Vážený pane Šafařík
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
- jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Vážený pane Šafařík
To co teď píšu se týká reakce na můj dotaz ohledně mikrofonu ke snímání KICK drumu AKG C547 !Uvědom si, že na toto forum nechodí jen lidi co dělaj ve firmách jako je AUDIOPRO, Audio LIGHT apod.o čem bych mohl zavésti novou diskuzi....(a to velmi nepříjemnou...)a buď rád že tak neudělám..... ale to je fuk hlavně, že jsi tak chytrej aby jsi mi řekl :co chceš ?máš tam graf!!O díky toho jsem si nevšiml bez tebe!ALE! uvědom si že sem muže přijít člověk který tomu Grafu vůbec nerozumí a nic mu o neříká, jen hledá Mikrák fo bubnu a nebo něco jako jsem třeba JÁ!!! kterýho zajmá je ten mikrofon dobrej nebo není?Proč ano proč ne?!Co by bylo lepší a proč? To byl hlavní záměr mého dotazu!.....rád se nechám poučit....a to se netýká jen toho AKG čtu tě tady všude,takže milý pane,UVĚDOMTE SI PROSÍM, ŽE ZDE MOHOU BÝT I LIDÉ KTEŘÍ O TOM VĚDÍ UPLNÉ H....A TO DOSLOVA..pak jediný co uděláš,že jistému panu XY po 4 měsících na jeho dotaz napíšeš to už se tu řešilo stačí hledat
Zamysli se Díky !
ps1: začínám sympatizovat s jedním nejmenovaným uživatelem tohoto Fóra.....samy prodáváte "srač..." viz ucho v trojuhelníku (vím o čem píšu,jelikož když jsem začínal tak jsem toho měl plný racky- už třeba vím vím proč se Ulracurve tak jmenuje...tomu jinej název dát ani nejde).....no už jsem se vykecal.....pranýřujte mě!!!!
ps1: začínám sympatizovat s jedním nejmenovaným uživatelem tohoto Fóra.....samy prodáváte "srač..." viz ucho v trojuhelníku (vím o čem píšu,jelikož když jsem začínal tak jsem toho měl plný racky- už třeba vím vím proč se Ulracurve tak jmenuje...tomu jinej název dát ani nejde).....no už jsem se vykecal.....pranýřujte mě!!!!
Naposledy upravil(a) jirkaaa dne stř 26. lis 2008 0:43:44, celkem upraveno 2 x.
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
- mmachtri
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vážený pane Šafařík
No teda, to čumímjirkaaa píše:To co teď píšu se týká reakce na můj dotaz ohledně mikrofonu ke snímání KICK drumu AKG C547 !Uvědom si, že na toto forum nechodí jen lidi co dělaj ve firmách jako je AUDIOPRO, Audio LIGHT apod.o čem bych mohl zavésti novou diskuzi....(a to velmi nepříjemnou...)a buď rád že tak neudělám.....
-
Loon
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Hele Jirko, výběr mikrofonu je věc subjektivní, takže s tím Ti někdo těžko poradí (projdi si diskuzi a zjistíš že na každej klasickej mikrofon jsou názory značně rozdílný, od nic moc do nedám na něj dopustit).
Co se týče způsobu odpovědí, je to tady v pohodě, podívej se na jiná fóra.
Takže bych to od Tebe vyděl na velkou omluvu Safovi.
Co se týče způsobu odpovědí, je to tady v pohodě, podívej se na jiná fóra.
Takže bych to od Tebe vyděl na velkou omluvu Safovi.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Velevazeny pane Jirko, je-li tedy tomu tak, pokusim se nad sebou vazne zamyslet.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Ale Jirko - SAFA je stejnějirkaaa píše:Ano.....kapku jsem to skutečně přehnal a tímto se Safovi omlouvám......
sám se ohání NECHUTNOSTÍ od KOMERCE která jim KONKURUJE ve zboží podle mne o stupeň kvalitnějíším zbožím
Zvukař Gustav : SORRY SAFO & company z AudioPro a všichni zastánci Fy. Behringer
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
...A slunce porad trpi ...
Nene, hosi, Safa je kvetnovej, Safa je BEJK !
Kdepak beran...
Ja dneska pro samy zamysleni se nad sebou snad ani nepujdu spat...
Nene, hosi, Safa je kvetnovej, Safa je BEJK !
Ja dneska pro samy zamysleni se nad sebou snad ani nepujdu spat...
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
ALE NO TAK Safo
hold jsem jen ventiloval svoje dojmy......ber to tak že každej má svou palici a svý názory a svý (v mém případě hlavně) neduhy a nedostatky proro to vzniklo,to co jsem napsal.....já chtěl opravdu jen jako mladej cucák mezi Váma pardálama slyšet proč ten MIC,a nebo, nebo NE, jak jsem psal omlouvám se, bylo to psáno v NASRANOSTI...Btw, já se učil od Táty kterej chválí i starý Vermony,Neumanny apod....ale bylo to o tom ,že on uměl i na starý" křusky".....a tady jen dávám svý dotazy jak jsem psal : proč AnO a proč NE? Nějaký "grafy apod" mě nezajímají, mě zajmá jak to hraje
P.S. Pro rejpaly....na starý AKG mi třeba paní Lifková /Kritz/ hrála líp jak na Sm 58 tam byl směřovanej můj dotat
P.S.2: To AKG jak zněl můj dotaz je nevím juak u vás ale u mě 1/4 měs.platu
P.S. Pro rejpaly....na starý AKG mi třeba paní Lifková /Kritz/ hrála líp jak na Sm 58 tam byl směřovanej můj dotat
P.S.2: To AKG jak zněl můj dotaz je nevím juak u vás ale u mě 1/4 měs.platu
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
- mmachtri
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Když už jsme u těch rejpalů - tak Neumanna nazvat křuskou je jak by řekl Izer napřeshubujirkaaa píše:ALE NO TAK Safohold jsem jen ventiloval svoje dojmy......ber to tak že každej má svou palici a svý názory a svý (v mém případě hlavně) neduhy a nedostatky proro to vzniklo,to co jsem napsal.....já chtěl opravdu jen jako mladej cucák mezi Váma pardálama slyšet proč ten MIC,a nebo, nebo NE, jak jsem psal omlouvám se, bylo to psáno v NASRANOSTI...Btw, já se učil od Táty kterej chválí i starý Vermony,Neumanny apod....ale bylo to o tom ,že on uměl i na starý" křusky"...
- Akrij Kenumis
- Uživatel

- mmachtri
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Akrij Kenumis píše:DPA, Beyerdynamic, klarkteknik patří mezi prvoligové hráče.....když vynechám Uchovtrojuhelniku tak tam žádnou sračku nevidim...no možná jeětě ďasíci....tady opravdu jen a pouze erektuje závist a neznalost možná blbost...či co
Jestli je to reakce na Gustu, tak neprostej souhlas s Tebou
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jirko v pohode, jak rikam, obcas jsou erupce na slunci a clovek dela (a pise) kokotiny. ne ze bych k tomu nemel co rict jen jsem mel pocit ze cokoliv k tomu rikat (tedy argumentovat) v ten moment nema cenu.
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,