QSC alebo Crown

Výkonové, sluchátkové, předzesilovače...
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
djmayo

QSC alebo Crown

Příspěvek od djmayo » pát 09. pro 2011 18:41:05

exxxi píše:Me prave Hubertovo mereni potvrdilo to, co mi rikaly usi. Vyrobce ( Proel) lhal o 6dB. Jeste shanim druhy kus te bedny pro overeni, ze to nebyl jeden vadny kus.
Daj to reklamovat, obabranie o 6 dB je podla mna dostatocny dovod, dokazat to nebude problem kedze mas protokol z merania, alebo mas vadny kus co ma tzle namagnetovany magnet abo blbu membranu abo co.

exxxi
Uživatel
Uživatel

QSC alebo Crown

Příspěvek od exxxi » pát 09. pro 2011 20:35:43

Jak uz jsem psal vyse, byl z bazaru za cenu skeletu a shanim druhy kus na overeni, jestli to je jen vadny kus.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.

Ferda
Uživatel
Uživatel

QSC alebo Crown

Příspěvek od Ferda » pon 12. pro 2011 9:43:46

Zdeněk Prodance píše: Ty tady normálně na plné pecky říkáš, že jsem podvodník
Ne, já říkám, že tvým měřením důvěřuji stejně jako ostatním dovozcům (distributorům). Pokud se ale ty sám na konkurenci díváš jako na podvodníky, tak by to logiku mělo. Já takhle paranoidní ovšem nejsem. Většina zavedených firem by si dlouhodobě podvádět nemohla dovolit (vyjímky se samozřejmě najdou).
PS: měřění občas taky využívám...

Patso
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

QSC alebo Crown

Příspěvek od Patso » pon 12. pro 2011 16:41:51

Je to tu láskyplné a o porovnání QSC s Crownem si asi můžeme nechat jen zdát :-).

Co taky, když už tady máme skoro všechny, že pane Huberte.
Hubert to říká v podstatě správně, každé měření má svoje chyby. Ať ty runové nebo náhodné. Jen o Melise to stejně není.
Přátelé, nemůžu se zbavit dojmu, že pokud se budou diskuzí účastnit prodejci ( soráč pane Huberte ) tak sice objektivitu diskuzí chceme, ale do jisté míry taky můžeme předpokládat opak.

A mne, co by dnes už totálně nezávislého ( u produktů PD jsem nechal za tento rok cca 150 000,- pro sebe, plus klub ) člověka, by stejně zajímalo, co je tak zajímavého na značce QSC. A z dovolením na na Crownech taky. Dle mého je to cca stejné, dle způsobu užití.
Já mám zesy jiné, levnější a mám jich dost, a jsem spokojen.

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

QSC alebo Crown

Příspěvek od Zdeněk Prodance » pon 12. pro 2011 17:59:05

Prodejci se budou diskuzí zúčastňovat vždycky. Už dávno zde bylo vysvětleno, že to vůbec nevadí, stačí když se řádně jako prodejci označí. Dost lidí to stále nedělá a je tedy potřeba si jinak zjišťovat, proč vlastně tak usilovně kopou za něco nebo proti něčemu. Pokud jsem si všiml, tak vy propagujete především Cimbalovy slovenské "Cheviny" a čínské padělky Lab.Gruppen. Naprostá většina vašich příspěvků je o tom, to i já jsem méně zaměřený na jedinou firmu.
Jsem samozřejmě rád, že i tak u nás najdete dost zajímavého zboží, my opravdu nestojíme a nepadáme s jedním zastoupením a nemusí mne nikdo mít rád, aby byl schopen poctít svou přízní aspoň něco z našeho sortimentu.

H.M.

pepto
Uživatel
Uživatel

QSC alebo Crown

Příspěvek od pepto » pon 12. pro 2011 21:55:49

patso píše:člověka, by stejně zajímalo, co je tak zajímavého na značce QSC. A z dovolením na na Crownech taky. Dle mého je to cca stejné, dle způsobu užití.
Podľa môjho názoru na špičkových zosilňovačoch ako QSC , CROWN , EV a rade ďalších špičkových značiek je najdôležitejšie ,že okrem technológií a kvalitného zvuku ,ktorý z nich lezie sú vyrobené z kvalitných súčiastok a zaručujú vysokú spoľahlivosť a udávané parametre týchto výrobkov sú prevažne reálne. Ako som sa predtým ulakomil na cenu a používal som zosilňovače podradnej kvality, často som mal s nimi problém a veľmi rychlo som pochopil , že špičkové značky majú niečo do seba.
To isté platí aj u celej zvukovej technike. Vieme dobre , že sú na trhu značky, ktoré vedia odkopírovať/ukradnúť/ technológiu ,ale osadia tento výrobok šuvixovými súčiastkami a mať takýto výrobok je pri zvukarine hotový prúser, lebo to zradí , keď to najmenej čakáte.

Patso
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

QSC alebo Crown

Příspěvek od Patso » pon 12. pro 2011 22:32:21

Nikdy jsem neřekl že jsou QSC špatné. Stejně jako bych to neřekl o Crownech.
Jestli jsou QSC špička, by se asi dalo dost dlouho diskutovat, řekl bych že patří k jakému si lepšímu středu.
Moje alergie na démonizování PD je známá a netajím se jí. Celkem kašlu na nějaké osobní sympa-anti-patie, pokud mi jde primárně o produkt. V tom si asi rozumíme že pane Huberte.
I přes to, že mnoha lidem zde taky možná lezu krkem, kupodivu mi to práci nebere.
Pokud kdo chce a nutně si potřebuje vybrat mezi QSC a Crownem, šel bych do QSC, to je moje odpověď. Pouze ovšem do řady PL, všechno ostatní je prostě průměr.
Makrotech je ovšem výš, dle mého. Ale taky masakr je LG 20000 ( ne kopie :-) )

na basy ram audio II, mňam.... ale nosit se to nedá :-)...

Odpovědět

Zpět na „Zesilovače“