a take dodal, ze jsme mohli 1 a 3 pouzit na basy a 2 a 4 na satelity, coz je rada opravdu nad zlato.
Po tomto zdeleni jsme rekli, ze pokud najde kus, ktery nebude mit tuto chybu, at nam jej posle. Neposlal.
On rozdil v cene od originalu se musi nekde projevit... Jak je mozne udelat stejny zesilovac s rozdilem ceny pres 80 000,- Kc? Druhy dotaz je, proc se premeruji nektere soucastky, i kdyz maji stanovenu jistou mez tolerance?
-
skeletons88
- Uživatel

Čo sa na svete deje, je fakt na psichijatriju.
Tipek predava lab gruppen OK
Na foto hladaš rozdieli podla origo
Záver prideš nato že je to fake
Rozdiely:
1 na prednom paneli ľavá strana chyba značka lab gruppen
2 farba potlače a,b,c,d, je siva origo zelena
3 na pravo je nad vipinačom dalši vipínač
4 zadna strana prva vec mi do oči udrala hned pripojenie ovladania cez rj45 namiesto toho je tam rs 485
5 výstup svorky nie neutrik
Ak maju len jeden typ konca fp 10 000 tak je to fake. Inzerát je na ba... sk
Tipek predava lab gruppen OK
Na foto hladaš rozdieli podla origo
Záver prideš nato že je to fake
Rozdiely:
1 na prednom paneli ľavá strana chyba značka lab gruppen
2 farba potlače a,b,c,d, je siva origo zelena
3 na pravo je nad vipinačom dalši vipínač
4 zadna strana prva vec mi do oči udrala hned pripojenie ovladania cez rj45 namiesto toho je tam rs 485
5 výstup svorky nie neutrik
Ak maju len jeden typ konca fp 10 000 tak je to fake. Inzerát je na ba... sk
Tak, podarilo se nam natrefit na dalsiho dodavatele, ktery bere zesilovace z vyroby a resi s vyrobcem nedostatky.
Ted mame funkcni FP14000Q a poslal nam i FP10000Q PPL zdarma, platbu chce, az si overime, ze opravdu v poradku funguje.
Vypada to nadejne.
Ted mame funkcni FP14000Q a poslal nam i FP10000Q PPL zdarma, platbu chce, az si overime, ze opravdu v poradku funguje.
Vypada to nadejne.
Jeste tedy doplnim na zadost z naseho fora.
"
-Fp 10000q vyrábí minimálně dva výrobci a jen jednoho máme odzkoušeného.
-prodejců u nás a na Slovensku je hodně,ale většina jsou jen překupníci,kteří nemají přímý kontakt s výrobcem a na to POZOR!!
-dále pozor na ty co nemají patřičné zkušenosti a znalosti a např. převzali firmu či obchod po někom kdo toto ovládal,uměl a byl slušný...
-NOVÝ "ŠÉF" JE ČASTO JEN KECALA A NAFOUKANEC !!! JIŽ JSTE NA TAKOVÉ JISTĚ NARAZILI.
"
Pro blizsi informace se prosim obratte na pana Tyla.
http://tyl-zvuk.cz/kontakt.html
(Ale nezaspamovat prosim. )
"
-Fp 10000q vyrábí minimálně dva výrobci a jen jednoho máme odzkoušeného.
-prodejců u nás a na Slovensku je hodně,ale většina jsou jen překupníci,kteří nemají přímý kontakt s výrobcem a na to POZOR!!
-dále pozor na ty co nemají patřičné zkušenosti a znalosti a např. převzali firmu či obchod po někom kdo toto ovládal,uměl a byl slušný...
-NOVÝ "ŠÉF" JE ČASTO JEN KECALA A NAFOUKANEC !!! JIŽ JSTE NA TAKOVÉ JISTĚ NARAZILI.
"
Pro blizsi informace se prosim obratte na pana Tyla.
http://tyl-zvuk.cz/kontakt.html
(Ale nezaspamovat prosim. )
- Martin S.
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Výrobců je mnohem víc než dva. Největší jsou asi Sanway a Gisen. Co jsem tak vyčetl ze zahraničních fór, tak Sanway by měli být lepší, mají prý i větší filtraci ve zdroji a na chladiče používají opravdu měď, ne nabarvený hliník.
Martin S. ::::: MS sound
http://ms-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ms-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Mohl by jsi prozradit o jaké fórum se jedná?zblebt píše:Jeste tedy doplnim na zadost z naseho fora.
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Jestliže něco stojí 5x míň než originá,l je podezřelé už samo o sobě...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
-
Návštěvník
Koukni na tyto stránky
konektory jsou pravděpodobně Neutrik originál. Zesilovač vypadá jako velice zdařilá kopie i chladiče se zdají solidní.
http://www.damigo.net/photo.asp?cid=10" onclick="window.open(this.href);return false;
i na ostatních fotkách najdeš L-acoustic bedny a jiné. Mají tam hromady krabic RCF (asi čínské), ale chlapci jsou šikovní zvládnou udělat cokoliv hned bych je vyměnil za naše Romské spoluobčany
http://www.damigo.net/photo.asp?cid=10" onclick="window.open(this.href);return false;
i na ostatních fotkách najdeš L-acoustic bedny a jiné. Mají tam hromady krabic RCF (asi čínské), ale chlapci jsou šikovní zvládnou udělat cokoliv hned bych je vyměnil za naše Romské spoluobčany
-
Návštěvník
nevim jak ty ale ja tam zadny nevidim, ale pokud je kazda bedna s "koaxem" v hnede barve L-Acoustics tak prosim...Návštěvník píše: i na ostatních fotkách najdeš L-acoustic bedny
-
Barney
- Uživatel

Zdravíčko, potřeboval bych poradit.
Máte někdo zkušenosti s kopií Lab gruppen FP10000 nebo FP14000???
Dá se to sehnat okolo 30 tis. a origo je těžce přes 100.
Mám v plánu to použít na basy
Díky za rady a názory
Máte někdo zkušenosti s kopií Lab gruppen FP10000 nebo FP14000???
Dá se to sehnat okolo 30 tis. a origo je těžce přes 100.
Mám v plánu to použít na basy
Díky za rady a názory
- Petr V.
- Uživatel

Jestli chceš tak mi napiš na mail.
Petr Vinš
tel: 721 281 678
petr@splacoustics.cz
tel: 721 281 678
petr@splacoustics.cz
-
Patso
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Má to svoje chybky ale funguje to... Vracel jsem jeden, ale pouze z důvodů ryze počátečních dětských chyb. Vypínal na teplo - slabé ventilátory.
Od té doby jich kolem mě prošlo kvanta a vše v klidu a bez větších problémů.
Od té doby jich kolem mě prošlo kvanta a vše v klidu a bez větších problémů.