Soundcraft Ui16/12
-
- Reklama
-
jirinovi
Re: Soundcraft Ui16/12
Muj domeček na soundcraft ui 12
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Ach jo Facebook..... Nedostupný obsah
A&H GLD-80, A&H CQ20B, Soundcraft Ui16, RCF HD32, FBT Ventis 206A, SPL A394
Trápím vyměněný mix - výsledek 4 denního testu hraní smyčky v kuse - bez výpadku. Déle to asi už nemá smysl a jsem rád, že výrobce závadu, která trápila hodně uživatelů vlastnící jedny z prvních sérií už vyřešil.Robert píše:Včera jsem dostal vyjádření ohledně mého kusu ScUi16 - pošlete nám jej na servisní středisko do Loun, výrobce doporučil výměnu přístroje s tímto výrobním číslem. Nový kus by měl být beze všech známých neduhů.
-
petrpacka
Dobrý den,
jak dopadl šum a fantomové napájení? Děkuji za odpověď.
jak dopadl šum a fantomové napájení? Děkuji za odpověď.
-
popik
Pánové tak mám druhé Ui 16 . Po kšeftu vypnuto vše ok - doma jsem ho chtěl zapnout že zaktualizuji software a ani se nezaplo jen problikávala modrá dioda . Po skoro dvou měsicích mi byl doručen nový vyreklamovaný kus .
-
gougou2
RECORDING
Ahojte, chcel by som sa Vás opýtať či už niekto z Vás (nejaká kapela) nahrával / (la) na USB počas živého vystupovania.
používam Ui16 a priznám sa mám strach vyskúšať nahrávanie počas vystúpenia aby mi mix nezamrzol .
napíšte Vaše skúsenosti z nahrávania ako napríklad aká to je kvalita?, s akou pamäťou môže byť použitý USB- či zvládne aj 64GB., a koľko zaberú nahrávky. napr. keď nevypnem hodinu tak - aké to bude veľké cca ? (či sa mi tam zmestí ako zvuková nahrávka možno aj celá noc živého hrania??
a napíšte všetko čo ste vychytali nahrávaním.
pozdravujem
Ahojte, chcel by som sa Vás opýtať či už niekto z Vás (nejaká kapela) nahrával / (la) na USB počas živého vystupovania.
používam Ui16 a priznám sa mám strach vyskúšať nahrávanie počas vystúpenia aby mi mix nezamrzol .
napíšte Vaše skúsenosti z nahrávania ako napríklad aká to je kvalita?, s akou pamäťou môže byť použitý USB- či zvládne aj 64GB., a koľko zaberú nahrávky. napr. keď nevypnem hodinu tak - aké to bude veľké cca ? (či sa mi tam zmestí ako zvuková nahrávka možno aj celá noc živého hrania??
a napíšte všetko čo ste vychytali nahrávaním.
pozdravujem
Zdarec, předevčírem jsem s tím poprvé nahrával, zatím jsem to jen zběžně přehrál na notesu (integrované repro), takže kvalitu nelze posoudit. Nahrával jsem na flešku o velikosti 64GB (USB3), konkrétně tuhle:
https://www.tsbohemia.cz/kingston-datat ... 96837.html
záznam o délce 81minut zabral cca 1,75GB (tj. hodina zabere cca 1,3GB). mix nezamrzl.
Za dobu co mix mám (odehráno asi 10 akcí, doma testováno asi 10hodin) mi zamrzl 2x - v prvním případě ještě před akcí a neměl jsem čas zjišťovat co se děje a mix jsem rychle vypl a zapl a vše OK. v druhém případě při posledním setu (integrovaná wifi vůbec nevysílala - nenašlo ji žádné zařízení) - set se dohrál bez problémů z posledním nastavením.
https://www.tsbohemia.cz/kingston-datat ... 96837.html
záznam o délce 81minut zabral cca 1,75GB (tj. hodina zabere cca 1,3GB). mix nezamrzl.
Za dobu co mix mám (odehráno asi 10 akcí, doma testováno asi 10hodin) mi zamrzl 2x - v prvním případě ještě před akcí a neměl jsem čas zjišťovat co se děje a mix jsem rychle vypl a zapl a vše OK. v druhém případě při posledním setu (integrovaná wifi vůbec nevysílala - nenašlo ji žádné zařízení) - set se dohrál bez problémů z posledním nastavením.
-
gougou2
super, ďakujem za odpoveď, skúsim to aj ja - Raz to risknúť musímfled píše:Zdarec, předevčírem jsem s tím poprvé nahrával, ˇ......
-
petrpacka
Dobrý den,
na akci jsem udělal několik klipů. Cimbál několika kapel. Mix OK, kvalita nahrávky OK. Jenom pozor - vstupy musí být dostatečně vybuzený, jinak nahrávka je slabá. Hlasitost jsem musel upravit v editoru - Audacity. Mix nezamrzal, použil jsem externí WIFI. Jako ovládání no name tablet plus notes.
na akci jsem udělal několik klipů. Cimbál několika kapel. Mix OK, kvalita nahrávky OK. Jenom pozor - vstupy musí být dostatečně vybuzený, jinak nahrávka je slabá. Hlasitost jsem musel upravit v editoru - Audacity. Mix nezamrzal, použil jsem externí WIFI. Jako ovládání no name tablet plus notes.
-
gougou2
dostatočne vybuzený? - znamená aby gainy boli už takmer na max?petrpacka píše:Dobrý den,
na akci jsem udělal několik klipů. Cimbál několika kapel. Mix OK, kvalita nahrávky OK. Jenom pozor - vstupy musí být dostatečně vybuzený... .
a hlasitosti jednotlivých vstupov zaznamenáva potom z gainu alebo to čo ide na výstup?
ja som si myslel, že to čo počujem von- tak to pekne aj nahrá...
-
jirinovi
Ahoj nezkoušel jste někdo možnost ovládat naš ui 12- 16 přes tento kontroler? zde video https://www.youtube.com/watch?v=5sck2bDtGb0
To že musí být signál vybuzeny snad platí od jakziva.ne? To je jako by nyní někdo upozorňoval na to že když chcete jet s autem tak v něm musí být benzín. 
Byl nějaký důvod proč nešel vybudit signál? Nebo tak zvučíš normálně?
Byl nějaký důvod proč nešel vybudit signál? Nebo tak zvučíš normálně?
Listen... and enjoy the sound
-
petrpacka
Je to jen doporučení. Původně jsem nahrávat nechtěl. Toto vybuzení bylo dostačující. Živá muzika a jednalo se jen o dozvučení
.