Zvuková karta na "domácí" nahrávání
-
- Reklama
Re: Zvuková karta na "domácí" nahrávání
Což je dobře. Proč nahrávat signál ekvalizovaný? Co když pak zjistíš, že ses "přehmátl" a na korekcích to zvrtal? Co když pak v klidu zjistíš, že s jinýma korekcema by to vlastně znělo líp?fikus píše: ... dá se tak využít na mono kanálech insert, [...] Akorát je ten insert bod vyveden myslím ještě před equalizací, což je škoda.
Já bych teda raději nahrával signál čistý a pak teprve upravoval (samozřejmě se zálohou čistého signálu).
to KamilV: Jo máš pravdu.
-
poocko
Zdravim, zajimalo by mne, jestli je to stejny, i kdyz se pouzije ASIO4ALL- to by melo umoznit pouziti vic zvukovych karet najednou...Frenk píše:Jen pozor na ten M-Audio Fast Track 8R, ma jednu velkou vadu. M-audio se u WDM ovladacu vy*ralo na podporu vice kanalu, a tak pokud potrebujes tocit pres WDM tak jen dvou kanálově. 8 kanálové jde jen ASIO.!!! U toho, ale zas nelze použít k nahrávání i jiné zařízení. Ja minuly tyden tocil bici a potreboval 10 stop, tak jsem chtel vzit fasttrack a SPDIF na interni zvukovce s predvodniky z Lexicon MPX550 reverbu a nahravat z obou pres WDM a misto toho jsem stravil jsem cely den googlenim proc z toho fastracku nedostanu vic kanalu nebot M-audio se timto samozrejme nikde nechlubi. A M-audio se k tomu stavi stylem "it's not a bug, it's a feature" . Nastesti byla jen pujcena, ja uz bych ji nekoupil i kdyz byla take ve vyhledu.
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zvuková karta na "domácí" nahrávání
To sice ano, ale s největší pravděpodobností bez vzájemného synchronu. Nutno ověřit!
P.
P.