Zvuková karta na "domácí" nahrávání

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
KamilV
Uživatel
Uživatel

Re: Zvuková karta na "domácí" nahrávání

Příspěvek od KamilV » pon 31. led 2011 9:45:21

fikus píše: ... dá se tak využít na mono kanálech insert, [...] Akorát je ten insert bod vyveden myslím ještě před equalizací, což je škoda.
Což je dobře. Proč nahrávat signál ekvalizovaný? Co když pak zjistíš, že ses "přehmátl" a na korekcích to zvrtal? Co když pak v klidu zjistíš, že s jinýma korekcema by to vlastně znělo líp?

Já bych teda raději nahrával signál čistý a pak teprve upravoval (samozřejmě se zálohou čistého signálu).

fikus
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od fikus » pon 31. led 2011 13:50:32

to KamilV: Jo máš pravdu.

poocko

Příspěvek od poocko » úte 17. kvě 2011 11:48:30

Frenk píše:Jen pozor na ten M-Audio Fast Track 8R, ma jednu velkou vadu. M-audio se u WDM ovladacu vy*ralo na podporu vice kanalu, a tak pokud potrebujes tocit pres WDM tak jen dvou kanálově. 8 kanálové jde jen ASIO.!!! U toho, ale zas nelze použít k nahrávání i jiné zařízení. Ja minuly tyden tocil bici a potreboval 10 stop, tak jsem chtel vzit fasttrack a SPDIF na interni zvukovce s predvodniky z Lexicon MPX550 reverbu a nahravat z obou pres WDM a misto toho jsem stravil jsem cely den googlenim proc z toho fastracku nedostanu vic kanalu nebot M-audio se timto samozrejme nikde nechlubi. A M-audio se k tomu stavi stylem "it's not a bug, it's a feature" . Nastesti byla jen pujcena, ja uz bych ji nekoupil i kdyz byla take ve vyhledu.
Zdravim, zajimalo by mne, jestli je to stejny, i kdyz se pouzije ASIO4ALL- to by melo umoznit pouziti vic zvukovych karet najednou...

pavlii
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Zvuková karta na "domácí" nahrávání

Příspěvek od pavlii » úte 17. kvě 2011 20:57:40

To sice ano, ale s největší pravděpodobností bez vzájemného synchronu. Nutno ověřit!

P.
Obrázek
home recording: Cubase Pro 12, WaveLab Pro 11 / Dynaudio BM6 + A500 / Antelope Discrete 8 Pro SC

Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“