Jaký pult vybrat? např. MG2414 FX-MG?
-
- Reklama
MG2414 FX-MG
Jaká je optimální délka?
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
MG2414 FX-MG
Koukám, na ty páráky jsou teď docela dobrý ceny, ale asi bych šáhnul po jednom z těchto:
http://www.audiotek.cz/Adam-Hall-K28C30D/hotov" onclick="window.open(this.href);return false;é-multipárové-kabely/:3:13728
nebo
http://www.audiotek.cz/Adam-Hall-K32C30D/hotov" onclick="window.open(this.href);return false;é-multipárové-kabely/:3:31415
K tomu ZED 420 by měl stačit i ten 24+4 i za cenu "překopání" 2 kanálů, protože potřebuješ 16xMIC, 2xSTEREO t.j. 20in.
AH páráky mám dva: 16+4 a právě tu 24+8 na bubnu. Za ty peníze je to dobrá koupě, pravda asi to nevydrží všechno a nemůžeš od toho čekat zázraky, na druhou stranu i když klekne, tak ti minimálně zůstane buben a ten za 3K neosazenej nekoupíš
. Navíc kabelové XLR konektory na straně u mixu vypadaj taky docela dobře. Horší to je s panelovejma na bubnu
. XLR samci ještě jdou, ale u samic už se mi stalo, že nechtěly pustit konektor a musel jsem použít trochu toho hrubého násilí, no jak budou postupně odcházet, nahradím je Neutrikama a bude. Taky je teda potřeba "vykleštit" to ukostření, všechny samice na bubnu maj stínění spojený s kostrou bubnu (samci ne), já jsem nechal na radu Oty pouze konektory 1 a 2, ostatní jsem patřičně upravil štípačkama
.
http://www.audiotek.cz/Adam-Hall-K28C30D/hotov" onclick="window.open(this.href);return false;é-multipárové-kabely/:3:13728
nebo
http://www.audiotek.cz/Adam-Hall-K32C30D/hotov" onclick="window.open(this.href);return false;é-multipárové-kabely/:3:31415
K tomu ZED 420 by měl stačit i ten 24+4 i za cenu "překopání" 2 kanálů, protože potřebuješ 16xMIC, 2xSTEREO t.j. 20in.
AH páráky mám dva: 16+4 a právě tu 24+8 na bubnu. Za ty peníze je to dobrá koupě, pravda asi to nevydrží všechno a nemůžeš od toho čekat zázraky, na druhou stranu i když klekne, tak ti minimálně zůstane buben a ten za 3K neosazenej nekoupíš
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
MG2414 FX-MG
Vem párák Adam Hall rovnou na bubnu, jak píše Blaha, rovnou ten 32 párový: http://www.audiotek.cz/Adam-Hall-K32C30D/hotov" onclick="window.open(this.href);return false;é-multipárové-kabely/:3:31415, proveď ihned ty úpravy z odštípáním přebytečných zemí u samic a máš to.
Osobně pult bych radši volil vybavenější, řada GL a k němu párák AH než bych to měl naopak, třeba ZED plus Belden. Kabel se časem vymění za lepší snáz než pult.
Osobně pult bych radši volil vybavenější, řada GL a k němu párák AH než bych to měl naopak, třeba ZED plus Belden. Kabel se časem vymění za lepší snáz než pult.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
MG2414 FX-MG
Kdo je výrobcem AH pultů 
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
MG2414 FX-MG
Kto je dnes výrobcom všetkého na svete?
MG2414 FX-MG
Nojo janě. Ale nějaký původ to má? Myslím značku.
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
MG2414 FX-MG
To áno, UK.
MG2414 FX-MG
Sem asi blbej ale co je UK? 
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
MG2414 FX-MG
UK, je Spojené království - Anglie, a ty země kolem.
Jinak třeba my máme na krabici od našeho Soundcraftu GB4, v překladu: Vyrobeno v Číně, navrženo v USA (Spojené státy americké)
.
Jinak třeba my máme na krabici od našeho Soundcraftu GB4, v překladu: Vyrobeno v Číně, navrženo v USA (Spojené státy americké)
Naposledy upravil(a) blaha dne ned 17. kvě 2009 21:09:27, celkem upraveno 1 x.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
MG2414 FX-MG
UK je United Kingdom, takže Angláni. Stačí přece vygůglit Allen Heath a naskočí to samo. Já mám ještě veterána GL2200, ten je "Engineered and manufactured in the UK", ale ty nové už jsou jen "Engineered in the UK", výroba už je přesunutá do Číny.
MG2414 FX-MG
A ještě mě poraďte kde nelíp objednat a už Vám dám pokoj.
Dík
Dík
MG2414 FX-MG
Už jsme to psali, třeba Audiotek nebo Prodance, podle stavu jejich zásob a ceny.
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
MG2414 FX-MG
Si nikdy nekupoval techniku? Prieskum, solventnosť, servis, cena, dodacie podmienky, Fura predajcov je k dispozicii, no odporucam navstivit kamenny obchod s odskusanim.
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
MG2414 FX-MG
... po case s Frantom na jednom vlakne. Inac aj ja teraz rozmyslam nad GL2400-432
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
MG2414 FX-MG
Pre porovnanie, ceny v priebehu 2 rokov klesli o niekolko tis az desiatky tisic pre jednotlive modely.