Letošní DEMO v Houštce

Sekce slouží k oznámení o workshopech, školeních, soutěžích apod.
Pravidla fóra
- pro zadavatele: tato sekce slouží pro zadání nekomerčního i komerčního inzerátu zdarma. Odbornou veřejnost zde můžete např. pozvat na ŠKOLENÍ či do SOUTĚŽE aj. Neinzerujte zde však zboží, které běžně dlouhodobě prodáváte (vaši běžnou nabídku), k tomu použijte sekce Nabídky firem.
- nejste-li si jisti relevantností inzerátu, obraťte se na administrátora
- není zde přípustné nabízet cokoliv, co nesouvisí se zvukařinou, světly a příbuznými obory. Sekce je monitorována a administrátor může příspěvek odstranit, nebo po dohodě se zadavatelem upravit.
- nezapomeňte do inzerátu uvést kontakt.
- pro uživatele: na inzerát můžete odpovídat či pokládat upřesňující dotazy. Obsah inzerátu nekomentujte.

Server zvukarina.cz ani lidé, spjatí s jeho tvorbou, nenesou odpovědnost za obsah a pravdivost údajů, uvedených v inzerci.
Odpovědět
  • Reklama
  • DEMO 15
Uživatelský avatar
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 4039
Registrován: pon 18. dub 2011 11:17:46

Letošní DEMO v Houštce

Příspěvek od Zdeněk Prodance » stř 17. črc 2013 17:37:06

Máme tady takový menší logistický problém k řešení.

Já chci na demo, které bude zřejmě 22.9.2013 a samozřejmě opět v Houštce, dostat maximum návštěvníků i ze vzdálenějších oblastí, tedy ze Slovenska a Moravy. Jako vhodný prostředek se mi zdá zajistit autobusovou dopravu řekněme z Bratislavy a z Ostravy, obě možná projíždějící Brnem, přímo na místo a zpět. Cena bude samozřejmě vysoce dotovaná, tedy buď zadarmo nebo za nějaký paušál, který spíš zajistí, že si to nebude rezervovat nikdo, kdo pak z lenosti ani nevstane.

Potřebuju tuto svou snahu buď podpořit anebo shodit ze stolu a tak žádám případné zájemce, aby se na mne obrátili co nejdříve přímo, mailem. Stačí mi kdo, odkud, kolik lidí, ale pokud možno co nejdříve.

hubert@prodance.cz

H.M.

mirazvuk
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 86
Registrován: pon 23. úno 2009 19:25:35
Bydliště: poblíž BpH

Re: Letošní DEMO v Houštce

Příspěvek od mirazvuk » stř 17. črc 2013 23:43:51

Určitě by to bylo super řešení, rád bych přisedl v Brně nebo Olomouci, ale je to na plánování brzy. Pokud tam nebudem mít akci, určitě by jsme se ve 4-5ti kusech zůčastnili. Je to pohodlnější, jak se mačkat v autě 650km :-) Pokud se jedná o cenu, ono si i to auto něco vezme a musíme se na to složit, takže proč si nezaplatit za autobus a nechat se dovézt na místo konání.

Agovsky
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 28
Registrován: stř 11. bře 2009 10:29:04
Bydliště: Tlumačov (zlínsko)
Kontaktovat uživatele:

Re: Letošní DEMO v Houštce

Příspěvek od Agovsky » čtv 18. črc 2013 5:24:34

Svoz na demo? Přidávám se k Mirovi. :wink:
Nástup Brno, Olomouc a tady to okolí.

Uživatelský avatar
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 4039
Registrován: pon 18. dub 2011 11:17:46

Re: Letošní DEMO v Houštce

Příspěvek od Zdeněk Prodance » čtv 18. črc 2013 11:02:50

Souhlasím s tím, že teď ještě nikdo nemůže na 100% říct, jestli mu vyjde čas, jsou to víc jak dva měsíce, ale my musíme poměrně rychle připravit koncept, na jeho základě vymyslet a vytisknout inzerci, aby ještě včas vyšla, na složení návštěvníků je závislé i složení toho, co budeme předvádět, pro nové lidi může být novinkou i to, co tam bylo loni nebo předloni, pro ostatní je to už jen reference (taky užitečná). Na jejich předpokládaném množství je závislý třeba i program (kapela, nějaký host od některého z výrobců, catering...). Mne inspirovaly z dost velké části i zdejší příspěvky od Slováků, kteří evidentně stále nemají doma moc možností si udělat představu, jak EAW, RCF, QSC aj. hrají a bez nějaké pomoci s dopravou se sem dost těžko vypraví. Už z Moravy je to "o hubu" odřídit a vždycky mám strach, že někdo cestou nabourá. To by byl opravdu nejhorší způsob, jak přijít o zákazníka :-(

H.M.

Uživatelský avatar
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 4039
Registrován: pon 18. dub 2011 11:17:46

Re: Letošní DEMO v Houštce

Příspěvek od Zdeněk Prodance » úte 27. srp 2013 17:02:54

Takže příprava akce dále pokročila, už vyšel první inzerát, jsou známé kapely, kdo chce využít přepravu autobusem, už by se měl přihlásit, abychom správně objednali přepravní kapacitu.

http://www.prodance.cz/files/dl/8/14074 ... ce-www.pdf

H.M.

Odpovědět

Zpět na „Worskhopy, předváděcí akce, školení, soutěže...“