Notebook a repráky
-
- Reklama
-
sambo
Notebook a repráky
Dobrý deň prosím zajtra idem robit hudbu do kulturneho domu a mám prepojit notebook s velkými reprákmi ako bývaju v sálach mám kábel Cinch redukciu stereo 2 cinch vidlice - 3,5 mm Jack vidlice a nvm ako to mám spravit lebo som začiatočník poradíte prosím ?
Ďakujem
Ďakujem
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Notebook a repráky
No ozývýš a studujes problematiku brzo, ale lepší než nikdy.
No, z a do čeho se budeš připojovat?
O místních podmínkách nic nevíš?
Ideálná by bylo, abys připojil ten notebook do nějakého mixpultu. třebas DJ to je jedno a z něj již se signál dostane až ven.
Ovšem bez bližší specifikace ti asi nikdo neproadí.
No, z a do čeho se budeš připojovat?
O místních podmínkách nic nevíš?
Ideálná by bylo, abys připojil ten notebook do nějakého mixpultu. třebas DJ to je jedno a z něj již se signál dostane až ven.
Ovšem bez bližší specifikace ti asi nikdo neproadí.
Notebook a repráky
Pro jistotu bych koupil redukce CINCH samice - velký JACK (6,3mm).
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Notebook a repráky
Zdravím, v kultůrácích většinou nějaký mixpult mají...ale již několikrát jsem se setkal že to byl historický kousek se vstupy "na 5-kolík DIN"...ale většinou místní zvukař alespoň redukci na připojení přes CINCHe má...
jinak při hraní z NTB rozhodně nepoužívat sluchátkový výstup...interní zvukové karty jsou "SHIT"
(a to i u dražších - i rádoby multimediálních), a teprve po připojení k PA je slyšet kolik bordelu do už tak placatého zvuku leze...minimálně rušení od datových zběrnic...šustění a cvrlikání při každém pohybu krysy...prostě nepoužitelné.
Já to řeším externí USB zvukovkou, údajně profi
, od Native Instruments..za cca 2.500,- Kč.
je sice pro DJs, má 2x TRS výstup a hlavně zvuk je úplně jinde..má dynamiku...frekvenční rozsah a je čistý od balastu z NTB.
jinak při hraní z NTB rozhodně nepoužívat sluchátkový výstup...interní zvukové karty jsou "SHIT"
(a to i u dražších - i rádoby multimediálních), a teprve po připojení k PA je slyšet kolik bordelu do už tak placatého zvuku leze...minimálně rušení od datových zběrnic...šustění a cvrlikání při každém pohybu krysy...prostě nepoužitelné.
Já to řeším externí USB zvukovkou, údajně profi
je sice pro DJs, má 2x TRS výstup a hlavně zvuk je úplně jinde..má dynamiku...frekvenční rozsah a je čistý od balastu z NTB.
Notebook a repráky
No, vestavěné zvukovky nejsou imho zase tak špatné, například ta u neetbooku MSI Wind je velice slušná. Pokud ze zvukárny po připojení k externímu zařízení je slyšet více bordelu, než v případě připojení sluchátek, jde o problém zemí a spínaného zdroje, nikoliv karty jako takové... Pomohou například signálová trafa...
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
Notebook a repráky
Tak tak, mohu potvrdit. Taky jsem si myslel, že koupí externí zvukovky to bude OK, nicméně než jsem objednal připojil jsem k aparátu notebook bez adaptéru, takže jel z baterky. A vše naprosto v pohodě. Tudíž problém se zmiňovanou zemí. Ale zatím jsem to nijak neřešil, a zatím ani nebudu