Toto diskuzní fórum
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
Re: Toto diskuzní fórum
Pozor to jméno se nesmí vyslovovat nahlas, postačí : vy víte kdo. Jinak přijde.
A&H GLD-80, A&H CQ20B, Soundcraft Ui16, RCF HD32, FBT Ventis 206A, SPL A394
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Každopádně pominu-li celkem realistický začátek tohoto vlákna, tak to docela nenásilně přešlo v krásně odlehčující topik, jež je radost u ranního kafe číst
P.
-
MADMAX
- Uživatel

2 pavlii:
jo. Jen tak pro pr..el jsem si pročet všech 42 příspěvků uživatele Diogenes (polovina z nich je opravdu schizoidních) a zdá se, že Tě má fakt v zaměřovači.
MAD
... inu, pilný student psychologie pozná, odkud vítr vane a kdo je prostě "divnej"... 
Co nejde silou, jde ještě větší silou...
http://www.zvukarina.cz/viewtopic.php?f ... 978#p60977
dam sem odkaz pre Havlisa
Ty si druhá generácia trolov ktorí označia za trola toho kto sa viac rozpíše . je mi jasne že tomu čo pišem nerozumieš nestihaš nemaš s tym skusenosti a zopar ludi v teme tiež . nekopiruj ma , vysvetli ked vieš... to je diskusia alebo mlč ako si mlčal doteraz . možme sa tu ozyvať len dvojslovnymi prispevkami typu "ne neber" "kup drahší" . "trotl trotl"
dam sem odkaz pre Havlisa
Ty si druhá generácia trolov ktorí označia za trola toho kto sa viac rozpíše . je mi jasne že tomu čo pišem nerozumieš nestihaš nemaš s tym skusenosti a zopar ludi v teme tiež . nekopiruj ma , vysvetli ked vieš... to je diskusia alebo mlč ako si mlčal doteraz . možme sa tu ozyvať len dvojslovnymi prispevkami typu "ne neber" "kup drahší" . "trotl trotl"
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Dal bych ti takovou menší radu, tedy pokud tě to neurazí - trochu brzdi. Tady je opravdu hodně lidí, co o tom všem vědí mnohem víc než ty a hlavně jejich vědomosti jsou jaksi hlouběji zasazené. Ty si někde něco přečteš a hned to šíříš dál jako slovo Boží, ale ono je to občas spíš k smíchu, jenže ty to zatím neumíš poznat a odfiltrovat. Kdyby někdo měl nějakou pochybnost, jak moc tě brát vážně, tak si přece snadno přečte těch dosavadních 20 příspěvků a je v obraze dost dobře. To nejde přeprat sebelepší slovní asertivitou a jelikož odsud příspěvky nemizí, tak to snad po sobě nebudeš chtít číst ještě za pět let a říkat si: Já..., že jsem radši nedržel hubu. Nechceš přece skončit jako ten filosof a psycholog s rozsvícenou žárovkou, myslím, že máš na víc.
Na druhou stranu já nevidím nic fundamentálně špatného na tom, že se někdo v něčem plete, neví, má špatné informace, tomu nikdo z nás úplně uniknout nemůže, jde jen o poměr ochoty opravovat s nutkáním hlásat.
H.M.
Na druhou stranu já nevidím nic fundamentálně špatného na tom, že se někdo v něčem plete, neví, má špatné informace, tomu nikdo z nás úplně uniknout nemůže, jde jen o poměr ochoty opravovat s nutkáním hlásat.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
Ale Diogenes přece vůbec neskončil! 
To jen prodavači typu Zdeněk Prodance (co ve skutečnosti není Zdeněk) a jemu podobní "intelektuálové" to stále nepochopili.
Pro jistotu to zopakuji ještě jednou:
Chování těchto jedinců jasně signalizuje, že procházejí nějakou krizí (osobní nebo jim nejdou obchody) a proto si Diogenes počká, až sem dotyční přestanou přispívat.
To jen prodavači typu Zdeněk Prodance (co ve skutečnosti není Zdeněk) a jemu podobní "intelektuálové" to stále nepochopili.
Pro jistotu to zopakuji ještě jednou:
Chování těchto jedinců jasně signalizuje, že procházejí nějakou krizí (osobní nebo jim nejdou obchody) a proto si Diogenes počká, až sem dotyční přestanou přispívat.
-
Návštěvník
A k čemu ti to bude, Diogéne? Ty tvoje výblitky nikoho nezajímají, jseš jen jeden z mnoha internetových anonymnch šášulů. V každé základní škole, i na Chánově, je 10 chytřejších a užitečnějších v každé třídě, než jseš ty.
Dobře, jednoho bych věděl, ale nejsem si jistý, jestli i já jsem intelektuální obchodník, co se opravdu nejmenuje Zdeněk, který má krizi středního věku, protože mu nejdou obchody, manželka mu po třiceti letech leze na nervy a do toho mi navíc nějaký psychotrollfilosof předhazuje, že mám patrně umřít, aby mohl psát své bludy, bez obav, že mu do toho budu kecat stařecká moudra... Pokud ano, pak ti při čekání patrně narostou vousy, jako palestinskému bojovníkovi za jeho práva. Především bys však měl dodržet dané slovo, protože slovo dělá muže a v tichosti si počkat, až dotyční přestanou přispívat...
Co nejde silou, jde ještě větší silou...
Ale já se v tomto volném topiku vašimi reakcemi pouze bavím. 
A raději přispěji zahraničním obchodníkům, protože ti místní podle mne nemají úroveň a úctu k potencionálním zákazníkům ...
Podle vašich podrážděných reakcí usuzuji, že nejsem sám. Dobře vám tak!
A raději přispěji zahraničním obchodníkům, protože ti místní podle mne nemají úroveň a úctu k potencionálním zákazníkům ...
Podle vašich podrážděných reakcí usuzuji, že nejsem sám. Dobře vám tak!
-
Návštěvník
My se taky bavíme,LOL. Diogenes, správné jméno, dunící prázdný sud.
Každé konkurenci přeju podobné zákazníky, jako je podobný chytrolín. To se u Thomanna v oddělení prodeje trsátek objímají a mají na novýho BMW každý týden
Každé konkurenci přeju podobné zákazníky, jako je podobný chytrolín. To se u Thomanna v oddělení prodeje trsátek objímají a mají na novýho BMW každý týden
No vzhledem k tomu, že to obchodníci ala Thomann po vás převezmou, až vy tady skončíte, anonyme ...
Spousta amatérů, jako jsem já, tu změnu určitě ocení.
Spousta amatérů, jako jsem já, tu změnu určitě ocení.
-
Návštěvník
Ty vole Diogenes, já furt přemejšlím, kde jsem tě už potkal, dokonce u vás na firmě. A teď jsem si vzpomněl! Diogenes, příště nezapomeň na okurčičku!!!
http://i.metro.cz/13/021/meorg/RAB48f57c_stejna.PNG
http://i.metro.cz/13/021/meorg/RAB48f57c_stejna.PNG
Uvědom si, anonime, že jsem student, že nejsme bratři a že jsi práve urazil svého možného budoucího zaměstnavatele ...
Protože až budeš hledat nové uplatnění, se svými schopnostmi (odhaduji dle tvých příspěvků) moc možností na výběr mít nebudeš ...
Protože až budeš hledat nové uplatnění, se svými schopnostmi (odhaduji dle tvých příspěvků) moc možností na výběr mít nebudeš ...