HK Elements
-
- Reklama
-
grock
HK Elements
Po pár měsících mě to zklamalo jen jednou - jedna strana nehrála, po znovunasazení začala normálně hrát, asi bude problém v těch "speciálních" konektorech v tyčích, jsou to obyčejné jacky. Při přímém porovnání s kompakty 15+1,4 krmené stand. zesíkem byl zvuk Elements jiný, ne tak teplý a příjemný. Asi jako tranzistor vers. lampa na kytaru. Nevím do jaké míry se na tom podílí ten digi zesík a nakolik samotné repro.
Jinak opravdu plus - výkon překvapující, váha super, výborná mobilita a rychlost instalace. Nejvíc ale udiví čitelnost každého nástroje, vše je slyšet jakoby odděleně, takže jsou najednou slyšet i chyby muzikantů dřív neslyšené
Je to výborné na "velký" zvuk v menších prostorách a na reprodukovanou hudbu, akustickou hudbu, mluvené slovo, zpěv na halfplayback, na jazz, blues. Na metal už asi by byla potřeba větší dynamika a síla (ale mám jen sestavu 1+2 na stranu).
Snad jsem ti malinko pomohl...
Jinak opravdu plus - výkon překvapující, váha super, výborná mobilita a rychlost instalace. Nejvíc ale udiví čitelnost každého nástroje, vše je slyšet jakoby odděleně, takže jsou najednou slyšet i chyby muzikantů dřív neslyšené
Je to výborné na "velký" zvuk v menších prostorách a na reprodukovanou hudbu, akustickou hudbu, mluvené slovo, zpěv na halfplayback, na jazz, blues. Na metal už asi by byla potřeba větší dynamika a síla (ale mám jen sestavu 1+2 na stranu).
Snad jsem ti malinko pomohl...
HK Elements
To je vlastnost, kterou spousta uzivatelu klasickych "hrombeden" nezna a nechce si ji zamerne pripustit...Nejvíc ale udiví čitelnost každého nástroje, vše je slyšet jakoby odděleně, takže jsou najednou slyšet i chyby muzikantů dřív neslyšené
-
grock
HK Elements
Je fakt,že po půl roce používání za mnou začali chodit návštěvníci akcí a sami od sebe chválili zvuk. 
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
HK Elements
Az po pul roce ? Za zakaznikama s Avantama chodej hned ;-D
(srry za flame, neudrzel jsem se)
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, HK Elements
No jestli jim beres protihodnotou Beshity (ktery's jim prodal predtim), tak se nedivim
hehehe
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
HK Elements
I kdyz to s tim nesouvisi tak cece neberu, nechtej je dat z ruky ze to chtej na begonie.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
HK Elements
Dokud chodí jen chválit zvuk a neobjednávají si vás na další kšefty, je to málo.
Dělám, co mě baví.
-
grock
HK Elements
Chodí po půl roce,trvá jim než se proderou tím davem
A kšefty objednávají,jen je málo pátků a sobot v týdnu
A kšefty objednávají,jen je málo pátků a sobot v týdnu
-
tomasttt
HK Elements
Mohl by někdo ty HK Elements (1 bas + 2 vrchy) porovnat s BOSE L1 II? Je obojí line array? A jak je to s umístěním na podiu? BOSE prezentuje, že mohou být i vzadu za muzikantama nepotřebují odposlech, lze to i s tím HK?
-
grock
HK Elements
Line array je obojí, HK vzadu být může, je to také systém bez zvláštního výškáče,takže vazbyvzdorné.Já mám zkušenost jen s HK, prodavač, co slyšel oboje, mi říkal,že HK je zvukově lepší,ale nevím jaký typ Bose slyšel on.Mám za to,že HK používá na vrchy o palec větší repro a možná je to tím.
-
tomasttt
HK Elements
a jak je to výkonově. Nějak nerozumím těm údajům o zesilovačích. Píšou, že samostatný basový aktivní modul má 600W. A když k němu připojím druhý basový (ale pasivní) modul, tak je to stále 600W? Nebo je ten jeden samostatně jen 300W?
Díky
Díky
-
grock
HK Elements
Je to tak,že subbas má v sobě repro 250w a zesilovač 2x300w,takže 1x300 žene ten vlastní zabudovaný reprák a druhá půlka to,co k tomu připojíš,tzn. buď 1 pasivní subbas nebo 1-2 vršky (2 vršky=300w).
-
tomasttt
HK Elements
Díky za info, mě se to velmi líbí a uvažuju o koupi. Protože ale se systémem line-array nemám žádné praktické zkušenosti, tak mám pořád ještě trochu obavy o výkon. Zvučím zábavovou kapelu (basa, bicí, kytara, klávesy, zpěv) sály tak z 90% do 150 - 200 lidí, výjimečně do 500 lidí. Nevím, zda by to bylo dostačující a jakou případně zvolit základní sestavu.
Teď mám RCF ART 312A (350W) + na větší sály beru basovky (á 500W). HK Elements se mi ale zamlouvá svojí velikostí jen nevím, zda se to těm RCF vyrovná.
Teď mám RCF ART 312A (350W) + na větší sály beru basovky (á 500W). HK Elements se mi ale zamlouvá svojí velikostí jen nevím, zda se to těm RCF vyrovná.
-
grock
HK Elements
Já ty RCF nezkoušel, ale sestava HK 1bas+2 vršky bude víc než 1 RFC určitě. Firma HK má doporučené sestavy podle počtu lidí a žánru-koukni na stránky...
-
filipzeiner
- Nováček fóra

HK Elements
Používám HK audio již 12 let a měl jsem možnost vidět i slyšet všechny možné sestavy. Kde je prosím Vád k vidění něco plastového od HK Audia? Mám pocit, že se nemůžu zbavit dojmu, že HK Audio má všechno ve dřevě. A pokud jde o cenu tak nejlevnější nejsou, ale je to adekvátně vyváženo kvalitou. Možná by bylo dobré si něco zjistit než napíšete takové věci. Ostatní to zbytečně může mást.Gustav píše:Uvidíš sám,HK je FUJ - Takový je můj NÁZOR na PLASTOVÝ bedny včetně jejich vnitřnostíje to weekendová hračka pro děti i podle ceny
Zvukař/Gustav (Praha)