Šťastné, veselé a jiné dobré
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
-
Patso
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, kolegové, kamarádi, partneři
Všem přeju hodně pevných nervů, dobrých kapel, kladných referencí a čistých not. Málo hokny a hodně lováčů, málo kokotů a hodně úspěchů.
Pavel Patso C....
Všem přeju hodně pevných nervů, dobrých kapel, kladných referencí a čistých not. Málo hokny a hodně lováčů, málo kokotů a hodně úspěchů.
Pavel Patso C....
- CharlesBass
- Uživatel

Nápodobně.
Co nejvíc zaplacených decibelohodin, příjemné akce, ukázněné kapely, štědří pořadatelé ... atp, aj utopistické zvolání
Jo a aby apec netěžknul a nemoknul... a skákal do auta sám 
A taky hezké Vánoce
Co nejvíc zaplacených decibelohodin, příjemné akce, ukázněné kapely, štědří pořadatelé ... atp, aj utopistické zvolání
A taky hezké Vánoce
Basista zajímající se značnou měrou o zvuk, tedy i samozvučení a jeho následky 
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
Přeji krásné vánoční svátky, probenděného Sillvestra (nejen za pultem a dřením apecu odkudsi kamsi) hodně zdraví a lásky. Skoro vše ostatní už se dá koupit 
přeji všem krásné svátky a do příštího roku hodně kšeftů kde se co nejméně nadřete ale hodně vyděláte a ať dnes pod stromečkem najdete nějakej ten zvukařskej cajk 
Naposledy upravil(a) Egestas dne sob 24. pro 2011 10:44:08, celkem upraveno 1 x.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Taky se přidávám a jdu s mladým strojit stromeček
.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
knobtweaker
- Uživatel

I já Vám přeji šťastné prožití vánočních svátků. Do nového roku mnoho štěstí , lásky a zdraví.
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Za sebe a za firmu nam vsem preju at mame z prace radost a zadne starosti s nespolehlivymi produkcemi.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Šťastné, veselé a jiné dobré
Připojuju se k přání poklidných svátků všem členům zdejší komunity. A možná už je čas otevřít otázku, co jste kdo našli "pod stromečkem". Já se musím pochlubit novou skládací židličkou, která má opěrky na nohy a je do výšky mixu
A jelikož trpím "nemocí z povolání" (většinu beden tahám sám), od své nejdražší polovičky jsem dostal poukaz na 70 min thajskou masáž 
Jeslti si chlapci myslíte, že s příchodem nového roku se stane nějaký zázrak a splní se vám tajná přání, tak to jste na velkém omylu jako každý rok:-)))! Vše bude zas při starém a apec se bude zas jevit o něco těžší... Ale kdyby nás to zvučení nebavilo, tak to neděláme, že jo? Pamatujte si: Bez blbců nic nejde!
Takže v tom dalším roce přeju jen vše dobré a hlavně ať za vámi po akci aspoň občas někdo přijde a řekne: "Měl jste to pěkně nazvučené, moc se nám to líbilo, dobrá práce!"
Takže v tom dalším roce přeju jen vše dobré a hlavně ať za vámi po akci aspoň občas někdo přijde a řekne: "Měl jste to pěkně nazvučené, moc se nám to líbilo, dobrá práce!"
Jsem zmatkař, někdy. No a?
ja taky, lávové kamenyJose1 píše:....já taky, já taky....
masáž....
Listen... and enjoy the sound