AD/DA převodník - zn. rychle a levně!
-
- Reklama
-
mormo
- Nováček fóra

- Kontaktovat uživatele:
AD/DA převodník - zn. rychle a levně!
Zdravím! Momentálně řeším problém, vlastním již dlouhá léta poněkud archaickou kartu ST Audio DSP 2000 C-Port (se kterou jsem celkem spokojen), disponuje 8 analog + 2 digital vstupy ve formátech SPDIF a AES/EBU, žel nikoliv ADAT. Novou zvukovku se zatím nechystám kupovat, ale rád bych využil i ty dva digitální vstupy -> pořídit tedy převodník. Brouzdal jsem všude možně a narazil na (nekamenujte mne!
) Behringer SRC 2496 a dále mne zaujal Behringer DEQ1024, což je zároveň EQ, analyzer, apod...
Nenalezl jsem však žádné reference, nebo zkušenosti uživatelů. Jaký je váš názor? Co byste brali Vy? Případně, má někdo zkušenost?
Díky všem.
Nenalezl jsem však žádné reference, nebo zkušenosti uživatelů. Jaký je váš názor? Co byste brali Vy? Případně, má někdo zkušenost?
Díky všem.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
DEQ je na tuhle aplikaci IMHO zbytecne slozite, leda ze bys to vyuzival jeste na neco jinyho. Ja bych asi volil to SRC2496 ...
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
mormo
- Nováček fóra

- Kontaktovat uživatele:
Safa, zdravím! Diky za odpověď. Jak jsem pročítal různé odkazy, příjde mi SCR taky asi jako nejschůdnější řešení. Pravda je to sice Behringer, ale myslím že v tomhle směru nemá smysl investovat více peněz. Asi tedy zvolím cestu nejmenšího odporu. BTW eqvalizer jako standalone procesor téměř nepotřebuju, jelikož řeším vše přes mixpult a realtime processing. Nicméně, když už jsme jak se říká v tom. Stejně se ´časem neubráním koupi jiné zvukovky, v čemž ty 4000 můžou hrát i dost podstatnou roli. Ještě mne napadá, máte někdo přímo zkušenosti s TC Electronic Power Core II FireWire procesor? Docela mne zarazilo že to šlo s cenou hodně dolu a jelikož uvažuju i o pořízení téhle "hračky" zajímají mne vlastní zkušenosti běžných uživatelů.