Aktivní bedny do 20.000 - poraďte

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Frenk
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Frenk »

Já mám z těch beden od Uliho strach od té doby co si kámoš koupil nějakou jejich bednu k basskytaře s "hlikovyma membranama" a ono se to doslova cca. do roka rozpadlo na kusy ty membrány.... :? i když jako nové to hrálo za ty prachy celkem fajn. :-)
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
honza637
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza637 »

Hele ono je to jak co. Třeba kopie zesilovače tušim QSC od uliho je EP2500 a ten se docela povedl, tedy v uvozovkách. Za ty prachy to jde. Některé ty reprobedny jsou taky docela fajn. Kamarád je dodával do různých míst a docela se to chová dobře, ale je to typ od typu no
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

Mas pravdu se s hlinikovejma reprakama u basovejch komb byly problemy. Kdyz to nekdo tavil do limitace tak krehkej hlinik nevydrzel a vedle zavesu praskal. Proto jsme vsem radsi doporucovali basovy aparaty s papirovym reprakem, s tema zadny problemy nebyly. S bednama vcelku (kdyz nepocitam jedno zlomeny madlo a jeden upadlej chladic) problemy nejsou... . Nicmene rozhodnuti je samozrejme na tobe.
ale je to typ od typu no
... presne. Proto je dobry se obratit na nekoho kdo vi co je z Uliho portfolia dobry a co ma mouchy a jaky.
Frenk
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Frenk »

jo no ja měl smůlu na ty špatné, osvětlovací pult kterému pochcípaly tlačítka, potáky, občas se uplně zbláznil. MDX4600 se zase zasekaval gain reduction a musel se restartovat, EQ s FBX, ktere stejne nesedelo k frekvencim a ty ledky pak nejak zacly odchazet. Nedavno jsem potkal nejaky ten stribrny powermix, ktery pri si silejsim uderu na kopak pohasl a resetovaly se mu nastaveni FX....ale zas třeba byla spokojenost se starym jeste cernym pultem MX2442A, lampovy preamp a kompresor taky byly ok, jenze to vsechno byly starsi veci....

jinak ty RCF-310 se ted koupily do jednoho miniklubiku na odposlechy, a hraji vyborne, dokonce pokud jsou poustecky tak se davaj misto vrsku HK Elias, hrave je totiz prehrajou(zvukem ne volume) :-)
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

ok šel bych tedy do těch ART 312-A, časem nějaký sub? tak pište klidně dál, díky :P
honza637
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza637 »

Záleží jestli taky aktiv nebo pasiv. V subech je větší výběr v pasivu.
Návštěvník

tak asi aktiv, nebudu tahat zesilovac, 2 aktivni bedny a jeste k tomu sub..sub budu tahat jenom nekam, kde si to muzu dovolit, prece jenom v barech, hospodach nechteji moc ramusu
honza637
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza637 »

Pokud ti jde o rozměry tak RCF ART 705 AS, nezahraje úplně spodní basy ale tlačí. Pokud bys byl ochotný zainvestovat trochu víc tak tohle RCF 4PRO 8001-AS , ty jsem slyšel a jsou na ně i dobré reference.
Jiní určitě poradí další typy.
Návštěvník

haha no jo jenže ten stojí 30 klacků a to jen tak nenašetřim, něco do 15 by nebylo? zase to nemusí hrát nějak světoborně, stejně to ty lidi neoceněj, když jsou nalitý už při příchodu.. :lol:
relaxmusik
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od relaxmusik »

No RCF 312 jsou sice slusny bedny ale pokud bude potrebovat aby zabasovaly tak Art 312 proste moc basy neumi, jsou dobry na folk a mluvene slovo nebo odposlechy, doporucil bych spise radu ART 315. Mel jsem je take (ART 312) a moc pecka to nebyla. Samozrejmne rada 412 nebo 415 je jiz jina kava a s tim bude spokojen. Urcite bych se mrkl minimalne take po dB Technologies nebo i neco od Mackie, slysel jsem predvadecku novych Mackien a kam se hrabou moje RCF 422 :-( , Mackie se mi libily opravdu vic hlavne hraly dobre i potichu a prijemne. Jinak jak radi dalsi idealni je moznost porovnat ruzne vyrobce mezi sebou.
honza637
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza637 »

Návštěvník píše:haha no jo jenže ten stojí 30 klacků a to jen tak nenašetřim, něco do 15 by nebylo? zase to nemusí hrát nějak světoborně, stejně to ty lidi neoceněj, když jsou nalitý už při příchodu.. :lol:
Jo to víš, levný zpravidla nehrajou a střední hrajou středně, drahý výborně. :lol:
Teda pokud jde o kvalitní prověřenou značku [-X
Za 15 mít subba i se zesíkem je fakt hodně nízko, tam si raději neodvážim radit :?
Frenk
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Frenk »

tak pokud neni tolik penez a vlastne na tom tolik nezalezi, tak zkus zajet nekde poslechout ty Behringry, maji k tomu i syby okolo tech 15tis. Safa urcite poradi, ktere modely presne by sobe sedely a urcite bude mit i prehled o tom kolik se reklamuji, kdyz jeho firma provozuje i servis. :-)
Odpovědět

Zpět na „Repro“