DBX 223XL - potíže kvůli uvolněnému šroubku?
-
- Reklama
-
Návštěvník
DBX 223XL - potíže kvůli uvolněnému šroubku?
Dobrý den.
Mám crossover dbx 223XL a na poslední akci z ní šel hlasitý brum a šumění a vůbec nehrála hudba. Když jsem do ní klepnul, tak to přestalo. Po akci jsem ji rozmontoval a pod deskou jsem vytáhl uvolnění šroubek, který jsem zpátky přimontoval.
A proto bych se chtěl zeptat jestli to mohlo být tím, nerad bych jel na akci a zase se mi stalo to samý.
Díky za odpověď.
Mám crossover dbx 223XL a na poslední akci z ní šel hlasitý brum a šumění a vůbec nehrála hudba. Když jsem do ní klepnul, tak to přestalo. Po akci jsem ji rozmontoval a pod deskou jsem vytáhl uvolnění šroubek, který jsem zpátky přimontoval.
A proto bych se chtěl zeptat jestli to mohlo být tím, nerad bych jel na akci a zase se mi stalo to samý.
Díky za odpověď.
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: DBX 223XL - potíže kvůli uvolněnému šroubku?
Co ti brání si ten cross vyzkoušet v klidu doma? Zatoulaný šroubek mohl způsobit popisované potíže, ale nikdo ti nezaručí, že to nebyla souhra více problémů, nebo že šroubek nezanechal další škody.
Dělám, co mě baví.
-
Návštěvník
Tak dneska jsem to zkoušel a přijde mi, že z toho dbx leze šum do výškových reproduktorů. Nevíte čím to může být? Nebo je to normální?
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Třeba DBX 231s šumí víc než přeosazený FBQ3201, takže přítomnost šumu je asi v tomto případě normální.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř