Poraďte procesor s Auto EQ
-
- Reklama
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Poraďte procesor s Auto EQ
Samozřejmě, že se nechcu spoléhat na Autopilota, ale pro hrubou orientaci by to mohlo pomoct.
A kdo viděl ovládání EQ u Sabiny tak moje pohnutky pochopí
V postatě mám v plánu co nejlépe nastavit proceror u pevné instalace, dva až tři presety, myslím, že s pužitím hlavy by mohl měřící mikrofon a analyzárot pomoct.
A kdo viděl ovládání EQ u Sabiny tak moje pohnutky pochopí
V postatě mám v plánu co nejlépe nastavit proceror u pevné instalace, dva až tři presety, myslím, že s pužitím hlavy by mohl měřící mikrofon a analyzárot pomoct.
Dělám, co mě baví.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... a v tom je prave jadro pudla. Rada lidi s tim bohuzel neumi zachazet a cist manual je pod jejich dustojnost. Pak nechaji masinku nastavit hauznumera (stejna vec plati i u feedback eliminatoru) a kdyz to nehraje zacnou vsude rozhlasovat ze je to na nic. Pritom staci tak malo ... precist si manual a trocha selskyho rozumu.george_58 píše:...pak mi klučina ukázal co má nastaveno na tom procesoru, že prej se to nastavilo samo měřícím mikrofonem.. to byl hnus velebnosti. Ono tam bylo místama i -20 dB na některých rekvencích, prostě to udělalo takové hrby, že to už nebyl zvuk. To mi jako zkušenost s tím zařízením stačilo
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - gavo
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
AutoEQ bude stale len hracka. Ku prikladu - v nejakych priestoroch sa tri strati napr 1.2khz proste ti to ta miestnost pohlti - auto eq ju natlaci na 20db+ a stale sa mu zda malo - ty potom pustis nejaku skladbu a tych 1.2 ti ide urvat usi (pokial ti to usi urvat nejde tak dovi dopo) a o tom to cele je kdyz se zvukar poslieha na autoeq a mysli si zeto je presne to co potreboval vo svojomo pa ja mam osobne DBX 260 a auto eq pouzivam len koli tomu aby som videl ako sa to dbx popasuje s roznymi priestormi. A necham si od neho len pradit kde to viazne (btw pouzivam ho hlavne na dorovnanie PA zvysok uz len ucho
) Takze na DBX mam jeden preset a en sa nemeni pripadne len dotiahem eq podla ucha.
AutoEQ je komplikovana vec plna otazok uskali hlavne si uvedom ze to nie je lekar na tvoje PA. (preto to spominam lebo ked som si ho pred nejakmi rokmi vyhliadol presne to som si myslel zapojim dam autoeq a vzdy to bude super - vemi rychlo som vytriezvel
)
AutoEQ je komplikovana vec plna otazok uskali hlavne si uvedom ze to nie je lekar na tvoje PA. (preto to spominam lebo ked som si ho pred nejakmi rokmi vyhliadol presne to som si myslel zapojim dam autoeq a vzdy to bude super - vemi rychlo som vytriezvel
Nic lepsie ako sediet za mixom pocas koncertu a jest pizzu nepoznam
- vlastne ano - pocit ked vidim, ze kapela na tu pizzu slinta