Testovací CD
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
-
franta1969
- Uživatel

Testovací CD
Dobrý den,nemá někdo testovací cd pro nastavení aprátu v různým prostředí?Děkuju
-
franta1969
- Uživatel

Re: Testovací CD
Ma je co?Jako mám,nebo já?
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Testovací CD
Fyla - Já taky 
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Testovací CD
Tady je ale veselo
Zkusím přeložit původní dotaz
. Kdo má ať se přihlásí, řekne co má, případně jestli může poskytnout.
Já třeba nemám, ale mám taky zájem.
Zkusím přeložit původní dotaz
Já třeba nemám, ale mám taky zájem.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Testovací CD
Ale jasně, pokud máš zájem o vyloženě testovací CD tak se dá stáhnout tady http://binkster.net/extras.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
za výborné pokládám to, že je k dispozici i návod k čemu se dá použít.
Jinak pro nastavování aparátu si většinou každý postupem času vytřídí nějaké ty nahrávky. Je to ale hodně individuální.
za výborné pokládám to, že je k dispozici i návod k čemu se dá použít.
Jinak pro nastavování aparátu si většinou každý postupem času vytřídí nějaké ty nahrávky. Je to ale hodně individuální.
Zvukař bez www stránek
-
franta1969
- Uživatel

Testovací CD
děkuju za odkaz,sosnu.Jinak s těma skladbama to je pravda,ale ještě nemám takovou co by mě vyhovovala trochu od všeho kus
Testovací CD
Malou radu k výběru skladeb - existuje spoustu různých kompilací které vychází za podpory výrobců techniky- opravdu krásné nahrávky. Problém je že se jedná většinou o muziku která funguje téměř vždy (výborné aranže + výborní muzikanti), jak říká jeden můj kamarád oni hrají tak hezky "řídce". Spíš bych doporučil muziku kde se to více mele dohromady - veké orchestry, našláplý bigbít apod.
Zvukař bez www stránek
-
franta1969
- Uživatel

Testovací CD
to máš sice pravdu,ale s nahrávkou,když je špatná už toho moc neuděláš.Ale mít vyladěnej aparátek na danou akci a pak po příchodu muzikantů už to jen lehce doladit,to mám rád
Testovací CD
Abychom si správně rozuměli - ta nahrávka musí být v každém případě velmi dobrá až výborná. Například třeba z tohoto alba http://www.discogs.com/Anne-Clark-Unsti ... ase/444773" onclick="window.open(this.href);return false;franta1969 píše:to máš sice pravdu,ale s nahrávkou,když je špatná už toho moc neuděláš.Ale mít vyladěnej aparátek na danou akci a pak po příchodu muzikantů už to jen lehce doladit,to mám rád
track 9 - NIDA (moje nejoblíbenější)
Zvukař bez www stránek
-
franta1969
- Uživatel

Testovací CD
jdu ji sosnout a poslechnu,Těším se.Díky
Aha,to se nedá.Nemůžeš to nějak poslat?Kdyby to nějak šlo,tak bych chtěl poprosit,aby to nebylo v MP3 ani jiným komprimovacím formátu.Nejlepší Waw,je sice větší,ale origoš.
Děkuju
Aha,to se nedá.Nemůžeš to nějak poslat?Kdyby to nějak šlo,tak bych chtěl poprosit,aby to nebylo v MP3 ani jiným komprimovacím formátu.Nejlepší Waw,je sice větší,ale origoš.
Děkuju
-
franta1969
- Uživatel

Testovací CD
toliko má ta jedna skladba?Jakou máš rychlost netu
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele: