Jaký pult vybrat? např. MG2414 FX-MG?
-
- Reklama
Jaký pult vybrat? např. MG2414 FX-MG?
Zdravím
Máte někdo zkušenost s pultem MG2414 FX-MG.
Je to pro malou kapelu - zábavky, apod..
Dík za názor
Máte někdo zkušenost s pultem MG2414 FX-MG.
Je to pro malou kapelu - zábavky, apod..
Dík za názor
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
MG2414 FX-MG
Caf,
mrkni si temu MG32/14 od Yamahy. Tieto dva typy sa myslim, lisia len poctom vstupov, master sekcia, groupy a FX je to iste.
mrkni si temu MG32/14 od Yamahy. Tieto dva typy sa myslim, lisia len poctom vstupov, master sekcia, groupy a FX je to iste.
- jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
MG2414 FX-MG
Proč ne:) je to dobrá mašina...jen bych si dal bacha pokud je z druhý ruky, tak tam dost stávkuje "Fantomas"...: a pro zábavovku nebo regionálku bych to bral pokud na ní máš.... (jinak jsem samo pro digitál že ) 
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
- jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
MG2414 FX-MG
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
MG2414 FX-MG
Ahoj, já mám MG24/14 FX již cca rok a pul a všechno v pohodě, můžu jedině doporučit. I integrovaný efekty jsou bez problémů použitelný.
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
MG2414 FX-MG
Ja nejsem žádnej znalec, zvučím na stařičkou 16´´ mitec ale už pomalu dosluhuje. Rostou nároky na mon. cesty tak hledám nějakou náhradu, ta yamaha mě docela zaujala. Anebo raději ALLen-Heath ZED 24???? Nebo něco od mackie???? Nehledám nic drahého ale nechci žádnej sajrajt. Potřebuji 4 mon.+1x eff. tak pánové poraďte diky všem .
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
MG2414 FX-MG
GL2400. Aj ja nad ňou silne uvažujem, pravdepodobne 32 kanálovú. Lenže Money....
MG2414 FX-MG
Cenový rozdíl mezi ZED24 a GL2400 už není moc velký, je tedy dobré na GL přišetřit. Pro menší zábovovky je dobré též zvážit nějaký rackový Wizard od AH, pokud postačí menší počet vstupů, je to praktičtější na přepravu.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
MG2414 FX-MG
Volba mezi yamaha a AH?
- noxus
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
MG2414 FX-MG
U nas tuto yamahu mame (vsak ostatne som to pisal uz v 1. topicu). Nie je to zly pult, velmi prehladny a pre nas na pevnu istalaciu celkom dostacujuci. Efekty sa daju pouzivat v pohode (aj ked mne zase vadi trochu ich sum). Fantom ide v pohode teda aspon po roku a pol pouzivania
. Taktiez ma potesili 4 stereo vstupy (2 je pre nas malo). Jeho strasnou nevyhodou su kratke fadre a nie klasicke 100mm a tlacitko MUTE je klasicky na yamahach obratene na tlacitko ON (ty si mozno zvyknes ale nedaj boze nejakeho hostujuceho zvukara.. uz sa mi tu jeden dobre doplietol).
AH_cko som mal tu cest parkrat pouzivat a na tvoj ucel si myslim ze je vhodnejsie ako Yamaha. Pokial si ho strcis do caseu myslim ze ti zodpovedne a dlho vydrzi. Fantom mas na kazdy kanal zvlast, 6 aux ti bude stacit. Ako bonus mas 2x param. stredy. Samozrejme budes musiet dokupit externy effekt, ale Lexikony uz zase tak moc nestoja.
PS: do ZED by som uz asi nesiel je to predsalen najnizsia low-end verzia pultov od AH.
Takze u mna ako pouzivatela na tvoj ucel by asi vyhrala Allen-Heath GL 2400
AH_cko som mal tu cest parkrat pouzivat a na tvoj ucel si myslim ze je vhodnejsie ako Yamaha. Pokial si ho strcis do caseu myslim ze ti zodpovedne a dlho vydrzi. Fantom mas na kazdy kanal zvlast, 6 aux ti bude stacit. Ako bonus mas 2x param. stredy. Samozrejme budes musiet dokupit externy effekt, ale Lexikony uz zase tak moc nestoja.
PS: do ZED by som uz asi nesiel je to predsalen najnizsia low-end verzia pultov od AH.
Takze u mna ako pouzivatela na tvoj ucel by asi vyhrala Allen-Heath GL 2400
MG2414 FX-MG
Pokud počtem vstupů postačí Wizard WZ316:2DX od AH, tak už je to hodně blízko výbavou k řadě GL a u této verze s 16 mono vstupy je navíc vestavěn multiefekt s možností rozdělení na dvě nezávislé jednotky, pult ale nemá podskupiny. S deseti momo vstupy je WZ314:4:2/2, má 4 podskupiny, nemá multiefekt.
Jestliže se předpoládá zvučení např. "běžné" rockové kapely, je třeba počítat s tím, že jen ozvučení bicích spolyká 6 - 8 vstupů, klávesy ve stereu zaberou dvě šavle, takže pak je GL2400-24 minimum. GL2400 má 6x AUX (běžně se použije pro 4x monitor a 2x efekt), 4 podskupiny, 22 mono vstupů, dva dvojité stereo vstupy-to postačí pro návraty z efektů, CD přehrávač apod.
Jestliže se předpoládá zvučení např. "běžné" rockové kapely, je třeba počítat s tím, že jen ozvučení bicích spolyká 6 - 8 vstupů, klávesy ve stereu zaberou dvě šavle, takže pak je GL2400-24 minimum. GL2400 má 6x AUX (běžně se použije pro 4x monitor a 2x efekt), 4 podskupiny, 22 mono vstupů, dva dvojité stereo vstupy-to postačí pro návraty z efektů, CD přehrávač apod.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
MG2414 FX-MG
No zatím to mám v hlavě 50/50 tak to snad rosseknu. A ještě me poraďte jak s párákem, koupit hotovej nebo nakoupit věci udělat doma? jak to vypadá cenově?
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
MG2414 FX-MG
Kup hotovy. Mnozstve kanalov a navratovych liniek podla potreby. Oplati sa relativne kupit aj s bubnom - ja som kupil bez bubna - len stagebox+kabel+fane, co hodne skracuje zivotnost.