Behringer Eurodesk SX2442FX
-
- Reklama
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Re: Behringer Eurodesk SX2442FX
Yamahu MG vynech - to si moc nepomůžeš...
Ono taky trochu dost záleží na financích - cca do 20 000,- Kč půjde asi o analog, za 200 000 se už pořídí funkční digitál i se stageboxem (AH R72), za 400 000 už bude asi k mání Soundcraft Vi1.
Z druhé ruky se dají podle mně pořídit lepší mixy - třeba AH 2200 má 2x parametrické korekce, 6x AUX, 4x group...
Na bazarech bývají i kolem 20 000 a zvukově je to s dnešní produkci z cenové hladiny 20 000 skoro neporovnatelné.
Myslím, že se teď vyrojily i nějaké starší Mackie - to jsou docela milé mašinky a i ty menší celkem slušně hrají.
Ono taky trochu dost záleží na financích - cca do 20 000,- Kč půjde asi o analog, za 200 000 se už pořídí funkční digitál i se stageboxem (AH R72), za 400 000 už bude asi k mání Soundcraft Vi1.
Z druhé ruky se dají podle mně pořídit lepší mixy - třeba AH 2200 má 2x parametrické korekce, 6x AUX, 4x group...
Na bazarech bývají i kolem 20 000 a zvukově je to s dnešní produkci z cenové hladiny 20 000 skoro neporovnatelné.
Myslím, že se teď vyrojily i nějaké starší Mackie - to jsou docela milé mašinky a i ty menší celkem slušně hrají.
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
- petrsch1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Pavel2 to je sice všechno pěkný to co mi radíš i bych na to měl ale pro tu naší grupu .
co dodat asi jen to co říkáš ty ,,všechno je jinak"
co dodat asi jen to co říkáš ty ,,všechno je jinak"
BRUFEN
http://www.brufen.wbs.cz/Novinky.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.brufen.wbs.cz/Novinky.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pavel Sedlák
- Uživatel

No jo, ale levnej mix Ti za chvíli odejde taky - běž se podívat na Soundcrafta LXII do Vagonu - necelé dva roky a tu něco nefunguje, tu něco chrastí, tu nemutuje...
A z druhý ruky je to špatně ?
Asi jsem úplně nepochopil co vlastně chceš - sorry...
A z druhý ruky je to špatně ?
Asi jsem úplně nepochopil co vlastně chceš - sorry...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
zpět, chyba, nesoustředil jsem se a opravuji vlastní prohlášení... ty parametry samozřejmě musí být dva. Jeden je nouzové minimum a je s tím občas trápení (např. Mackie 24.4).
Myslím, že u Allenů a Soundcraftů se opravdu nedá šlápnout zcela vedle. Jiná věc je (a naštěstí jsou to známé věci) např. kroucení starší série ZEDů atd.
no jasněže, rezerva být musí, už jen proto, že může nějaký vstup blbnout, a co teprve překvapivé požadavky pořadatelů...petrsch1 píše:...občas se 3 cesty navíc hodí...
hm, tak to je HODNĚ relativní a zrovna tímhle bych ho neodrazoval. Záleží, jak se kdo o mix stará, kolik se lidí na něm střídá, jaký má case, jestli je ze studia či s ním jezdila zábavovka... apod.pavel2 píše:...ale levnej mix Ti za chvíli odejde taky - běž se podívat na Soundcrafta LXII do Vagonu...
Myslím, že u Allenů a Soundcraftů se opravdu nedá šlápnout zcela vedle. Jiná věc je (a naštěstí jsou to známé věci) např. kroucení starší série ZEDů atd.
- petrsch1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
TAK TEDA chlapi dam na vaše rady a přehodnotil jsem situaci a vyhrál ALLEN&HEATH WZ3 16:2 DX
po týdením čtení po netu o tomto produktu jsem došel k názoru že toto bude to pravé ořechové

po týdením čtení po netu o tomto produktu jsem došel k názoru že toto bude to pravé ořechové
BRUFEN