Brum v domácím kinu po připojení kabelu
-
- Reklama
-
Ondráš
Re: Brum v domácím kinu po připojení kabelu
pardon s tou smyckou, taky jsem prehledl, ze to prestane, kdyz zapoji jack...
Tohle stejne mi dela zdroj k bezdratu kdyz se kolem nej motam audio oddelovakem
)). Odpoj VSECHNA ostatni zarizeni od napajeni.
Co takhle zdroje v lampickach okolo, trafa k bodovkam, usporka, trafo k akvarku, silovej kabel kousek od toho 5m audio v liste?? aj.?
Tohle stejne mi dela zdroj k bezdratu kdyz se kolem nej motam audio oddelovakem
Co takhle zdroje v lampickach okolo, trafa k bodovkam, usporka, trafo k akvarku, silovej kabel kousek od toho 5m audio v liste?? aj.?
v liště vede akorát kabel na internet + dráty k repro...žádnej kabel od prodlužováku od čínana
ale zrejme ten muj jack-cinch od čínana bude když takhle hučí 
-
Ondráš
To asi ano, mam stejnou zkusenost s radoby znackovym kabelem ze spec. obchodu s hudeb. nastroji a ozvucenim.
dobře
a nějaký tipy na kabel který fakt funguje tak jak má? jack-cinch 5m 
jinak...co se týče kvality...je to nějak poznat na zvuku toho domácího kina zda použiji kabel od čínana (ten co mám zřejmě) a nebo nějaký lepší dražší atd. ?
jinak...co se týče kvality...je to nějak poznat na zvuku toho domácího kina zda použiji kabel od čínana (ten co mám zřejmě) a nebo nějaký lepší dražší atd. ?
Zkus ten "kabel na internet" tedy předpokládám že Ethernet odpojit.Loupaczek píše:v liště vede akorát kabel na internet + dráty k repro...žádnej kabel od prodlužováku od čínanaale zrejme ten muj jack-cinch od čínana bude když takhle hučí
Nejsem prodavač
-
MADMAX
- Uživatel

Tak prostě zkus jinej kabel; můžeme vědět značku toho "zázraku", který tam máš teď? Jestli je to BESPECO, tak se vůbec nedivím, jejich "stíněné" kabely jsou přesně ten případ, co o něm píše Hubert...
MAD
odpojil jsi ho na obou stranách?Loupaczek píše:nepomáhá
Nejsem prodavač
značku to asi ani mít nebude nebo nevím jak jí zjistit. Kabel ten 5m mi dal znamej...ale značkovej nevypadá ani jeden a stejne jeden brumí a druhej neMADMAX píše:Tak prostě zkus jinej kabel; můžeme vědět značku toho "zázraku", který tam máš teď? Jestli je to BESPECO, tak se vůbec nedivím, jejich "stíněné" kabely jsou přesně ten případ, co o něm píše Hubert...
-
MADMAX
- Uživatel

Hm. "Kabel od známýho" - to tam třeba taky může být upadlé stínění v konektoru a kdesi cosi. Předpokládám, že jsi lama, takže chtít po Tobě, aby jsi vzal ohmmetr a zkusil kabel "písknout", nebo doporučovat Ti, aby sis koupil v Prodance stíněnou dvoulinku, kvalitní 3,5mm jack a dva CINCHE (třeba TASKER) a udělal si pořádný kabel sám je asi bezpředmětné... můžeš si ho nechat v PRODANCE zaletovat na zakázku, nebo koupit na KYTARY.CZ kabel od MONSTER CABLE, jsou drahé, ale většinou opravdu dobré...
MAD
drahej kabel nechci...pochybuju že v kvalitě zvuku bych to poznal...ten minulej smejd taky nehučel 
pomocí multimetru jsem ho proměřil...odpor cca 16ohmu...nevim jestli hodne nebo malo..na 5m kabel...multimetr ukazoval nahodne vychylky pres 20 ohmu...ale asi tim že jsem nepatrne pohnul kontaktama
pomocí multimetru jsem ho proměřil...odpor cca 16ohmu...nevim jestli hodne nebo malo..na 5m kabel...multimetr ukazoval nahodne vychylky pres 20 ohmu...ale asi tim že jsem nepatrne pohnul kontaktama
a jakej je rozdíl když kabel má větší/menší odpor ?
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Žádný pětimetrový kus mědi nemůže mít tak velký odpor. Měř pořádně, zvlášť oba živé a zvlášť stínění, ovšem k tomu potřebuješ jeden dlouhý přívod k měřáku anebo dostat oba konce k sobě a samozřejmě zkontroluj i kolik měřák ukáže když zkratuješ přímo jeho přívody.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz