Samson rsxm10a

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Tomas3

Samson rsxm10a

Příspěvek od Tomas3 »

Ahoj,

mohl byste mi nekdo poradit ohledne tohoto odposlechu.
http://kytary.cz/samson-rsxm10a/HN158714/

Potrebuji nejake levnejsi odposlechy do kapely (plesy,svatby - bici, basa, kytara, klavesy) a nevim jestli je to dobra volba. Znam rcf 310a, db technology opera 510dx, tak by me zajimalo nejake srovnani ci zkusenosti.

Diky
Tom
KamilV
Uživatel
Uživatel

Re: Samson rsxm10a

Příspěvek od KamilV »

Přesně tento model neznám, ale slyšel jsem tu řadu Live!M. Obecně bych v tom low-endu řadil Samsoní bedny k tomu lepšímu, co se dá koupit, ale pořád se mi to zdá dost drahé na to, co to umí. Jinými slovy - ten cenový rozdíl od lepších beden už není tak velký, aby se neoplatilo přihodit. Ale pokud už něco takového kupovat, tak Samson nebude úplné zlo, jen částečné :)
Na tomto modelu se mi nelíbí řešení zadní strany - pro diváka pohledová. Koukat na ventilátor a hloupě umístěné napájení, ke kterému ještě povede smyčka s kabeláží, to je opruz.

Zvukově to bude působit poměrně silně, ale zahuhlaněji, než třeba ta 310a, která zní čistěji, ale "jakoby míň", tenčeji (připomínám, že jsem tento model neslyšel, ale viděl střeva jiných samosonů, tak předpokládám podobný koncept i výsledek). Je to ale jen zdání, já bych ty 2 tisíce přidal. Ony ty aktivky prostě kolem té 310a začínají a dlouhou dobu se nic levnějšího a současně lepšího neobjevilo. RCF 310 A není žádný etalon, jen prostě start-level, brána, první meta...
exxxi
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od exxxi »

Designove hezky, ale zadni strana je nejmin prakticka, co lze videt. Adept na proprseni a proliti pivem.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Bassman
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Bassman »

Urcite radsej RCF, alebo tie Opery, s tymi som sa par krat stretol a hraju velmi prijemne. Tieto lacaky maju velky problem so zrozumitelnostou, tazko sa tam potom zvucia vokaly. A akusticke nastroje tiez zneju niekedy dost podivne.
"Keď je zvuk dobrý, tak je zvuk dobrý"
http://www.hrbikmedia.eu
Marian

Příspěvek od Marian »

ART310 či Opera 510 nie sú originál na odposluchy a keď sa to položí na bok tak keď je spevák blízko je mimo vyžarovacieho uhla, tak je potreba niečim podkladať napr. krabicami alebo som videl že mali vyrobené také stojany z dreva.
Odpovědět

Zpět na „Repro“