QSA 1200 Q sound
-
- Reklama
-
swistak
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
QSA 1200 Q sound
Takže odesláno, sice se mnou borec už nekomunikuje, ale link má na mejlu.
Minimálně si to aspon přečte.
Minimálně si to aspon přečte.
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
QSA 1200 Q sound
Dej to na policajty!
Když nic aspon ho na*erou!!! Pokud más mejlovou komunikaci i adresu, i vyjádřená že neco zlikvidujes jen zapnutím bez zátěže. Tak s trochou štestí ti to vyjde.
Jen škoda že cena pod 5000 ale i s dobírkou by to mohlo klapnout...
Když nic aspon ho na*erou!!! Pokud más mejlovou komunikaci i adresu, i vyjádřená že neco zlikvidujes jen zapnutím bez zátěže. Tak s trochou štestí ti to vyjde.
Jen škoda že cena pod 5000 ale i s dobírkou by to mohlo klapnout...
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

QSA 1200 Q sound
Nebo s tím vylez na našem foru, tam jsem admin já a já se žaloby nebojím. Samozřejmě musíš počítat s tím, že anonymní taky nezůstaneš a u nás nejde nic editovat, co vypustíš z klávesnice, to tam zůstane a i kdybych to smazal, tak to zůstane na zrcadle, na které nemám žádný vliv. Policajti jsou jsou možná lepší cesta, ale taky nejistá a nejspíš pracnější a já osobně dávám přednost domluvě, třeba kompromisní a se skřípáním zubů, než "orgánům". Měli by mít důležitější práci než jenom někoho nasírat...
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
-
swistak
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: QSA 1200 Q sound
Co teda s tím zesilovačem, umí to někdo opravit? Že bych ho nechal jako záložní kdyby nám nějakej během akce odešel
-
navstevník XY
Pro pána boha, opravit to asi někdo umí ,stačí občas pohledat tady na foru, či kamarád google ,je otázka za kolik:-D Porád jsme se,ale nedozvěděl nikdo do čeho to chceš pouštět
a ten prodávající by mě zajmal taky jen tak pro jistotu kdybych někde narazil na jeho inzeráty.
-
swistak
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nahoře jsou EM 151 a dole už přesně nevím. No a toho prodejce už sem kdysi zveřejnil na foru Prodance, už si ho nepamatuju, je to dlouho. Mě o ten zesák už nijak nejde, jen, že mi tu leží a nemáme žádnej záložní kdyby něco...
-
Návštěvník XY
Na Prodance teď někdo nabízí nějaké repase a úpravy zesilovačů, osazování modulů atp.swistak píše:Nahoře jsou EM 151 a dole už přesně nevím. No a toho prodejce už sem kdysi zveřejnil na foru Prodance, už si ho nepamatuju, je to dlouho. Mě o ten zesák už nijak nejde, jen, že mi tu leží a nemáme žádnej záložní kdyby něco...
-
swistak
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mrknu, díky.