Toto diskuzní fórum

...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
Zamčeno
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
zahy
Uživatel
Uživatel

Re: Toto diskuzní fórum

Příspěvek od zahy » čtv 12. lis 2015 2:10:37

Pozor to jméno se nesmí vyslovovat nahlas, postačí : vy víte kdo. Jinak přijde.
A&H GLD-80, A&H CQ20B, Soundcraft Ui16, RCF HD32, FBT Ventis 206A, SPL A394

pavlii
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii » čtv 12. lis 2015 9:07:10

:-D poznámka o trollech je fajn, ale protože víceméně vím, jak Diogenes kdy reagoval, tak jsem se fakt těšil na nějaký zajímavější výstup z avizované psychoanalýzy, než který tu pak zazněl :-( jako přečíst si konečně, že jsem oficiálně třeba "namyšleně-arogantní manuálový doporučovatel", nebo že "Zdeněk je schizofrenní forma jiného lidského jedince poznamenaná dokonalou prodejní strategií" a podobně, by myslím hodně vyjasnilo místní vztahy :-D

Každopádně pominu-li celkem realistický začátek tohoto vlákna, tak to docela nenásilně přešlo v krásně odlehčující topik, jež je radost u ranního kafe číst :-) škoda jen, že postupně vyhořujeme a snižuje se počet příspěvků na jednotku času :-(

P.
Obrázek
home recording: Cubase Pro 12, WaveLab Pro 11 / Dynaudio BM6 + A500 / Antelope Discrete 8 Pro SC

MADMAX
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od MADMAX » čtv 12. lis 2015 11:47:01

2 pavlii: :-D :-D :-D jo. Jen tak pro pr..el jsem si pročet všech 42 příspěvků uživatele Diogenes (polovina z nich je opravdu schizoidních) a zdá se, že Tě má fakt v zaměřovači.
MAD

PeBe
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od PeBe » čtv 12. lis 2015 12:31:28

... inu, pilný student psychologie pozná, odkud vítr vane a kdo je prostě "divnej"... :-D
Co nejde silou, jde ještě větší silou...

pavlii
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii » čtv 12. lis 2015 13:14:19

:-D :-D :-D

P.
Obrázek
home recording: Cubase Pro 12, WaveLab Pro 11 / Dynaudio BM6 + A500 / Antelope Discrete 8 Pro SC

jammixer
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od jammixer » ned 15. lis 2015 16:19:21

http://www.zvukarina.cz/viewtopic.php?f ... 978#p60977
dam sem odkaz pre Havlisa
Ty si druhá generácia trolov ktorí označia za trola toho kto sa viac rozpíše . je mi jasne že tomu čo pišem nerozumieš nestihaš nemaš s tym skusenosti a zopar ludi v teme tiež . nekopiruj ma , vysvetli ked vieš... to je diskusia alebo mlč ako si mlčal doteraz . možme sa tu ozyvať len dvojslovnymi prispevkami typu "ne neber" "kup drahší" . "trotl trotl"

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » ned 15. lis 2015 17:52:31

Dal bych ti takovou menší radu, tedy pokud tě to neurazí - trochu brzdi. Tady je opravdu hodně lidí, co o tom všem vědí mnohem víc než ty a hlavně jejich vědomosti jsou jaksi hlouběji zasazené. Ty si někde něco přečteš a hned to šíříš dál jako slovo Boží, ale ono je to občas spíš k smíchu, jenže ty to zatím neumíš poznat a odfiltrovat. Kdyby někdo měl nějakou pochybnost, jak moc tě brát vážně, tak si přece snadno přečte těch dosavadních 20 příspěvků a je v obraze dost dobře. To nejde přeprat sebelepší slovní asertivitou a jelikož odsud příspěvky nemizí, tak to snad po sobě nebudeš chtít číst ještě za pět let a říkat si: Já..., že jsem radši nedržel hubu. Nechceš přece skončit jako ten filosof a psycholog s rozsvícenou žárovkou, myslím, že máš na víc.
Na druhou stranu já nevidím nic fundamentálně špatného na tom, že se někdo v něčem plete, neví, má špatné informace, tomu nikdo z nás úplně uniknout nemůže, jde jen o poměr ochoty opravovat s nutkáním hlásat.

H.M.

Diogenes
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Diogenes » pon 16. lis 2015 8:56:25

Ale Diogenes přece vůbec neskončil! :)

To jen prodavači typu Zdeněk Prodance (co ve skutečnosti není Zdeněk) a jemu podobní "intelektuálové" to stále nepochopili. :)

Pro jistotu to zopakuji ještě jednou:

Chování těchto jedinců jasně signalizuje, že procházejí nějakou krizí (osobní nebo jim nejdou obchody) a proto si Diogenes počká, až sem dotyční přestanou přispívat. :)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » pon 16. lis 2015 9:20:56

A k čemu ti to bude, Diogéne? Ty tvoje výblitky nikoho nezajímají, jseš jen jeden z mnoha internetových anonymnch šášulů. V každé základní škole, i na Chánově, je 10 chytřejších a užitečnějších v každé třídě, než jseš ty.

PeBe
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od PeBe » pon 16. lis 2015 9:46:29

Dobře, jednoho bych věděl, ale nejsem si jistý, jestli i já jsem intelektuální obchodník, co se opravdu nejmenuje Zdeněk, který má krizi středního věku, protože mu nejdou obchody, manželka mu po třiceti letech leze na nervy a do toho mi navíc nějaký psychotrollfilosof předhazuje, že mám patrně umřít, aby mohl psát své bludy, bez obav, že mu do toho budu kecat stařecká moudra... Pokud ano, pak ti při čekání patrně narostou vousy, jako palestinskému bojovníkovi za jeho práva. Především bys však měl dodržet dané slovo, protože slovo dělá muže a v tichosti si počkat, až dotyční přestanou přispívat...
Co nejde silou, jde ještě větší silou...

Diogenes
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Diogenes » pon 16. lis 2015 10:18:20

Ale já se v tomto volném topiku vašimi reakcemi pouze bavím. :)

A raději přispěji zahraničním obchodníkům, protože ti místní podle mne nemají úroveň a úctu k potencionálním zákazníkům ...

Podle vašich podrážděných reakcí usuzuji, že nejsem sám. Dobře vám tak! :)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » pon 16. lis 2015 11:01:38

My se taky bavíme,LOL. Diogenes, správné jméno, dunící prázdný sud.

Každé konkurenci přeju podobné zákazníky, jako je podobný chytrolín. To se u Thomanna v oddělení prodeje trsátek objímají a mají na novýho BMW každý týden :lol:

Diogenes
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Diogenes » pon 16. lis 2015 11:46:43

No vzhledem k tomu, že to obchodníci ala Thomann po vás převezmou, až vy tady skončíte, anonyme ...

Spousta amatérů, jako jsem já, tu změnu určitě ocení. :)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » pon 16. lis 2015 11:57:40

Ty vole Diogenes, já furt přemejšlím, kde jsem tě už potkal, dokonce u vás na firmě. A teď jsem si vzpomněl! Diogenes, příště nezapomeň na okurčičku!!!

http://i.metro.cz/13/021/meorg/RAB48f57c_stejna.PNG

Diogenes
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Diogenes » pon 16. lis 2015 12:20:32

Uvědom si, anonime, že jsem student, že nejsme bratři a že jsi práve urazil svého možného budoucího zaměstnavatele ...

Protože až budeš hledat nové uplatnění, se svými schopnostmi (odhaduji dle tvých příspěvků) moc možností na výběr mít nebudeš ...

Zamčeno

Zpět na „Bar“