Ako si zacat verit?
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ako si zacat verit?
Jo jo zapomenout doma byť třeba jen jednu redukci, může být na akci zvukařova smrt. Taky taky mám tuhle fóbii.
A další fóbií, kterou trpívám, je že mám málo kabelů.
Jednou jsem někde dělal ABBA revival, říkál jsem si jó tak to máme 4 lidi 4xzpěv, basa, kytara, asi klapky, možná bicí. Byl jsem v klidu. A naběhlo mi tam takový stohlavý těleso, že mě scházel 1 kabel na propojení basového aparátu do mixu.
Tak od té doby nemám klidného spaní, i když jsme to v pohodě utáhli z komba.
A další fóbií, kterou trpívám, je že mám málo kabelů.
Jednou jsem někde dělal ABBA revival, říkál jsem si jó tak to máme 4 lidi 4xzpěv, basa, kytara, asi klapky, možná bicí. Byl jsem v klidu. A naběhlo mi tam takový stohlavý těleso, že mě scházel 1 kabel na propojení basového aparátu do mixu.
Tak od té doby nemám klidného spaní, i když jsme to v pohodě utáhli z komba.
- překladatelskej
- Uživatel

Ad věřit:
Zásadně důležitý je taky vzít na vědomí, že ani ten největší hlavoun, kterej dělá dusna a buzerace na "koberečku" neni nic než bejvalej kojenec, kterej prděl do plen a plakal, když mu upad dudlík.
Zkrátka na stress musejí bejt dvá, a Prudiborové jsou zpravidla nemocný lidi, který by vlastní pocit méněcennosti zamáčknul pod zem, kdyby denně někomu neudělali demonstraci vlastní moci...
Zásadně důležitý je taky vzít na vědomí, že ani ten největší hlavoun, kterej dělá dusna a buzerace na "koberečku" neni nic než bejvalej kojenec, kterej prděl do plen a plakal, když mu upad dudlík.
Zkrátka na stress musejí bejt dvá, a Prudiborové jsou zpravidla nemocný lidi, který by vlastní pocit méněcennosti zamáčknul pod zem, kdyby denně někomu neudělali demonstraci vlastní moci...
En ya no' wha' he say? He say Ah do' no'!
- Pavel Sedlák
- Uživatel

BINGO !
zamindrákovanej přerostlej pitomec nejlépe s funcí - blééé
zamindrákovanej přerostlej pitomec nejlépe s funcí - blééé
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Zdravím kolegy, co si budeme říkat, i když jsem v branži už 15 let, taky si zažiju někdy před kšeftem nějakou tu trému. Na to je asi nejlepší mezi zvukovkou a koncertem si dát pivo a nebo panáka
, nejsem zastánce pití na kšeftě, ale pro uvolnění emocí, stressu a adrenalínu se to někdy hodí. S pozdravem.