Propojeni dvou laseru
-
- Reklama
-
nico
Propojeni dvou laseru
Caute, mel bych dotaz, daji se mezi sebou propojit dva lasery s DMX aniz bych potreboval dmx pult ?
propojil jsem je kabel: laser 1 out----------laser 2 in, nastavil jsem jim stejnou adresu a lasery si stejne jely jak chteli nevite kd emuze byt problem, adresu sem hodil jak me to napadlo nemam manual :/
propojil jsem je kabel: laser 1 out----------laser 2 in, nastavil jsem jim stejnou adresu a lasery si stejne jely jak chteli nevite kd emuze byt problem, adresu sem hodil jak me to napadlo nemam manual :/
-
janek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Propojeni dvou laseru
Napis co najpresnejsi typ, bez toho sa dozvies len vseobecne rady.
s lasermi nemam skusenost, ale na scanoch im nedavam rovnaku adresu, ked maju ist simetricky
-
nico
je typy vam takto z hlavy nereknu ale podivam se hned jak je budu mit v ruce, ale oba jsou stejne znacky eurolite jeden 350 a ten druhej nevim ale nepamatuji si radu :/
-
nico
tak jsem nasel jeden http://muzyczny.pl/120622_LaserWorld-EL ... zolty.html to je on
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jen všeobecně.
1. Pokud jsou to různé lasery a nemají stejnou elektroniku, bude asi problém.
2. Chápu dobře, že jeden má jet v nějakém AUTO režimu a druhý podle něj stejně? Pak se to určitě nebude nastavovat jen DMX adresou, u prvního musíš ještě zapnout určitě pin 10 (AUTO piny 1 a 10 ON).
3. Koukal jsem na manuál, ale nikde jsem tam nenašel zmínku o Slave režimu, takže máš asi smůlu.
1. Pokud jsou to různé lasery a nemají stejnou elektroniku, bude asi problém.
2. Chápu dobře, že jeden má jet v nějakém AUTO režimu a druhý podle něj stejně? Pak se to určitě nebude nastavovat jen DMX adresou, u prvního musíš ještě zapnout určitě pin 10 (AUTO piny 1 a 10 ON).
3. Koukal jsem na manuál, ale nikde jsem tam nenašel zmínku o Slave režimu, takže máš asi smůlu.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř