Osmipalcová aktivka s dobrým zvukem
-
- Reklama
Re: Osmipalcová aktivka s dobrým zvukem
Bilbo.cz:
Obávám se, že pro použití kombo-odposlech-PA těžko najdeš univerzální repro s dobrým výsledkem.
Pro každé použití jsou potřeba odlišné vlastnosti (konstrukce, tvar, frekvenční rozsah, vyzařovací úhel atd.).
Pro zajímavost:
https://www.thomann.de/cz/aer_compact_60_slope_iv.htm
Obávám se, že pro použití kombo-odposlech-PA těžko najdeš univerzální repro s dobrým výsledkem.
Pro každé použití jsou potřeba odlišné vlastnosti (konstrukce, tvar, frekvenční rozsah, vyzařovací úhel atd.).
Pro zajímavost:
https://www.thomann.de/cz/aer_compact_60_slope_iv.htm
Pomalu se s tím smiřuju.
Mimochodem, teď se dívám že zrovna K8.2 nemá vyzařovací úhel 105° x 60°, jak jsem myslel, nýbrž 105° x 105°. Přesto (nebo právě proto?) je mezi klávesáky jako odposlech dost oblíbená.
Mimochodem, teď se dívám že zrovna K8.2 nemá vyzařovací úhel 105° x 60°, jak jsem myslel, nýbrž 105° x 105°. Přesto (nebo právě proto?) je mezi klávesáky jako odposlech dost oblíbená.
-
Abraxas
Naprosto by Ti vyhovovala přídavná aktivka od ACUSU M8 One - doplněk k M8 kombu do páru - kvalita nad AER - hnízdo, základní ovládání.. ale! už není k prodeji...Acus pitomci totálně přeskládali sortiment... moje nejoblíbenější kombo M6 taky vyřadili a všechno udělali jinak... božebože, proč se mění něco co perfektně funguje....
PeBe> Takhle to používal Škorpík na koncertech 4tetu. Měl u klavíru dva Genelecy do sterea. Šroubovaly se na mikrofonní stojan. Na pódiu mělo luxusní zvuk. Ostatně, jestli se nepletu, tak i Pragosound používá na komorních akcích Genelec jako odposlech. Samozřejmě využívat to na cokoliv hlasitějšího nemá smysl.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Sice kapku vyčpělé, ale třeba ještě aktuální. Škoda že se Bilbo.cz nepochlubil, jak s výběrem pokračuje.
Z uvedeých variant se mi asi nejvíc líbila ta s TT08. Včetně toho koupit dvě a používat je jako PAčko namísto těch 10"ARTů. Občas se nějaké objeví na bazarech a bazarových kusů bych se nebál. Když je slabší rozpočet, mohla by to být cesta jak udělat potřebné a mít na to. Zvlášť když by se díky tomu dalo prodat něco ze stávajícího vybavení.
Z uvedeých variant se mi asi nejvíc líbila ta s TT08. Včetně toho koupit dvě a používat je jako PAčko namísto těch 10"ARTů. Občas se nějaké objeví na bazarech a bazarových kusů bych se nebál. Když je slabší rozpočet, mohla by to být cesta jak udělat potřebné a mít na to. Zvlášť když by se díky tomu dalo prodat něco ze stávajícího vybavení.
Zatím jsem v praxi nepokročil, bylo potřeba utrácet za jiné věci, tak jsem změny v audiotechnice nechal na další sezónu. Vrátil jsem se ale obloukem k původní myšlence, ke klávesám vzít K8.2 a namísto páru art-710a pořídit pár NX 910a. A doplnit to celé párem 10“ klínků s úzkou směrovou charakteristikou. Připadá mi, že to je nejefektivnější možnost jak být s pěti bednama (+1 sub) připravený na jakoukoliv situaci a mít na vše ten správný a přijatelné kvalitní nástroj. Celé to takhle může stát cca stejně jako samotné dvě nové tt-08a, ale dává to mnohem víc možností.
Ale dobrá nabídka na bazaru může všechno změnit.
Ale dobrá nabídka na bazaru může všechno změnit.
-
Marián
Pekne hra aj Jbl PRX908 ale vykúpené vyššou cenou.